ΑΘΛΗΤΙΚΑ

,

 

Αναβολή της αγωνιστικής δράσης σε όλη την Ελλάδαμπάλα

 Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, αποφάσισε τη μη διεξαγωγή αγώνων σε όλα τα ομαδικά αθλήματα το προσεχές Σαββατοκύριακο, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη.


Με ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, αποφασίστηκε να μην διεξαχθούν οι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων της προσεχούς αγωνιστικής σε όλα τα ομαδικά αθλήματα.
Αυτό σημαίνει ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν θα υπάρξει καθόλου επίσημη αγωνιστική δράση, καθώς αναβάλλονται όλοι οι αγώνες σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ και σε οποιοδήποτε άλλο ομαδικό άθλημα.
"Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έχασε σήμερα τη ζωή του πέφτοντας θύμα οπαδικής βίας, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται όλοι οι επίσημοι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων της προσεχούς αγωνιστικής".

 ΠΗΓΗ:Sport24


 

Μουρίνιο: "Αν με διώξει ο Αμπράμοβιτς θα πάω σε άλλη αγγλική ομάδα"

 Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα αποχωρήσει από την Τσέλσι μόνο εάν του το ζητήσει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς ωστόσο σημειώνει πως σε περίπτωση που αυτό συμβεί θα εργαστεί σε άλλη αγγλική ομάδα.

 

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε συνέντευξη που παραχώρησε ενόψει της αποψινής επιστροφής του στο "Αλβαλάδε" για την αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League αναφέρθηκε στο μέλλον του στον πάγκο της Τσέλσι.
 Ο "Special One" εξήγησε για ποιο λόγο θα αποχωρούσε από την ομάδα του Λονδίνου. "Η προτεραιότητα μου θα είναι πάντα η Τσέλσι και δεν σκέφτομαι το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.
Γνωρίζω όμως τι ισχύει στο ποδόσφαιρο και ξέρω πως δεν θα είμαι εδώ και πέντε, οχτώ ή δέκα χρόνια αν δεν κερδίζω", τόνισε αρχικά ο Μουρίνιο για να προσθέσει:
"Θα φύγω μόνο όταν θέλουν να φύγω. Δεν υπάρχει άλλη χώρα, σύλλογος ή επένδυση που μου δίνει κίνητρο. Θα αποχωρήσω μόνο όταν με καλέσει ο κ. Αμπράμοβιτς και μου πει αυτό είναι το τέλος.
Μόνο εκείνη την μέρα θα κοιτάξω για άλλες λύσεις. Όταν τεθεί αυτό το ζήτημα, τότε θα το σκεφτώ".
Ο Πορτογάλος προπονητής αποκάλυψε το όνειρο του με την Τσέλσι.
"Το όνειρο μου είναι να οδηγήσω την Τσέλσι στον τελικό του Champions League απέναντι σε οποιαδήποτε από τις 31 ομάδες της διοργάνωσης. Δεν με νοιάζει ποια θα είναι. Ονειρεύομαι να αγωνιστούμε, αλλά δεν νομίζω πως είμαστε φαβορί.
Η ποιότητα των δύο μεγάλων ισπανικών ομάδων και της Μπάγερν Μονάχου τις βάζει σε υψηλότερη διάσταση".
Ο Ζοζέ Μουρίνιο παράλληλα αποκάλυψε πως αν απολυθεί από την Τσέλσι θα επεδίωκε να εργαστεί σε άλλη ομάδα της Premier League.

ΠΗΓΗ: Sport24 

 

Ακτινογραφία κουπονιού Tρίτης

 

 Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Τρίτης (30/9). Πηγή: Betblog.gr.

 

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Δευτέρας.
100.        ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΜΠΑΓΕΡΝ
Καμία ελπίδα για το βήμα παραπέρα δεν έχει η ΤΣΣΚΑ που διασύρθηκε μέσα στο Ολίμπικο από τη Ρόμα στην 1 αγωνιστική των ομίλων ενώ τη Μπάγερν θα την υποδεχτεί χωρίς την κόσμο λόγω τιμωρίας. Πολλά αμυντικά προβλήματα δείχνει γενικά, το Σάββατο δέχτηκε και 3 γκολ από την προτελευταία στη Ρωσία Ουράλ. Η Μπάγερν μπορεί να δείξει την ανωτερότητα της από νωρίς με το 2/2 ΗΤ να πληρώνει 1,85 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
101.        ΓΚΑΪΣ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ
Εξάποντο παραμονής, μετά από αήττητο έξι αγωνιστικών (3-3-0) η ΓΚΑΪΣ (6-3-3 εντός) λύγισε στην έδρα της Έστερσουντ (2-1), 2-2-0 αήττητο τρέχει η Ντέγκερφορς, παραμένει όμως πάντα ομάδα έδρας (2-5-5 εκτός). Ένα κλικ παραπάνω το έχει ο άσος, λόγω έδρας και φανέλας.
102.        ΑΠΟΕΛ – ΑΓΙΑΞ
Με παρακαταθήκη την καλή εμφάνιση στη Βαρκελώνη απέναντι στην πανίσχυρη Μπαρτσελόνα ο ΑΠΟΕΛ στοχεύει να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στη διοργάνωση. Ο Άγιαξ αποκτάει φόρμα στην Ολλανδία (3 σερί νίκες) αλλά εκτός έδρας στην Ευρώπη δεν φοβίζει καθώς παραμένει χωρίς νίκη στις επτά τελευταίες εξόδους του (0-3-5). Από νωρίς έχει στηρίξει τον ΑΠΟΕΛ στο 1Χ ο Betol με την απόδοση να υποχωρεί από το 1,61 στο 1,55 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
103.        ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΡΟΜΑ
Κρίσιμη αναμέτρηση για τον 5 όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, με αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία στα ύψη η Ρόμα που έχει το απόλυτο φέτος σε όλες τις διοργανώσεις (6-0-0 με 14-2 τέρματα). Από δύο ευρείες νίκες και συνολικά 11 τέρματα ενεργητικό προέρχεται η Μαν. Σίτι που έδειξε την ίδια παραγωγικότητα με πέρσι στην επίθεση. Ισοπίθανα γεγονότα (1,65) άσος και over με τον συνδυασμό 1 & over να είναι η καλύτερη επιλογή και να προσφέρεται στο 2,37 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
104.        ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Και οι δύο ομάδες είναι σε κακή κατάσταση, η ΜΠΑΤΕ έχασε (τ’ αυγά και τα πασχάλια στο) 6-0 από την Πόρτο στην πρεμιέρα των ομίλων και έκανε τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, εκεί όπου συνήθως κάνει πάρτι, ενώ η Μπιλμπάο δεν έχει νίκη μέσα στον Σεπτέμβριο (0-2-3), σε ματς που σκόραρε μόνο ένα γκολ! Δύσκολο ματς όπως και να το δεις (η ΜΠΑΤΕ είναι και αήττητη εντός έδρας εδώ και ενάμισι χρόνο, 18-16-0), ωστόσο αν ο Ροντιόνοφ δεν αγωνιστεί η Μπιλμπάο αποκτάει σημαντικό προβάδισμα (1,83/Bet365). Εντυπωσιακή και η παράδοση που δείχνει 8-0-0 υπέρ των Ισπανών κόντρα στην ΜΠΑΤΕ και 4-0-0 στη Λευκορωσία με γκολ 11-0! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πάμε Στοίχημα LIVE

105.        ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Άλλη ομάδα η Παρί χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς που δεν μπορεί ξανά να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το ντέρμπι του ομίλου με την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί έρχονται από ακόμα μία μεστή εμφάνιση στο πρωτάθλημα όπου διέλυσαν τη Γρανάδα (6-0) κρατώντας και πάλι (για 7 σερί ματς) ανέπαφη την εστία τους. Σκοπιμότητα θα υπάρχει στη μεταξύ τους αναμέτρηση όσο και αν το ρόστερ και η φιλοσοφία των δύο ομάδων δεν συμβαδίζει με αυτή την εκτίμηση, ειδικά από την πλευρά των γηπεδούχων που δεν θα αρνηθούν τον βαθμό παίζοντας χωρίς τον πολυτιμότερο παίκτη τους. Η Μπαρτσελόνα έστω και οριακά μπορεί επικρατήσει και να συνεχίσει το θετικό σερί, τα σκοράκια 0-1/0-2/1-2 με κάλυψη στο 1-1 προτίμησαν οι Young Guns που βγάζουν μέση απόδοση 2,76 στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότεραεδώ.
106.        ΣΑΛΚΕ – ΜΑΡΙΜΠΟΡ
Μετά το σερί των έξι ματς χωρίς νίκη, η κατάσταση στη Σάλκε έστρωσε και ο Γενς Κέλερ για ακόμα μία φορά γλίτωσε την απόλυση μετά το 0-3 επί της Βέρντερ και κυρίως το 2-1 με τη Ντόρτμουντ στο πιο πρόσφατο ματς. Η Μάριμπορ μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο αξιοπρεπώς, αλλά όχι και εκτός έδρας όπου χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικότητάς της. Δεν είναι και μικρό το -1,5 ασιατικό, με τη λογική ότι η Σάλκε θα μπει δυνατά από το ξεκίνημα, καλύτερο δείχνει το 1,90 για τον άσο από το ημίχρονο (Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
107.        ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ – ΠΟΡΤΟ
Θετικά ξεκίνησαν αμφότερες στον όμιλο, η Σαχτάρ έφυγε με το βαθμό από το Μπιλμπάο ενώ η Πόρτο τρόμαξε κόσμο με το 6-0 κόντρα στη ΜΠΑΤΕ. Αήττητοι οι Πορτογάλοι φέτος σε όλες τις διοργανώσεις (6-3-0) όπου στα 7/9 παιχνίδια τους κράτησαν και το μηδέν παθητικό. Πολύ ισορροπημένο δείχνει με τις δύο ομάδες από κάποια στιγμή και μετά λογικά να βολεύονται και με τον βαθμό, στο 3,30 προσφέρει την ισοπαλία η Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πάμε Στοίχημα LIVE

108.        ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. – ΤΣΕΛΣΙ
Πιο χαλαρή από ότι έπρεπε ήταν η Τσέλσι με τη Σάλκε και την πάτησε (1-1), το ίδιο αποτέλεσμα έφερε και η Σπόρτινγκ που άξιζε όμως τη νίκη στην Σλοβενία αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις. Αήττητες αμφότερες φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, 5-2-0 ο απολογισμός της Τσέλσι και με υψηλή παραγωγικότητα στην επίθεση, 5/7 ισοπαλίες για την Σπόρτινγκ (2-5-0) και όλες με το ίδιο σκορ (1-1). Δίνουμε το προβάδισμα στην ομάδα του Μουρίνιο που θέλει να ρεφάρει την γκέλα της 1ης αγωνιστικής, προτιμότερη επιλογή που πόνταραν και οι Young Guns τα σκορ 0-1/0-2/1-2/0-3 που βγάζουν 2,17 μέση απόδοση στον Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
109.        ΓΟΥΙΓΚΑΝ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ
Τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-1-3) συμπλήρωσε η Γουίγκαν (2-2-5, 2-1-1 εντός) με το καθαρό 2-0 στο Μπόρνμουθ, δεύτερο κολλητό 0-0 για τη Φόρεστ (2-2-0 εκτός) αυτό απέναντι στη Μπράιτον, άξιζε τη νίκη αλλά ήταν απρόσεκτη στην τελική προσπάθεια, συνεχίζει αήττητη (5-4-0) αλλά έπεσε από την κορυφή. Προσεκτικά αγωνίζεται εκτός έδρας η ομάδα του Πιρς, πηγαίνει σε δύσκολη έδρα αλλά αουτσάιντερ στα μάτια μας δεν είναι. +0,25 ασιατικό διπλό.
110.        ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
Πήρε τον πόντο στο “Ίγουντ Παρκ” (2-2) η Γουότφορντ, επιστρέφει στην έδρα της όπου μετράει 3-1-0 με 12-4 τέρματα. Ποιοτική επιθετικά ομάδα, με ή χωρίς τον Ντίνι (7 αγ./3 γκολ, θα λείψει για τρίτο), με προβλήματα όμως στο εσωτερικό αφού παραιτήθηκε λόγω προβλημάτων υγείας ο κόουτς Γκαρσία, που είχε αναλάβει πριν από 20 μέρες. Η Μπρέντφορντ μετά από  δύο βαριές νίκες κέρδισε καθαρά (2-0) τη Λιντς, 2-0-2 μετράει εκτός, φόβητρο δεν είναι σε καμία περίπτωση. Αν οι γηπεδούχοι είναι αρκούντος προσεκτικοί θα το πάρουν, ο άσος στο 2,00+ δεν μοιάζει άσχημος.
111.        ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
Καμία δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, η Μίλγουολ (2-1-1 εντός) είναι πιο αξιόμαχη αλλά της λείπει το εύκολο γκολ ώστε να την εμπιστευτούμε σε αποδόσεις καθαρού φαβορί. 1-4-4 το ρεκόρ της Μπέρμιγχαμ, έχει και αρκετή ισοπαλία μέσα.
112.        ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ
Κόλλησε η Μίντλεσμπρο απέναντι στην αξιόμαχη Τσάρλτον (0-0 εκτός), δεν κατάφερε να φτάσει σε τέταρτη συνεχόμενη νίκη, έδειξε όμως και πάλι καλά στοιχεία, είχε την υπεροχή και έφτασε πιο κοντά στη νίκη. Το ίδιο περιμένουμε να κάνει και κόντρα στην ουραγό Μπλάκπουλ (0-2-7), που τελευταία είναι πιο μαχητική αλλά εμφανώς της λείπει η ποιότητα για να σταθεί στην κατηγορία. Δικαίως στα Τάρταρα ο άσος.
113.        ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΚΑΡΝΤΙΦ
Επιστροφή στις νίκες για την Κάρντιφ (0-3-1 εκτός) μετά από πέντε ματς (0-2-3), οριακό πλην δίκαιο το 2-1 κόντρα στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, ο Σλέιντ αναμένεται να αναλάβει από την επόμενη αγωνιστική. Τυχερό 0-0 στο Νότιγχαμ πήρε το Σάββατο η Μπράιτον (1-2-1 εντός), δεύτερο κολλητό μετά από εκείνο εντός κόντρα στη Μπλάκπουλ, έχει πρόβλημα στη δημιουργία όπως δείχνουν και τα 8 μόνο γκολ στο ενεργητικό της (4 χειρότερη επίθεση της Τσάμπιονσιπ). Καθαρό φαβορί ο άσος, θα πάμε στο 1,85+ του Χ2.
114.        ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ
Σαν να ήρθε η ώρα για την πρώτη ήττα της Τσάρλτον (3-6-0), οι λονδρέζοι άντεξαν κόντρα στη Μίντλεσμπρο (0-0) το Σάββατο, η Νόριτς (6-2-1 με 20-8 γκολ) όμως δείχνει σε άλλο επίπεδο, οδηγώντας την κούρσα της Τσάμπιονσιπ και έχοντας παράλληλα την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Τα “καναρίνια” έχουν τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε ματς που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όπως το πρόσφατο απέναντι στη Μπλάκπουλ, υπάρχει αξία στο win from behind των γηπεδούχων.
115.        ΝΤΕΡΜΠΙ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ
Ακόμα μια επαγγελματική νίκη για τη φετινή Ντέρμπι (4-4-1) στο Μπόλτον (0-2), δεν εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει αλλά ομάδες όπως αυτή του Φρίντνμαν τις καθαρίζει. 2-2-0 το εντός έδρας ρεκόρ της, η Μπόρνμουθ (1-2-1 εκτός) επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι αγωνιστικές (0-3-3) με το 2-0 επί της Γουίγκαν. Οι “cherries” έχουν πάρει ισοπαλίες σε δύσκολες έδρες όπως της Νόριτς και της Γουότφορντ, δεν αποκλείεται να ζορίσουν και την ομάδα του ΜακΛάρεν. Στο Χ2 πάνε τα πρώτα πονταρίσματα.
116.        ΡΟΔΕΡΑΜ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ
Του αλατιού την έκανε τη Ρόδεραμ η Ίπσουιτς, σκόραρε δύο φορές μέχρι το 6’ και μετά δεν της επέτρεψε να ξαναμπεί στο ματς. Ο μήνας του μέλιτος για τους νεοφώτιστους φαίνεται να τελειώνει, πέντε ματς (0-2-3) συμπλήρωσαν χωρίς νίκη. Η Μπλάκμπερν (2-0-2 εκτός) επέστρεψε από 0-2 κόντρα στην Γουότφορντ, σώζοντας το βαθμό, βγάζει τσαγανό και έρχεται γενικά από καλές εμφανίσεις. Τριπλή είναι, σωστό το σετ.
117.        ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΙΠΣΟΥΙΤΣ
Λύγισε στο Κάρντιφ η Σέφιλντ Γουένσντεϊ (2-1), δεύτερη ήττα της στη σεζόν (4-3-2 ρεκόρ), στην έδρα της μετράει 1-2-1, όσο και η Ίπσουιτς εκτός (5-2-2 συνολικά). Από τις πλέον σκληροτράχηλες ομάδες της κατηγορίας, δεν επιτρέπουν πολλές φάσεις στον αντίπαλο, η ομάδα του ΜακΚάρθι το Σάββατο κέρδιζε 2-0 στο 6’και κράτησε αυτό το σκορ μέχρι το τέλος. 4/4 under 2,5 εντός οι “κουκουβάγιες”, 3/4 No Goalεκτός (2/4 under) οι “Tractor Boys”, 6/7 under δείχνει η πρόσφατη προϊστορία, στο 1,70 τα λίγα γκολ.
118.        ΚΡΟΥ - ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
Δεν έχει αντιστάσεις η Κρου (1-1-7), καθαρά και ξάστερα (0-3) έχασε και στο ντέρμπι της ουράς κόντρα στην Κόλτσεστερ, βρίσκεται στην τελευταία θέση της Λιγκ 1 και δύσκολα θα γλιτώσει φέτος τον υποβιβασμό. Πραγματίστρια η Νοτς Κάουντι (2-5-2, 1-3-0 εκτός), παίζει με σκοπό το βαθμό, τώρα όμως θα έχει το ρόλο του φαβορί, κάτι που δεν της ταιριάζει.
119.        ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ – ΧΑΛΙΦΑΞ
Δύσκολο να δεχθούμε τη Χάλιφαξ (2-2-2 εκτός με 4/6 under 2,5 και NG) σαν φαβορί του 1,85 εκτός έδρας, δεν είναι και καμία ομάδα του πεταματού η Άλφρετον (2-1-3 εντός), πριν την ήττα στο Ντόβερ (1-0) έτρεχε σερί 3-1-0. Η αξία στο 1Χ.
120.        ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ
Αποτελεσματική η Γκρίμσμπι, στην έδρα της μετράει 3-2-1 με 13-3 γκολ, η Σάουθπορτ έχει τέσσερα ματς να σκοράρει και 13 μήνες να κάνει διπλό (0-2-4 εκτός φέτος). Άσος με μηδέν παθητικό.
121.        ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. – ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ
Από ηχηρά διπλά έρχονται αμφότερες, πιο εντυπωσιακό εκεί της Γουέλινγκ (0-4 στην Όλτρινχαμ), πιο ουσιώδες εκείνο της Ντάρτφορντ (1-2 τη Νόνιτον), πρώτο της τη φετινή σεζόν (1-1-4 εκτός). 2-4-0 το εντός έδρας ρεκόρ των γηπεδούχων, που παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο και δείχνουν σε καλύτερο μομέντουμ, θα πάμε με τον άσο του 2,00.
122.        ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ - ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ
Τρίτη σερί ήττα για τη Γουόκινγκ το 2-3 από την Κιντερμίνστερ, πρώτη εντός (3-2-1 ρεκόρ), η Νόνιτον άλλαξε προπονητή αλλά χαΐρι δεν είδε, γνώρισε και εκείνη τρίτη ήττα στη σειρά, 1-2 από την αδύναμη Ντάρτφορντ. 0-1-5 το εκτός έδρας ρεκόρ των φιλοξενούμενων, είτε το θέλουμε είτε όχι μόνο προς τα αριστερά γίνεται να κοιτάξουμε.
123.        ΙΣΤΛΙ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ
Ακόμα μια επαγγελματική νίκη, πέμπτη στη σειρά, για τη Μπρίστολ Ρόβερς κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας Σάουθπορτ (1-0), και η ίδια δυσκολεύεται ως τώρα μακριά απ’ το σπίτι της (2-1-3), αήττητη (4-2-0) η φιλόδοξη νεοφώτιστη Ίστλι στο δικό της. Λεφτά εναντίον φανέλας, ελαφρύ φαβορί το διπλό, θα δίναμε ανάποδα το σετ, αλλά αξία δεν υπάρχει.
124.        ΛΙΝΚΟΛΝ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ
Επέστρεψε στις νίκες η Λίνκολν (3-1-2 εντός) με το 2-0 επί της Μάνσφιλντ, τρια σερί 1-1 για τη Γκέιτσχεντ (2-3-1 εκτός) απέναντι σε βατούς αντιπάλους, και αυτό πολύ ισορροπημένο μοιάζει.
125.        ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ – ΜΠΑΡΝΕΤ
Πετάει η πρωτοπόρος Μπαρνέτ (9-1-2, 5-1-0 εκτός), με γκολ στην εκπνοή πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Φόρεστ Γκριν (1-2), τώρα έχει δεύτερο κολλητό δύσκολο ματς εκτός (4-1-1 με 10-3 γκολ μετράει στην έδρα της η Μπρέιντρι) αλλά με την μέχρι τώρα εικόνα της δεν μπορούμε να πούμε ότι ο φαβοριτισμός του διπλού δεν είναι δικαιολογημένος.

Πάμε Στοίχημα LIVE

126.        ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ – ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ
Μετά από τέσσερις σερί ήττες η Ντόβερ (2-0-4 εντός με 4/6 under 2,5 και 5/6 NG) επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με το 1-0 επί της Άλφρετον, σε δεύτερο καπάκι εντός υποδέχεται την Όλντερσοτ, που με βάση την άμυνα (13-12 τα γκολ της συνολικά) προσπαθεί να βρει βαθμούς, τελευταία το καταφέρνει με πιο πρόσφατο παράδειγμα το 1-1 στην ισχυρή έδρα της Γκέιτσχεντ. Πολύ αμφίρροπο, σωστά στα ίσια το σετ, η αξία βρίσκεται στο under,  6/6 μετράνε εκτός οι φιλοξενούμενοι.
127.        ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ – ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ
Τρίτη σερί βαριά ήττα για την Όλτρινχαμ το Σάββατο, αυτή τη φορά στην έδρα της (2-1-3) από τη Γουέλινγκ με 0-4, 0-13 τα γκολ της σε αυτό το διάστημα… Η Μάκλσφιλντ (2-2-2 εκτός) δεν είναι κανένα μεγαθήριο, ενώ έρχεται και από καθαρή ήττα (2-0 Λίνκολν). Πάσο.
128.        ΡΕΞΑΜ – ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ
Από πειστικές νίκες έρχονται αμφότερες, 3-0 την Ίστλι η Ρέξαμ (3-1-2 εντός), 2-3 τη Γουόκινγκ η Κιντερμίνστερ (2-2-2 εκτός), πολύ αμφίρροπο παιχνίδι, σωστά κομμένο στη μέση.
129.        ΤΕΛΦΟΡΝΤ – ΤΣΕΣΤΕΡ
Μετά την πεντάρα στην πλάτη στο Χάλιφαξ η ουραγός Τέλφορντ κέρδισε για πρώτη φορά φέτος (1-3-8), μάλιστα τη 2 Τορκί με 4-3. Η Τσέστερ (1-1-4 εκτός) ψάχνεται ακόμα, δεν θα μπλέξουμε με σημείο, κρατάμε σαν σημείωση το over, 5/6 μετράνε οι δύο ομάδες εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα,.
130.        ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ – ΤΟΡΚΙ
Όλα τα είχε η Φόρεστ Γκριν (5-4-3, 3-1-2 εντός), η αφαίρεση βαθμών της έλειπε (για αντικανονική χρήση ποδοσφαιριστή στην πρεμιέρα)… Στο 93΄ηττήθηκε από την πρωτοπόρο Μπαρνέτ (1-2), τώρα υποδέχεται τη 2 Τορκί (3-1-2 εκτός), που μετά από έξι σερί νίκες και πέντε ματς χωρίς να δεχθεί γκολ έχασε με 4-3 – και ανατροπή της ανατροπής – από την ουραγό Τέλφορντ. Θα το παρακολουθήσουμε από απόσταση…
131.        ΜΠΡΕΪ – ΝΤΕΡΙ
Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε στην Ιρλανδία, άνετη και χωρίς βαθμολογικό κίνητρο η Ντέρι (3-5-6 εκτός), πιθανότατα και με το μυαλό στον ημιτελικό κυπέλου που ακολουθεί (εκτός με Σάμροκ), η Μπρέι (4-2-8) παλεύει για την παραμονή της, έχει περισσότερους λόγους να θέλει το θετικό αποτέλεσμα.1Χ.
132.        ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΜΠΟΕΜΙΑΝ
Στην 3 θέση η Σεντ Πάτρικς (11-2-2 εντός), εκεί θα τερματίσει κιόλας, είναι πολύ μακριά από τις δύο πρώτες και στο +7 από την 4 Σάμροκ. Αδιάφορη βαθμολογικά και η Μποέμιαν (4-5-5 εκτός), 9/15 και 8/14 τα over τους εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, τα γκολ κρατάμε μόνο, οι γηπεδούχοι έχουν και κύπελλο την Κυριακή.  
133.        ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ
Παίρνει εμπρός σιγά-σιγά η Αμπερντίν, 4/4 νίκες μετράει στα τελευταία επίσημα στην πολύ δυνατή έδρα της, το Σάββατο κέρδισε 3-2 την ισχυρή Ινβερνές, αρκετά πίσω ποιοτικά η Σεντ Μίρεν (1-0-6), αν και κόντρα στη Σέλτικ το πάλεψε (ήττα με 1-2). Εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει η ομάδα του ΜακΊνες.
134.        ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ - ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ
Και η Σάμροκ  Ρόβερς (7-3-3 εντός, 13-8 γκολ) πολύ δύσκολα θα κουνηθεί από την 4 θέση, μόνη διέξοδος για την Ευρώπη το κύπελλο, όπου την Κυριακή παίζει ημιτελικό με τη Ντέρι. Η Γιου Σι Ντι μπορεί να είναι τραγική εκτός (1-2-10 με 14-34 γκολ) αλλά είναι η ομάδα του ζευγαριού που καίγεται για τους βαθμούς, μιας και παλεύει για τη σωτηρία, υπερβολή απέναντι σε μια αδιάφορη βαθμολογικά ομάδα με τέτοια στενότητα στο γκολ (καμία νίκη της Σάμροκ εντός δεν ήρθε με πάνω από δύο γκολ διαφορά) η γραμμή στην Ασία να είναι στο +2. Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους στο ασιατικό τους χάντικαπ.
135.        ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ – ΣΕΑΡΑ
Μεγάλη νίκη (0-1) στο εξάποντο παραμονής στην έδρα της Αμέρικα Νατάλ πέτυχε η Βίλα Νόβα (2-2-9 εντός), ακόμα δείχνει να το παλεύει. Η Σεαρά εκτός δεν μπορεί (4-4-5 ρεκόρ), έχει να κερδίσει μακριά απ΄ το σπίτι της έξι παιχνίδια. 1Χ ή πάσο.
136.        ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ – ΠΟΡΤΟΥΓΚΕΣΑ
H αγορά εδώ πάει συλλήβδην στον άσο, με τη Σαμπάιο Κορέια να έρχεται από διπλό (0-1) στη Λουβερντένσε, όχι ότι έπαιξε καμιά τρομερή αλλά πλησίασε στο -7 την τετράδα. Δύσκολα βλέπουμε η νεοφώτιστη να ακουμπάει έστω την άνοδο, στην έδρα της δεν χάνει άλλα δεν κερδίζει και εύκολα (5-7-1), κάπου σαν να βλέπουμε αξία στο +1 ασιατικό της ομάδας του Μπενάζι, που είναι μανούλα στο να μπλοκάρει τον αντίπαλο. Οι φιλοξενούμενοι μετά από τρία σερί Χ έχασαν στα σημεία από τη Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (2-1), παλεύουν για τη ζωή τους (-6 από την σωτηρία) και δεν περιμένουμε να πέσουν χωρίς μάχη. Είμαστε με τη κόντρα.
---.          ΙΚΑΣΑ – ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ
Παραπαίει η Λουβερντένσε (τρεις σερί ήττες), η Ικάσα έστω και με αίμα στην έδρα της δεν τα πηγαίνει άσχημα (5-3-5 με 11/13 under 2,5 και 10/13 NG), κέρδισε και την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 την Α Μπε Σε Νατάλ. Το κίνητρο δείχνει έδρα, η Λουβερντένσε μετράει 2-3-8 εκτός με 9-19 τέρματα (8/13under 2,5 και NG), πρώτα under και Νο Goal, σε δεύτερη ανάγνωση τα σκοράκια των γηπεδούχων 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).
137.        ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ
Καλή πορεία στο Σουνταμερικάνα πραγματοποιεί η ποιοτική Ουατσιπάτο, έχει το εύκολο γκολ και βρίσκει απέναντι της μια Σάο Πάολο σε καθίζηση, ερχόμενη από 0-1-3 (όλα GG και over 3,5) στο Μπραζιλεϊράο. Η αγορά στηρίζει τον άσο, δημιουργώντας αξία στο +1,5 ασιατικό διπλό, αν δεν ήταν το πρώτο από διπλά ματς θα κρατούσαμε και το over, οι φιλοξενούμενοι είναι κάτι παραπάνω από ικανοί να βρουν δίχτυα.
138.        ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΠΑΡΑΝΑ
Πέντε σερί νίκες συμπλήρωσε η Πόντε Πρέτα (8-4-1 εντός) με το πολύ μεγάλο 3-1 επί της άμεσης αντιπάλου της Σεαρά, 14-2 τα γκολ της σε αυτό το διάστημα, παραμένει στην κορυφή της Σέριε Β’ μαζί με την Αβαΐ. Σε κακή κατάσταση – τέσσερα χωρίς νίκη – η Παρανά, πολύ αδύναμη εκτός (2-3-8), ο άσος έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.
139.        ΛΕΟΝ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ
No Βet.
140.        ΑΤΛΑΣ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ
3-2-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Άτλας, 3-0-1 το εκτός της Κερέταρο, που με την έλευση Ροναλντίνιο έχει ανεβάσει ψυχολογία. Κάπως υπερβολικές οι τιμές του Χ2, πάσο ή κόντρα.
141.        ΤΙΓΚΡΕΣ - ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ
Δύο σερί νίκες η Τίγκρες (2-0-2 εντός), δύο σερί ήττες με 4-1 σκορ μάλιστα η Σάντος Λαγκούνα (2-2-1 εκτός), τυπικά άσος, δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης φέτος η γηπεδούχος. 




 




 

Το ροτέισιον... έσπασε το αήττητο σερί

 

  Ο Απόλλωνας Καλαμαριάς πήρε παλικαρίσια νίκη κόντρα στον "Δικέφαλο" με σούπερ-γκολ του Ευσταθίου. Στην οικογένεια Ποικιλίδη μέρος των εσόδων. 

 Ο Άγγελος Αναστασιάδης θέλησε να ξεκουράσει σχεδόν όλους τους βασικούς του στο πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου κι αυτό του γύρισε μπούμερανγκ, καθώς ο "Δικέφαλος" μετά από ένα σερί μίας ισοπαλίας και πέντε νικών, έχασε με 1-0 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Μπήκε έτσι σε περιπέτειες για τη συνέχεια της φάσης των ομίλων, καθώς δεν έχει δικαίωμα να στραβοπατήσει σε κανένα από τα δύο επόμενα παιχνίδια στη φάση των ομίλων.
Η αλήθεια είναι ότι το σχήμα του ΠΑΟΚ ήταν μη ορθολογικό, καθώς έπαιζε με στόπερ τον Τζιόλη και χωρίς αμυντικό μέσο. Στην πορεία ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, έριξε Αθανασιάδη, Τζανδάρη και Σκόνδρα στην αναμέτρηση, αλλά ήδη είχε χαθεί η ισορροπία στον αγωνιστικό χώρο.
Οι γηπεδούχοι στο φινάλε πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη, παρέα με τον κόσμο τους και υπό τους ήχους ποντιακών τραγουδιών.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εισπράξεων δόθηκε στην οικογένεια του αδικοχαμένου, Παναγιώτη Ποικιλίδη.

 

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο
Απόλλωνας Καλαμαριάς: Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Μπερτίν, Βαγγελόπουλος, Ακασού (52΄ Ολίσε), Καράμπελας, Ευσταθίου, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος (66΄ Σουλίδης), Γκέσιος (76΄ Αναστασίου)
ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Κίτσιου, Τζιόλης, Ποζατζίδης (74΄ Σκόνδρας), Σπυρόπουλος, Γκολάσα, Μάρτενς, Σαββιδής (52΄ Τζανδάρης), Κουλούρης, Πόζογλου (52΄ Αθανασιάδης), Παπαδόπουλος
Γκολ: 18΄ Ευσταθίου
Κάρτες: 14΄ Ακασού , 43΄ Μπιτσάκος, 81΄ Βαγγελόπουλος-Σπυρόπουλος 28΄, 45΄+1 Πόζογλου, 66΄ Γκολάσα, 70΄ Ποζατζίδης, 76΄ Σκόνδρας, 82΄ Αθανασιάδης
Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα:
Επιθετικά από την αρχή και οι δύο
Ο Απόλλωνας είχε καλή ευκαιρία στο 7΄ όταν ο Ευσταθίου σούταρε από πλάγια θέση και απέκρουσε ο Γιακουμής. Στο 13΄ ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι όταν συνδυάστηκαν ωραία Παπαδόπουλος-Πόζογλου, ο τελευταίος μπήκε περιοχή, γύρισε στον Μάρτενς που πλάσαρε αλλά η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυντικού. Δύο λεπτά αργότερα, και πάλι ο "Παπ" έπαιξε το "ένα-δύο" με τον Μάρτενς το σουτ που έκανε όμως έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 17΄ ο Πόζογλου σούταρε από πλάγια θέση και ο Βρονταράς μπλόκαρε σταθερά.
Γκολ-φωτοβολίδα ο Ευσταθίου
Παρόλο που ο ΠΑΟΚ έχανε τις ευκαιρίες, το σκορ άνοιξε στο 18΄ ο Απόλλωνας με ένα κεραυνό του Ευσταθίου με το αριστερό, μέσα από την μεγάλη περιοχή και την μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνιά της εστίας του Γιακουμή. Στο 22΄ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απ
Έπεσε ο ρυθμός ως την ανάπαυλα
Κοντά στο ημίωρο, ο ρυθμός του αγώνα άρχισε να πέφτει, αφού υπήρχαν πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να απειλήσουν μόνο με εκτελέσεις στημένων φάσεων. Η πιο αξιοσημείωτη ήταν το φάουλ του Νατσιόπουλου στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, στο οποίο ο Γιακουμής αντέδρασε σωστά μπλοκάροντας σταθερά τη μπάλα.
Έριξε Κλάους και Τζανδάρη στη μάχη
Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Άγγελος Αναστασιάδης έριξε στο παιχνίδι τον Αθανασιάδη αντί του Πόζογλου και τον Τζανδάρη αντί του Σαββίδη για να αποκτήσει η ομάδα του ένα αμυντικό μέσο που της έλειπε.
Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή μπάλας  και προσπαθούσε να διασπάσει την καλά στημένη άμυνα του Απόλλωνα. Στο 58΄ ο Παπαδόπουλος πέρασε κάθετη πάσα στον Αθανασιάδη, όμως ο Βρονταράς βγήκε γρήγορα και μπλόκαρε.
Στο 61΄ ο Βρονταράς είπε δεύτερο εντυπωσιακό όχι στον Κλάους, διώχνοντας με υπερένταση στην ψηλοκρεμαστή κεφαλιά που έκανε ο φορ του ΠΑΟΚ μετά από ωραία σκάψιμο της μπάλας από τον Τζιόλη.
αντήσει με δυνατό σουτ του Σπυρόπουλου, η μπάλα όμως έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.


Περνούσε η ώρα, ερχόταν το άγχος
Ήταν εμφανές, πάντως, πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ αγχωνόταν όσο έβλεπαν το χρονόμετρο να πηγαίνει προς τη λήξη και αυτό φαινόταν στις κινήσεις τους. Στο 72΄ ο Κλάους έκανε γέμισμα και ο Μάρτνες προσπαθησε ανεπιτυχώς να στείλει τη μπάλα προς την εστία με ψαλιδάκι.
Στο 78΄ ο Κίτσιου με σέντρα από τα δεξιά προσπάθησε να βρει τον Κουλούρη, ο Βρονταράς, όμως, και πάλι "καθάρισε"
Στο φινάλε της αναμέτρησης, ο Αναστασίου θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις, το σουτ που επιχείρησε, όμως, μπλόκαρε ο Γιακουμής

Η φάση του αγώνα

Είχε ωραίες φάσεις ο αγώνας, αλλά σίγουρα αυτή του γκολ του Απόλλωνα με την φωτοβολίδα του Ευσταθίου πήρε το πιο ζεστό χειροκρότημα από τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Σπύρος Βρονταράς, έκλεψε ακόμη και τη δόξα του σκόρερ Ευσταθίου, αφού στο δεύτερο ημίχρονο έβγαλε ένα τεράστιο στοπ στους επιθετικούς του ΠΑΟΚ.

O διαιτητής

 O Χρήστος Μήτσιος από την Ήπειρο διαχειρίστηκε σωστά τον αγώνα, από ένα σημείο και έπειτα, μοιράζοντας αρκετές κάρτες. Στις δύσκολες φάσεις δεν εκτέθηκαν, ούτε αυτός , ούτε ο βοηθός του

Πηγή:Sport24

 

 

Ακτινογραφία κουπονιού Πέμπτης

  

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Πέμπτης (25/9). 

Πηγή: Betblog.gr.


242.        ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Α.Ο.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑ
Την Κυριακή για το πρωτάθλημα στην Κέρκυρα οι Φαίακες επικράτησαν με 2-0, ο ΠΑΣ στην έδρα του αναπτύσσει διαφορετική δυναμική (4 σερί άσους δείχνει η προϊστορία), όμως μιλάμε για ματς κυπέλλου, θεσμός που δεν πολυενδιαφέρει καμία από τις δύο ομάδες.
243.        ΛΑΧΤΙ – ΕΛΣΙΝΚΙ
Αμφότερες θέλουν τους βαθμούς, αν και στις αγωνιστικές που απομένουν δύσκολα θα χάσουν τους στόχους τους, που είναι για τη Λάχτι (7-5-2 εντός) η Ευρώπη και για την Ελσίνκι (7-4-2 εκτός) το πρωτάθλημα. Έχουν γκολ τα τελευταία παιχνίδια τους, το Χ είναι μια λύση αν και μπορεί στο τέλος να συμβιβαστούν με το βαθμό.
244.        ΑΚΙΛΙΖ 29 – ΤΒΕΝΤΕ
2 γύρος του ολλανδικού κυπέλλου, νοκ – άουτ αγώνες, η Τβέντε θα περάσει…
245.        ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ – ΚΑΛΜΑΡ
Δε κακή φάση η Κάλμαρ (3-2-7 εκτός), έρχεται από τρεις σερί ήττες με 0-8 γκολ, η Νόρκεπινγκ πήρε τον πόντο με γκολ στο 90’ στη δύσκολη έδρα της Ατβίνταμπεργκ, 5-2-5 μετράει εντός, παραμένει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Ποντάρεται ο άσος, δεν θα μπλέξουμε.
246.        ΧΑΚΕΝ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ
Λογικό φαβορί η Χάκεν (6-5-1 εντός), η Ατβίνταμπεργκ (2-3-7 εκτός) όμως είναι καπάτσα ομάδα, από αυτές που πιάνουν κορόιδο συχνά τους γηπεδούχους (χαρακτηριστικό το περσινό 0-2).
247.        ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ – ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ
Μεγάλο ντέρμπι ανόδου, 9-2-1 το εντός έδρας ρεκόρ της Λιουνγκσκίλε που συνεχίζει αήττητη από τις 11 Μαΐου, ενώ έχει να δεχθεί γκολ πέντε ματς, 5-1-6 μετράει εκτός η Σούντσβαλ, είμαστε υποχρεωμένοι να παραδεχθούμε ότι ο παράγοντας έδρα παίζει καταλυτικό ρόλο εδώ.
248.        ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ – ΒΑΡΝΑΜΟ
Κοιτάμε αναγκαστικά προς τα γκολ, 11/12 over 2,5 και GG μετράει στις εξόδους της η Βάρναμο (2-5-5), στα τρια τελευταία εντός (6-2-4 ρεκόρ) της η Ντέγκερφορς σκόραρε 4, 4 και 3 γκολ αντίστοιχα. Over.
249.        ΧΟΥΣΚΒΑΡΝΑ – ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ
Εξάποντο παραμονής, η Χουσκβάρνα (34-2-7 εντός) πήρε το βαθμό στο ντέρμπι ουραγών με την Ασιρίσκα, ισοφαριζόμενη πάντως στο…99’, η Άνγκελχολμς (3-3-6 εκτός) στα τρία τελευταία μετράει 0-11 τέρματα. Πάσο.
250.        ΟΝΤ - ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08
Ημιτελικός κυπέλλου Νορβηγίας, νοκ – άουτ, τέλος το όνειρο του πρωταθλήματος για την Οντ μετά το 2-0 στη Λίλεστρομ (11-4-0 αήττητο έτρεχε πριν), έχει όμως ευκαιρία για κούπα στο κύπελλο. 8-3-1 μετράει εντός στην Τιπελίγκεν, ομάδα έδρας και η Σάρπσμποργκ (2-4-6 εκτός), με σημείωση ο άσος για το live.

Πάμε Στοίχημα LIVE

251.        ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΧΕΤΑΦΕ
Με δύο και τρεις βαθμούς αντίστοιχα μετά από τέσσερις αγωνιστικές καμία δεν εμπνέει.
252.        ΜΠΟΧΟΥΜ - ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ.
Σε καλό φεγγάρι αμφότερες, πρώτη η Μπόχουμ μετά το εντυπωσιακό 1-5 στη Φρανκφούρτη κόντρα στην ΦΣΒ, 3/3 νίκες μετράει εκτός, 3/3 ισοπαλίες στην έδρα της! Τρεις σερί νίκες για τη Φορτούνα, πρώτη εντός το δύσκολο αλλά δίκαιο 3-2 επί της Χάιντενχαϊμ, μακριά από την “Εσπρίτ Αρίνα” έχει απολογισμό 2-1-0. Ομάδες που εκτός έδρας ως τώρα αποδίδουν καλύτερα, οπότε το +0,25 των φιλοξενούμενων στο 1,90 μοιάζει μεγάλο.
253.        ΛΑΤΣΙΟ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ
Πολύ καλή η Λάτσιο στη Γένοβα, έγιναν τα πάντα για να φύγει τελικά χαμένη (1-0). Με τη συχνότητα που βγάζουν φάσεις οι Ρωμαίοι ο άσος του 1,80+ δεν μοιάζει κακός, παρότι η Ουντινέζε (2-0-1) έχει ξεκινήσει αξιοπρεπώς.
254.        ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ
Μαχητικότατη η Ουτρέχτη, σοβαρή όμως φέτος η Αϊντχόφεν, δεν δίνει δικαιώματα. Δέκα σερί άσους δείχνει η προϊστορία.
256.        ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ
Σίγουρα δεν εντυπωσιάζει η Σεντ Ετιέν, ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι, όμως και με τα ψέματα έχει ξεκινήσει με 4-1-1 το Σαμπιονά, ενώ στο “Ζοφρουά Γκισάρ” είναι ικανή να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Καλά τα δείγματα της Μπορντό του Σανιόλ (4-1-1 επίσης, 5/6 GG), θα αποφύγουμε πάντως να τη στηρίξουμε σε αυτό.
257.        ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ
Τρίτη σερί τριάρα για τη Βαλένθια τη Δευτέρα, αυτή τη φορά εκτός έδρας (0-3 τη Χετάφε), θα το παλέψει με μαζική άμυνα η Κόρδοβα, δεν περιμένουμε όμως να καταφέρει και πολλά.
258.        ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ
Εξ αναβολής παιχνίδι για το πρωτάθλημα Αργεντινής, δύσκολη έξοδος για την εξαιρετική φέτος Ρίβερ (6-1-0 με 19-3 γκολ), η Άρσεναλ Σαραντί παρότι είναι άθλια εκτός (4/4 ήττες με 2-10 γκολ) στην έδρα της έχει το απόλυτο, με της νίκες της να έρχονται όλες στο γκολ. Δεν μπορούμε να κοντράρουμε τους “μιγιονάριος”, αλλά και το διπλό στο 1,66 μόνο ευκαιρία δεν το λες.
259.        ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ – ΓΚΟΪΑΣ
Σε κακή κατάσταση η Μποταφόγκο, σταμάτησε όμως τη βαθμολογική αιμορραγία (4 σερί ήττες) με το αρκετά τυχερό 1-1 στην έδρα της Κρισιούμα. 5-3-2 το εντός έδρας ρεκόρ της, 2-3-6 με 4-14 γκολ το εκτός της Γκοϊάς, η οποία όμως ξεσπάθωσε στο 6-0 επί της Παλμέιρας. Με φόρα έρχονται οι φιλοξενούμενοι, η αγορά τους κοντράρει πηγαίνοντας στον άσο, εμείς θα απέχουμε.
260.        ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ - ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ
Βαριά και ασήκωτη η εξάρα από τη Γκοϊάς για την Παλμέιρας (4-2-5 εντός), έπεσε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, οι οπαδοί άρχισαν να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους. Νικήτρια στο ντέρμπι του Σαλβαντόρ η Βιτόρια (2-3-6 εκτός), δεύτερο σερί τρίποντο για την ομάδα του Νέι Φράνκο, κάπου η κόντρα γίνεται θελκτική.
261.        ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ - ΣΑΝΤΟΣ   
Από δύο μεγάλα διπλά –αμφότερα με σκορ 2-3- έρχεται η Ατλέτικο Μινέιρο, το τελευταίο ήταν και το πιο γλυκό αφού ήρθε με γκολ στο τέλος κόντρα στη μισητή Κρουζέιρο. 6-4-1 μετράει εντός, 2-3-6 εκτός η Σάντος, που πάντως δείχνει καλό πρόσωπο τελευταία, οριακά κρίνονται τα 1,80 του άσου. 

Μίτσελ: Η επιθυμία του να μείνει στο λιμάνι για ενα ακόμα χρόνο και το παρασκήνιο με Αβραάμ..

 

Την επιθυμία του να παραμείνει και την νέα σεζόν στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Μίτσελ και αποκάλυψε πως έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τη διοίκηση. Τι είπε για Μαρινάκη και Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Μίτσελ στο προγραμματισμένο ραντεβού που είχε το μεσημέρι της Πέμπτης με εκπροσώπους του Τύπου που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.
Ο Ισπανός τεχνικός εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει για έναν χρόνο ακόμα στον Ολυμπιακό (το υπάρχον συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2015) και αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τον Γιάννη Βρέντζο για αυτό το ενδεχόμενο, τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή δεν τον ενδιαφέρει κάποια άλλη πρόταση ακόμα και αν έρθει από την Ισπανία.
Συμπλήρωσε δε πως αυτή η επιθυμία για παραμονή δεν εκφράζει μόνο τον ίδιο αλλά και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.
Αναφορικά με τα δύο προσεχή εκτός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού, πρώτα με τον Ατρόμητο στο Περιστερί το ερχόμενο Σάββατο και κατόπιν την Τετάρτη με τη Μάλμε για το Champions League, ο Ισπανός δήλωσε:
"Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ειναι σημαντικότερο και πιο δύσκολο από τη Μάλμε, ο Παράσχος είνα καλός προπονητής και πάντα μας δυσκόλευε και στο Καραϊσκάκη και στο Περιστέρι αλλά ξέρω ότι και ο Σα Πίντο έκανε πολύ καλή δουλειά στον ΟΦΗ".
Για τη σχέση του με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, δήλωσε μεταξύ άλλων: "Με ευχαριστεί πολύ ότι ο πρόεδρός μας γίνεται όλο και πιο... πρόεδρος. Ο Μαρινάκης δεν βρίσκεται στην ομάδα για να ακούει τις γκρίνιες των παικτών και του προπονητή αλλά για να δίνει εντολές. Από τότε που δεν σηκώνει τα τηλέφωνά του λειτουργούμε πολύ καλύτερα ως ομάδα και ως σύλλογος".
Ξεχωριστή αναφορά έκανε όμως και για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν έφυγε με τις καλύτερες δυνατές αναμνήσεις και εξωτερίκευσε μάλιστα τα παράπονά του κατά του προπονητή του Ολυμπιακού.
Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ο Μίτσελ παραδέχτηκε πως έκανε αρχικά λάθος μαζί του, δεν δέχτηκε όμως αυτά που του καταμαρτύρησε στη συνέχεια ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.
"Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό δεν είχα λάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που έπρεπε για τον Αβραάμ και είχα κάνει λάθος μαζί του τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
Όταν ήρθε στο γραφείο μου και μου μίλησε το κατάλαβα και του ζήτησα συγγνώμη. Δυστυχώς είχε έναν άσχημο τραυματισμό και έμεινε πολύ πίσω.
Από εκεί και πέρα όμως ξεκίνησα να του δίνω ολοένα και μεγαλύτερη σημασία, έφτιαξα ένα πλάνο για το πώς θα τον βάλω σταδιακά στην ομάδα και πλέον ο Αβραάμ γύρισε στην αγωνιστική δράση με τον Ολυμπιακό και είχε την ευκαιριά να επιστρέψει στην Εθνική.
Η κριτική που δέχτηκε στο ματς με τη Βοσνία τον έριξε ψυχολογικά. Προσπάθησα να τον βοηθήσω περισσότερο από τον καθένα. Πέρυσι ήταν τέταρτος σε χρόνο συμμετοχής και θα ήταν αρκετά πιο πάνω αν δεν είχε κάποιους μυϊκούς τραυματισμούς.
Ο Αβραάμ έπρεπε να δεχτεί την κατάσταση, επαναλαμβάνω ότι αρχικά έκανα λάθος μαζί του αλλά δεν συμφωνώ για τα υπόλοιπα...", ήταν η τοποθέτησή του.

 

Αναλαμβάνει πόστο στην Εθνική ο Καραγκούνης

 Στην απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του οδηγείται ο Γιώργος Καραγκούνης αποδεχόμενος την πρόταση του Γιώργου Σαρρή να αναλάβει πόστο στην Εθνική ομάδα.

Οι επαφές του Γιώργου Καραγκούνη με την ηγεσία της ΕΠΟ βρίσκονται σε καλό δρόμο και είναι πολύ πιθανό πλέον το "φλερτ" να επισημοποιηθεί έπειτα από την τυπική επικύρωση του ΔΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος έμεινε στα 37 του χωρίς ομάδα δείχνει διάθεση να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Γιώργου Σαρρή αναλαμβάνοντας τιμητικό πόστο στην Εθνική ομάδα.
Ουσιαστικά θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία ως ένδειξη αναγνώρισης για όσα πρόσφερε στην πλούσια καριέρα του.
Ο πρώην παίκτης της Φούλαμ αρχικά είχε εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, όμως τις τελευταίες μέρες φέρεται να έχει αναθεωρήσει.

Πηγή: Sport24

 

 

 Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 2-3

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε για πρώτη φορά του Πλατανιά στα Χανιά με 3-2 έχοντας τρεις διαφορετικούς σκόρερ και με τον Ζέκα να πετυχαίνει το γκολ της νίκης. Καλές εντυπώσεις άφησαν οι γηπεδούχοι που έφεραν σε δύσκολη θέση τους πράσινους.

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό μετά την ήττα στην Καλλονή με τους πράσινους να επικρατούν για πρώτη φορά στα Χανιά επί του Πλατανιά με 3-2 και βρίσκοντας γκολ από τρεις διαφορετικούς ποδοσφαιριστές.
Σε ένα πολύ ωραίο ματς που είχαμε διπλή ανατροπή οι δυο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο αλλά οι πράσινοι έδειξαν μεγαλύτερη θέληση για να πάρουν την νίκη και τελικά επικράτησαν με τον Ζέκα να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ.
Ο Πλατανιάς παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με την ίδια ενδεκάδα με την οποία έξι μέρες πριν πανηγύρισε την πρώτη του νίκη επί του Εργοτέλη. Ο Γιάννης Χριστόπουλος παρά το γεγονός ότι είχε και τον Τέτε στην διάθεση του δεν άλλαξε επουδενί τα πλάνα του.
Σε αντίθεση ο Παναθηναϊκός είχε τρεις αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Ντινάμο αφού βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα οι Κουτρουμπής, Δώνης και Πέτριτς αντί των Μέντες, Λαγού και Κλωναρίδη.
Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά και στα δυο 45' με τις δυο ομάδες να μπαίνουν δυνατά στο ματς και κατά την διάρκεια του υπήρξαν πολλές εναλλαγές συναισθημάτων αλλά και στην διαχείριση του αγώνα από τους δυο προπονητές.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Δημοτικό Περιβολίων"
Διαιτητής: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Δημήτριος Βερρής (Λέσβου), Στυλιανός Τσολάκης (Αθηνών)
Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Νέπλιακ, Μπανανά, Ιτούα, Αγκιλέρα (67' Τέτε), Μαχαμάτ, Μενδρινός (80' Ναζλίδης), Τόρες, Γκόμες, Τσουράκης (75' Μιλούνοβιτς).
Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Ζέκα, Δώνης (57' Μέντες), Πέτριτς (75' Μπούρμπος), Πράνιτς, Ντίνας, Καρέλης (85' Κλωναρίδης).
Γκολ: 14' Κουλιμπαλί, 50' Τόρες/10' Καρέλης, 52' Ντίνας, 69' Ζέκα
Κίτρινες: 19' Δώνης, 30' Κουτρουμπής, 90+ Κοτσόλης
Κόκκινες:
Διαβάστε εδώ το Live της αναμέτρησης

Ανατροπή στην ανατροπή

Οι δυο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο με στόχο πετύχει η κάθε μια για τους δικούς της λόγους ένα γρήγορο γκολ και να μπει σε θέση οδηγού. Τόσο ο Πλατανιάς όσο και ο Παναθηναϊκός πίεσαν από την αρχή.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη καλή στιγμή με το σουτ του Τόρες στο 5' να φεύγει έξω.
Ο Παναθηναϊκός απείλησε με την σειρά του στο 9' με την κεφαλιά του Καρέλη να φεύγει έξω. Ένα λεπτό αργότερα όμως πήρε το προβάδισμα. Ο Δώνης πίεσε τον Νιέπλιακ και έκλεψε την μπάλα από τα αριστερά, προωθήθηκε και έβγαλε μια πολύ ωραία συρτή σέντρα με τον Καρέλη στο πρώτο δοκάρι να κάνει την προβολή και να ανοίγει το σκορ την ώρα που ο Ολιμπά περίμενε να περάσει η μπάλα.

  Ισοφάριση σε τέσσερα λεπτά
Ο Πλατανιάς παρά το γκολ που δέχθηκε δεν πανικοβλήθηκε και συνέχισε να κάνει το παιχνίδι του και να ψάχνει την ισοφάριση. Η ομάδα του Χριστόπουλου απείλησε στο 12' με τον Τσουράκη να κάνει το σουτ και τον Κοτσόλη να πέφτει σωτήρια και να διώχνει.
Δυο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια όταν σε σέντρα από τα δεξιά ο Μενδρινός με τον Κουλιμπαλί μπερδεύτηκαν μέσα στην περιοχή με τον Κουλιμπαλί όμως να γίνεται τελικά αποδέκτης της μπάλας και από πλάγια θέση πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Κοτσόλη για το 1-1.
Στα επόμενα λεπτά οι δυο ομάδες περιορίστηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου χωρίς φάσεις εκατέρωθεν και με τις όποιες προσπάθειες να κόβονται από τους αμυντικούς. Χαρακτηριστικά στο 28' ο Νιέπλιακ πρόλαβε την προβολή του Κουτρουμπή σε σέντρα από τα αριστερά ενώ στο 42' ο Γκόμες έπιασε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει σε κόρνερ.
Χτύπησε στην αντεπίθεση ο Πλατανιάς
Η έναρξη του δευτέρου μέρους βρήκε τις δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο χωρίς αλλαγές και με πρόθεση και πάλι ένα γρήγορο γκολ. Αυτή τη φορά σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο ήταν ο Πλατανιάς που έφτασε πρώτος σε ένα τέρμα.
Ήταν το 50' όταν οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου έκλεψαν την μπάλα στο χώρο του κέντρου και βγήκαν γρήγορα στην επίθεση. Ο Νιέπλιακ έδωσε στον Γκόμες ο οποίος έκανε την συρτή σέντρα από τα αριστερά ο Νιέπλιακ που ακολούθησε την φάση και βρέθηκε ως φορ το τακουνάκι που εξελίχθηκε σε πάσα για τον Τόρες που πλάσαρε σε κενή εστία.
Πρώτο γκολ από δουλεμένη φάση
Ο Παναθηναϊκός μπόρεσε και έφερε το ματς στα ίσια πολύ γρήγορα όπως είχαν κάνει οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος. Οι πράσινοι εκμεταλλεύτηκαν για πρώτη φορά ένα στημένο το οποίο έχει δουλευτεί στις προπονήσεις. Συγκεκριμένα στο 52' ο Πράνιτς από τα αριστερά έκανε την σέντρα σουτ με τον Ολιμπά να διώχνει σε κόρνερ. Το κόρνερ από τα αριστερά εκτέλεσε ο Νάνο αλλά με πάσα προς τον Ντίνα στο πρώτο δοκάρι και αυτός με έξυπνο πλασέ νίκησε τον γκολκίπερ του Πλατανιά για το 2-2.
Στο 57' ο Γιάννης Αναστασίου έκανε μια αλλαγή που βοήθησε σημαντικά τους πράσινους καθώς πέρασε τον Μέντες αντί του Δώνη που είχε καλή παρουσία. Απλά ο Ολλανδός έδωσε περισσότερη ηρεμία στο παιχνίδι του τριφυλλιού και εκμεταλλεύτηκε τους χώρους και μέσα στην αντίπαλη περιοχή με συνεχείς κινήσεις.

  Οι πράσινοι πήραν τα πάνω τους με το γκολ που έβαλαν και έψαξαν την ανατροπή στην ανατροπή. Ήταν το 63' όταν ο Πράνιτς έκανε πολύ ωραία πάσα στον Μέντες ο οποίος καλυπτόταν από την άμυνα του Πλατανιά αλλά ο δεύτερος βοηθός κ. Τσολάκης σήκωσε την σημαία κάνοντας λάθος.
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και ένα λεπτό αργότερα ο Πέτριτς βρέθηκε σε θέση εξτρέμ από τα αριστερά έκανε την πάσα προς τον Καρέλη ο οποίος όπως στην φάση του πρώτου γκολ με προβολή προσπάθησε να νικήσει τον Ολιμπά ο οποίος μπλόκαρε.

  Το "χρυσό" γκολ ο Ζέκα
Στο 69' οι πράσινοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν όταν ο Καρέλης επιχείρησε μια σέντρα από τα αριστερά προς τους Ζέκα, Πέτριτς. Ο Κροάτης έκανε την κίνηση βρέθηκε τετ α τετ με τον Ολιμπά πλάσαρε αλλά ο γκολκίπερ του Πλατανιά απέκρουσε με τον επερχόμενο Ζέκα όμως να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2.
Στην συνέχεια και έως το τέλος του αγώνα καμία ομάδα δεν απείλησε ουσιαστικά με αρκετά σουτ εκατέρωθεν είτε να περνάνε έξω, είτε να είναι εύκολη λεία για τους δυο γκολκίπερ.
Ο Χριστόπουλος μάλιστα προσπάθησε να παίξει με δυο επιθετικούς από το 80' και μετά όταν χρησιμοποίησε και τον Ναζλίδη μαζί με τον Τόρες αλλά η απάντηση του Αναστασίου ήταν άμεση με τους πράσινους να παίζουν με τρεις στόπερ στα τελευταία λεπτά και να κρατάνε μέχρι τέλους τη νίκη.

Η φάση του αγώνα

Η ισοφάριση του Παναθηναϊκού σε 2-2. Ήταν μια δουλεμένη κομπίνα από τις προπονήσεις των πράσινων η οποία βγήκε στο γήπεδο. Οι παίκτες του Πλατανιά άφησαν κενό χώρο στο πρώτο δοκάρι και ο Ντίνας "χτύπησε" μετά την ασίστ του Νάνο. Ωραίο γκολ από πλευράς τριφυλλιού.

Ο διαιτητής

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος. Καλή η διαιτησία από τον διαιτητή του συνδέσμου των Τρικάλων ο οποίος δεν είχε κάποιο πρόβλημα στην διάρκεια του ματς ενώ και οι δυο κίτρινες που έδειξε ήταν σωστές. Αντιθέτως ο δεύτερος βοηθός ο Στυλιανός Τσολάκης του συνδέσμου Αθηνών σήκωσε την σημαία σε δυο οφσάιντ του Παναθηναϊκού που τόσο ο Μέντες στο 62' όσο και ο Καρέλης στο 84' καλυπτόντουσαν.

 

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Ζέκα. Ο άσος του Παναθηναϊκού όχι μόνο για το νικητήριο γκολ αλλά γιατί από το 60' και μετά όταν ανέβηκε και πάλι όλο το τριφύλλι βοήθησε σε άμυνα και επίθεση με τα τρεξίματα του. Το γκολ του αρχηγού έδωσε το προβάδισμα και τη νίκη στους πράσινους.

Μας άρεσε

Οι πανηγυρισμοί των Κουλιμπαλί και Ζέκα. Ο σκόρερ του Πλατανιά πέρα από την αγκαλιά στον προπονητή του πέρασε και έκανε χαι-φάιβ με όλους τους παίκτες του πάγκου. Από την πλευρά του ο Ζέκα πήρε μια μπάλα και την έβαλε στην κοιλιά του αφιερώνοντας το γκολ στην γυναίκα του που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

 

Δεν μας άρεσε

Ο δεύτερος επόπτης Στυλιανός Τσολάκης. Σε ένα πολύ ήρεμο παιχνίδι χωρίς την μεγάλη φάση θα μπορούσε κάλλιστα αν δεν κέρδιζε ο Παναθηναϊκός να είχε διαμορφώσει το αποτέλεσμα. Οι φάσεις που κόβει τους Μέντες και Καρέλη είναι πολύ καθαρές και ιδίως στην πρώτη του Ολλανδού κάποιος θα μπορούσε να πει ότι το κάνει και επίτηδες.


 

 

Ξέσπασμα Γκατούζο με σκληρές εκφράσεις

 

 Ο Τζενάρο Γκατούζο μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο και κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μίλησε κατά αθλητικής εφημερίδας για όσα έγραψε σχετικά με την αποχώρηση του χρησιμοποιώντας διάφορες ύβρεις.

 

Την δική του απάντηση ξεσπώντας και χρησιμοποιώντας και κάποιες χυδαίες εκφράσεις εναντίων αθλητικής εφημερίδας έδωσε ο Τζενάρο Γκατούζο στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Ιταλός προπονητής με έναν απίστευτο μονόλογο διάρκειας 15 λεπτών μίλησε για την σχέση με τους ποδοσφαιριστές του και την σκληρή δουλειά του ίδιου και των παικτών του.
Χαρακτηριστικά είπε:
"Την πρώτη ημέρα που ο Μάνθος Πουλινάκης ήρθε στην Ιταλία, μου εξήγησε αναλυτικά και μου είπε τα πάντα για τον ΟΦΗ. Αλλά εννοώ τα πάντα. Εάν αναρωτηθείτε ποιος είναι ο μισθός μου εδώ και του τεχνικού τιμ θα καταλάβετε ότι εγώ ήρθα εδώ για να δουλέψω.
Επειδή το ποδόσφαιρο είναι το πάθος θλίβομαι για αυτό που διάβασα σε μια αθλητική εφημερίδα, θλίβομαι για ότι διάβασα και θλίβομαι για την εφημερίδα. Ο δημοσιογράφος αλλά και ο διευθυντής της εφημερίδας δεν πρέπει να αφήνουν να περνούν πράγματα που είναι τελείως ψευδή.
Αυτή η ομάδα, είναι η δική μου ομάδα. Είμαι ο καπετάνιος του καραβιού και ποτέ δεν θα αφήσω τον καράβι. Είναι πολύ εύκολο στα 37 μου να ξυπνήσω μια ημέρα και να πω φεύγω. Το ξέρω ότι έχω πολλές δυσκολίες. Αλλά εγώ δουλεύω 12-13 ώρες στο ΒΑΚ. Κάποιες φορές κερδίζουμε, κάποιες φορές χάνουμε. Αλλά δεν θα ακουμπάτε την δουλειά μου και τους παίκτες μου.
Εγώ ακουμπάω τους παίκτες μου, όχι εσείς. Και αυτά που γράφτηκαν στην εφημερίδα είναι όλα μαλακίες, 100% μαλακίες. Από την ημέρα που τελείωσε το φιλικό με τον Εργοτέλη, πήγα στα αποδυτήρια και μίλησα στους παίκτες μου. Τους είπα ότι αν δεν αλλάξουν το στυλ παιχνιδιού, θα φύγω.
 Το είπα για να τους πιέσω και για να καταλάβω σε ποια ομάδα παίζουν. Ο ΟΦΗ δεν είναι ούτε η Μπαρτσελόνα, ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης, είναι μια ομάδα με πολλά προβλήματα αλλά θέλω να παίζουν με καρδιά. Όχι να φύγω;
Είναι πολύ εύκολο να φύγω. Τις τελευταίες εβδομάδες έχω λάβει τηλεφωνήματα από 4-5 προέδρους και μου έχουν πει να φύγω. Εγώ θα μείνω εδώ. Η οικογένεια μου ζει στην Κρήτη. Δεν ήρθα για διακοπές. Και για αυτό τρελαίνομαι με αυτά που διάβασα στις εφημερίδες. Ένας χρόνος εδώ είναι σαν να έχω περάσει 10 χρόνια σε άλλη ομάδα.
Δεν πάμε σπίτι να κλάψουμε επειδή έχουμε προβλήματα αλλά συνεχίζουμε να παλεύουμε. Σας είπα, καμία φορά χάνουμε – καμία φορά κερδίζουμε. Και να χάναμε, τα ίδια πράγματα θα έλεγα.
Αυτοί οι τύποι που έγραψαν αυτά, δεν έχουν σεβασμό για εμένα που δεν είναι το πιο σημαντικό αλλά δεν σέβονται την Κρήτη και τον κόσμο του ΟΦΗ. Κάθε μέρα μιλάμε όσοι είμαστε στην ομάδα και αυτό λέμε ότι πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Το ξέρω ότι έχουμε προβλήματα αλλά πολλές ομάδες στην Ευρώπη δεν έχουν προβλήματα;;;
Δεν μου αρέσει η δικαιολογία ότι δεν παίζει κάποιος παίκτης επειδή δεν έχει χρήματα. Να πάνε να γ@@@. Έδιωξα δύο παίκτες επειδή δεν συμμορφώθηκαν με τους κανόνες. Μπορεί να είναι καλό για αυτούς, αλλά αυτό δεν είναι το πρόβλημα μου. Δεν έχει σημασία που κατάγονται από την Κρήτη, ή από την Αφρική. Για όλους οι κανόνες είναι τα ίδια.
Δεν επιτρέπω σε κανέναν και όλοι δουλεύουμε 13 ώρες και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν. Στην ζωή μου δεν πήρα κανένα δώρο και δεν μου χαρίστηκε κανένας παίκτης. Εδώ και δυο μήνες μιλάω για αυτούς τους δυο παίκτες. Δεν είμαι δάσκαλος, δεν έχω τελειώσει το σχολείο αλλά έχω δίπλωμα προπονητή. Καμία φορά είναι καλό, καμία όχι. Όμως οι κανονισμοί είναι ίδιοι για όλους.
Δεν είμαι χαρούμενος που αναγκάστηκα να διώξω τον Φραγκουλάκη και τον Δασκαλάκη αλλά δυστυχώς αυτή είναι η δουλειά μου. Και μετά από δύο εβδομάδες, έβλεπα κάθε μέρα την εφημερίδα και έγραφαν μαλακίες. Η πόρτα του γραφείου μου είναι 24 ώρες το 24ωρο, αν θέλουν οι δημοσιογράφοι ή οι οπαδοί, είναι πάντα ανοικτή.
Με συγχωρείτε για τον τόνο της φωνής μου όμως σας παρακαλώ σταματείστε. Θέλω να μιλήσω για ποδόσφαιρο και όχι για πράγματα που δεν συμβαίνουν. Εδώ μιλάμε για το τίποτα. Πιστεύω ότι όλοι στο Ηράκλειο πρέπει να με ακούσουν. Πρέπει να μείνουμε σαν οικογένεια και στο τέλος θα πάμε καλά. Κάποιος στην Αθήνα είναι εύκολο να γράψει.
Εγώ θα μείνω εδώ, αν κάποια στιγμή η ομάδα αποφασίσει να φύγω, τότε θα φύγω. Οι παίκτες δίνουν την καρδιά μου και εγώ θα βάλω τα χέρια μου στο σώμα μου, θα βγάλω την καρδιά μου. Για τους παίκτες και τον ΟΦΗ.
Έγραψαν ότι μίλησα με τον πρόεδρο ότι θα πληρώσω εγώ την αποζημίωση των παικτών που έφυγαν, αυτό είναι ψέμα. Ήρθα εδώ για να δουλέψω για να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Και επαναλαμβάνω ότι την πρώτη μέρα που ο πρόεδρος ήρθε και με βρήκε στο σπίτι μου, μου τα εξήγησε αναλυτικά και μου είπε όλη την αλήθεια".
Όσον αφορά το ματς είπε πως:

"Είχαμε πολλές απουσίες αλλά παίζαμε εντός έδρας. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες και όλοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές της. Δεν είναι μόνο ότι παίξαμε με καρδιά και πάθος. Αλλά παίξαμε σωστό ποδόσφαιρο και οι παίκτες έκαναν αυτά που κάνουν στην προπόνηση. Παίξαμε με καρδιά αλλά παίξαμε και σωστό ποδόσφαιρο".

 

Ακτινογραφία κουπονιού Κυριακής...

 

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού της Κυριακής.
318.        ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ
Ντέρμπι στη Μόσχα, με την ουρά στα σκέλια η ΤΣΣΚΑ (5-0-2) μετά το βαρύ 5-1 από τη Ρόμα για το Τσάμπιονς Λιγκ, τα τέσσερα σερί ματς χωρίς νίκη για τη Λοκομοτίβ (2-3-2 ρεκόρ) έφεραν την  απομάκρυνση του Κουτσούκ από τον πάγκο της. Σωστό φαβορί ο άσος, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπλέξουμε, τουλάχιστον πριν το live.
319.        ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΑΛΜΕΡΙΑ
Έχει την επιθετική ευχέρεια τέτοια ματς να τα καθαρίζει η Ρεάλ Σοσιεδάδ, ειδικά στο “Ανοέτα”. Άσος.
320.        ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ
Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις… Από την πρεμιέρα έχει να κερδίσει η Οσασούνα (1-2-1), 0-1-3 το ρεκόρ της Μαγιόρκα, εσωστρέφεια και στον δύο τα στρατόπεδα, μόνο μιζέρια βγάζουν. 4/4 GG μετράνε οι νησιώτες, αυτό είναι το μοναδικό αξιοσημείωτο στατιστικό για την αναμέτρηση.
321.        ΚΙΕΒΟ – ΠΑΡΜΑ
Αρκετά μπερδεμένο, η Κιέβο έρχεται από μεγάλο διπλό στη Νάπολι (2/2 0-1 γκολ), η Πάρμα από το παρανοϊκό εκείνο 4-5 κόντρα στη Μίλαν, περιμένουμε να προσέξει τώρα περισσότερο τα νώτα της. Under ή πάσο.
322.        ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΤΒΕΝΤΕ
5/5 ήττες η Χέρακλες, συνεχίζει με υπηρεσιακό στον πάγκο, υποδέχεται τη μισητή Τβέντε που έβγαλε το καλό της πρόσωπο στο 2-1 επί των Γκόου Αχέντ Ιγκλς, είχαν προηγηθεί τέσσερις ισοπαλίες. Η αγορά κινείται ελαφρώς προς τον ασιατικό άσο, εμείς δεν θα μπλέξουμε.
323.        ΝΤΑΝΤΙ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ.
Μεγάλο ντέρμπι μίσους, αμφότερες έχουν ξεκινήσει καλά, αήττητη η νεοφώτιστη Νταντί (2-4-0), πρωτοπόρος με ρεκόρ 4-1-1 η Γιουνάιτεντ. Πολύ πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.
324.        ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ
2-3-0 το ρεκόρ της Καρλσρούης, 2-0-3 εκείνο της Νυρεμβέργης, που αδυνατεί να σταθεί στις απαιτήσεις της Τσβάιτε Λίγκα. Από εκεί βέβαια μέχρι ο άσος να πληρώνει 1,95 υπάρχει μεγάλη απόσταση…
325.        ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ – ΛΕΙΨΙΑ
Μετά από τρια κολλητά Χ στην αρχή η Ουνιόν ηττήθηκε με 0-4 από τη Νυρεμβέργη και 3-1 στη Χάιντενχαϊμ, δείχνοντας ότι φέτος θα μείνει σε ρηχά νερά. 3-2-0 το ρεκόρ της Red Bull, γκολ δέχθηκε μόνο στο πρόσφατο 3-1 επί της Μπράουνσβαϊγκ. Διπλό με κάλυψη στο Χ.
326.        ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤ. – ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΙΜ
Δύο κολλητά διπλά για τη Φορτούνα, 0-3 στο Άουε και 0-2 στη Νυρεμβέργη, εξαιρετική και στα δύο παιχνίδια η ομάδα του Ρεκ, ήρθε η ώρα για την πρώτη της φετινή νίκη στην “Εσπρίτ Αρίνα”. Άσος.
327.        ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ - ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ
Ποντάρεται ο άσος, μετά από δύο ισοπαλίες η αγορά πιστεύει ότι ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη της Κασίμπασα, εμείς δεν συμμεριζόμαστε τον ενθουσιασμό της.
328.        ΛΙΛ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ
5/5 under 2,5 μετράνε αμφότερες, 4/5 – 5/5 τα NG τους αντίστοιχα. Παιχνίδι που κινείται ανάμεσα στο 0-0 και το 1-0.
329.        ΟΝΤΕΝΣΕ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ
Δεν σκοράρει καμία εύκολα, 2/3 under 2,5 & NG εντός η Οντένσε, 3/3 εκτός η Σοντερίσκε. Σημείο άλλο δεν βγαίνε, μόνο το under κρατάμε σαν σκέψη.

Πάμε Στοίχημα LIVE

330.        ΛΕΣΤΕΡ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.
Ξεμπούκωσε η Γιουνάιτεντ κόντρα στην ΚΠΡ (4-0), Ντι Μαρία, Ερέρα σκόραραν, κάπου η ομάδα του Φαν Χάαλ έδειξε να βγαίνει από το βούρκο. Η σταθερότητα είναι ζητούμενο, μπορεί κόντρα στους “αλεπούδες” οι “κόκκινοι διάβολοι” να μετράνε 0-1-10 από το 1998 ανεξαρτήτως έδρας αλλά στο Λέστερ σκόνταψαν ως τώρα Έβερτον και Άρσεναλ, ενώ η ομάδα του Πίρσον έρχεται από διπλό στο Μπριτάνια. Προφανώς και δεν μας κάνει το διπλό του 1,65, προφανώς και ό,τι παίξουμε θα είναι στο live.
331.        ΤΟΤΕΝΑΜ - ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ
Μαζική άμυνα θα προσπαθήσει να παίξει η Γουέστ Μπρομ, με αυτό τον τρόπο κατάφερε να πάρει τον πόντο στο Σεντ Μέρις, άλλωστε δείχνει να στερείται ποιότητας και ιδεών. Τρία ματς χωρίς οι “baggies”, περιμένουμε η Τότεναμ να επιστρέψει στις επιτυχίες.
332.        ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ
Δύο σερί νίκες και βαθμολογική ανάσα για τη Μπέβερεν (2-2-3 ρεκόρ), εντυπωσιακό το 1-4 στην έδρα της Ζούλτε Βάρεγκεμ την προηγούμενη αγωνιστική. Η Σταντάρ με το 2-0 επί της Ριέκα (αγχωτικό, τα γκολ στο τελευταίο τέταρτο) έγλυψε λίγο τις πληγές της, που είχαν αμβλυνθεί με το ντροπιαστικό 3-5 από την Οστάνδη. 2-2-3 το ρεκόρ των φιλοξενούμενων, που αμυντικά φέτος χωλαίνουν πολύ, ίσως πάρουμε κάποιο over στο live.
333.        ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΚΑΜΠΟΥΡ
Πρώτοι χαμένοι βαθμοί φέτος για την Αϊντχόφεν στο άνδρο της Τσβόλε (3-1), επέστρεψε στις νίκες μεσοβδόμαδα στο Γιουρόπα, χωρίς Ντεπάι (θα λείψει καιρό) δεν είναι για τόσο χαμηλά ο άσος της κόντρα στην αήττητη (3-2-0) Καμπούρ.
334.        ΑΛΚΜΑΑΡ – ΤΣΒΟΛΕ
Υποψιασμένο σετ από τους μπουκ, ψηλά ο άσος αφήνοντας λίγα περιθώρια για κόντρα. Δεν στρίβει η Άλκμααρ (2-0-3), που έχει και ενδοοικογενειακά θέματα, η Τσβόλε μετράει 4-0-1 και έρχεται από μεγάλη νίκη επί της Αϊντχόφεν (3-1), την οποία και έπιασε στην κορυφή. Χ2 ή πάσο.
335.        ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΑΓΙΑΞ
Τεράστιο ντέρμπι μίσους στο Ρότερνταμ, σε σαφώς καλύτερη κατάσταση από κάθε άποψη ο Αίαντας, παρά το φτωχό 3-0-2 που μετράει στο πρωτάθλημα, έρχεται από το 1-1 κόντρα στην Παρί (σαν νίκη βάσει εικόνας και διαφοράς δυναμικότητας), η Φέγενορντ (1-2-2) έχασε με κάτω τα χέρια στη Σεβίλλη ενώ το προηγούμενο Σάββατο γνώρισε εντός έδρας ήττα-ντροπή από τη Βίλεμ (1-2 πρώτο διπλό της Βίλεμ μετά από 45+ ματς). Σε μοιρασμένο σετ δίνουμε ένα πόντο παραπάνω στους πρωταθλητές.
336.        ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
Από το μεγαλύτερο αποτέλεσμα της Ιστορίας του, το 1-1 στην Πόλη κόντρα στη Μπεσίκτας, έρχεται ο Αστέρας, σίγουρα η ευρωπαϊκή περιπέτεια έχει επηρεάσει τις επιδόσεις των  Αρκάδων στο πρωτάθλημα (1-0-2 με 3/3 GG και over 2,5), στην Τρίπολη πάντως μετράει 4/4 νίκες μέχρι στιγμής (3/4 over και GG). Αήττητη η Καλλονή, με ρεκόρ 2-1-0 έχοντας παίξει μάλιστα με ΠΑΟΚ και ΠΑΟ, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, με τη γραμμή στο 0,75 περισσότερο προς την κόντρα κοιτάμε, αν και σαν κόντρα είναι και το GG, το οποίο και αγαπάνε πολύ οι γηπεδούχοι.
337.        ΡΟΜΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ
Κόντρα στη Ρόμα ο Τζέμαν, θα ήθελε να πονέσει την πρώην ομάδα του αλλά με την εικόνα της Κάλιαρι ως τώρα αλλά κυρίως εκείνη των Ρωμαίων (άστραψαν και βρόντηξαν στο 5-1 επί της ΤΣΣΚΑ) αυτό μοιάζει από δύσκολο έως αδύνατο. Άσος στο χάντικαπ, λογικά και με μηδέν παθητικό.
338.        ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ
Το 7-0 από την Ίντερ στο Μιλάνο σίγουρα θα έχει επιπτώσεις στην ψυχολογία της Σασουόλο. Για το βαθμό θα παίξει πρωτίστως η νοικοκυρεμένη Σαμπντόρια (μια νίκη, μια ισοπαλία), μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.
339.        ΤΖΕΝΟΑ – ΛΑΤΣΙΟ
Εξαιρετικά αμφίρροπο, θα τα προσπεράσουμε.
340.        ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ – ΤΡΟΜΣΟ
Δύσκολο ζευγάρωμα, 9-2-1 εντός η Κρίστιανσουντ, 7-1-3 εκτός η Τρόμσο, δεν θα βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά.
341.        ΤΡΟΜΣΝΤΑΛΕΝ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ
14-8-0 το αήττητο σερί της πρωτοπόρου Σάντερφιορντ, εκτός μετράει 6-6-0, από διπλό – έκπληξη στη Μιόνταλεν έρχεται η Τρομσντάλεν (4-3-4 εντός), μπορεί να τσιμπήσει το βαθμό, που δεν θα τη χαλάσει.
342.        ΧΟΝΤΦΡΕΝΤΡΙΚΣΤΑΝΤ
Νο Bet.
343.        ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ
Απογοήτευσε η ΑΪΚ στη Χέλσινγκμποργκ (3-1), έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τη Μάλμε σε απόσταση βολής, στην έδρα της μετράει 8-2-2 με 8/12 over 2,5 και GG, η Χάλμσταντ (3-1-7 εκτός) παίζει φέτος σταθερά καλό ποδόσφαιρο και σκοράρει παντού (8 σερί GG, 7/8 ήταν και over), 8/11 over 2,5 και 7.11 GG ο απολογισμός της εκτός. Πρώτα over/GG και μετά άσος.
344.        ΚΑΛΜΑΡ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ
Καμία δεν μπορεί να βρει ρυθμό, σωστά μοιρασμένο στη μέση, μπορεί να πάει παντού.
345.        ΜΙΑΛΜΠΙ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ
4-2-5 εντός η Μιάλμπι, που παλεύει για την παραμονή και έρχεται από διπλό – ανάσα στη Χάλμσταντ, 3-4-4 εκτός η 3 της βαθμολογίας Έλφσμποργκ, την οποία και βρίσκουμε σε αποδόσεις γκράντε φαβορί. Με την κόντρα είμαστε. 
346.        ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ – ΤΟΥΡΚΟΥ
Απογοήτευσε η Τούρκου στο ντέρμπι με την Ίντερ, βαριά ήττα με 1-6, δεύτερη συνεχόμενη μετά από ένα σερί (2-5-0) που της είχε δώσει ελπίδα, δύσκολο το πρόγραμμα της τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, θα χρειαστεί να κάνει υπερβάσεις για να σώσει την κατηγορία. 8-4-1 η 2 στη βαθμολογία Σεϊναγιόεν, 1-3-10 το εκτός έδρας ρεκόρ των φιλοξενούμενων, δύσκολα θα του δούμε να σηκώνουν κεφάλι. 
347.        ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ- ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ
Προφανώς το μυαλό πάει αμέσως σε over και GG, λογικά και τα δύο θα κάνουν την εμφάνιση τους, 3/3 GG, 2/3 over 2,5 οι γηπεδούχοι, 2/3 και από τα δύο η Λεβερκούζεν, από κοντά και η παράδοση με 10/10 GG & over την τελευταία δεκαετία.
348.        ΒΙΚΙΝΓΚ - ΣΤΑΡΤ
Μεγάλο over και GG, από 12 σερί αμφίσκορα (11/12 και over) έρχονται οι φιλοξενούμενοι (10/11 μετράνε εκτός), από έξι η Βίκινγκ.
349.        ΣΤΡΟΜΕΝ - ΝΕΣΤ ΣΟΤΡΑ
6-3-3 μετράει εντός η Στρόμεν, έστω και μόλις ένα πόντο παραπάνω τον έχει.
350.        ΣΕΛΤΙΚ – ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ
Ένεση ηθικού για το Σέλτικ το 2-2 στο Σάλτσμπουργκ –με αρκετή τύχη κόντρα σε μια καλύτερη ομάδα-, την περιμένουμε να ρολλάρει σιγά-σιγά, έκανε και καλές μεταγραφές για το επίπεδο της Σκωτίας στην επίθεση.
351.        ΣΙΒΑΣΠΟΡΚΟΝΙΑΣΠΟΡ
Νο Bet.
352.        ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ
Τρελό κοκομπλόκο μετά τον αποκλεισμό της από τη Μάλμε στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει πάθει η Σάλτσμπουργκ, ακολούθησαν δύο ήττες στο πρωτάθλημα και το εντός έδρας 2-2 με τη Σέλτικ για το Γιουρόπα, δεν είναι ότι σταμάτησε να κάνει φάσεις αλλά αξιοποιεί τη μία στις δέκα. Όπως είναι λογικό αυτό κάπου θα σταματήσει, όμως δεν θα πληρώσουμε να μάθουμε αν θα γίνει κόντρα στην Αούστρια, που έρχεται από την πρώτη φετινή της νίκη (3-1 τη Ριντ), μετράει 1-5-2 στο πρωτάθλημα και μόνο από το βάρος της φανέλας της μπορεί να βγάλει αντίδραση απέναντι στη “σατράπισσα” τα τελευταία χρόνια της αυστριακής Μπουντεσλίγκα. Πάσο pregame, τα υπόλοιπα στο live.
353.        ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ
Μεγάλο ντέρμπι ξεπεσμένων -την τελευταία διετία- “αριστοκρατών”, -10 και -8 ήδη από την κορυφή Κοπεγχάγη (2-2-3) και Μπρόντμπι (3-1-3). Ματς ειδικών συνθηκών, με καμία από τις δύο να μην μας δίνει έναυσμα για ποντάρισμα, θα το αφήσουμε στη ησυχία του.
354.        ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ
Δεν βγάζει μάτια η Ουτρέχτη (2-1-2), αλλά και η Γκρόνινγκεν εντός έδρας πάλι φέτος χάνεται. Πάσο.
355.        ΕΒΕΡΤΟΝ - ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ
Επιβεβαίωσε το γεγονός ότι έχει ανέβει επίπεδο η Έβερτον με το μεσοβδόμαδο 4-1 επί της Βόλφσμπουργκ, θα πρέπει όμως να βρει σταθερότητα και εναλλακτικές λύσεις –δεν έχει τρομερό βάθος ο πάγκος της- για να αντέξει σε δύο ταμπλό. Λογικά θα την καθαρίσει την Κρίσταλ Πάλας, αλλά ανάμεσα στο 1,40 του άσου της και το 1,53 εκείνου της Τότεναμ ο δεύτερος είναι πολύ καλύτερος.
356.        ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΣΕΛΣΙ
Από τα παιχνίδια που είναι για μάτι και όχι για στοίχημα, παρά τα πολύ μεγάλα σκορ της Τσέλσι (3/4 over 3,5) οι μπουκ δεν ψάρωσαν, στο 2,5 έβγαλαν τη γραμμή για τα under/over, ο Μουρίνιο θα σφίξει την άμυνα της ομάδας του προσανατολίζοντας την όπως πάντα σε αυτά τα ματς για το 0-0.
357.        ΛΑΝΣ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ
Εκτός πραγματικότητας τα αρχικά σετ, που με το 1Χ να πληρώνει 1,90-2,00, η Σεντ Ετιέν έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα φέτος στο γκολ, στα τέσσερα τελευταία πανηγύρισε μόλις μια φορά και αυτή ήταν από αυτογκόλ, εκτός έδρας ειδικά δυσκολεύεται πολύ να δημιουργήσει, όπως είδαμε και την Πέμπτη κόντρα στην Καραμπάγκ που δεν έκανε ούτε φάση. Πλέον το σετ είναι πιο λογικό, και πάλι η αξία βρίσκεται στο +0,25 των γηπεδούχων, όμως τα οικονομικά προβλήματα της Λανς και το φτωχό ρόστερ δεν γίνεται να κρύβονται συνέχεια κάτω από το στρώμα των ψυχομένων εμφανίσεων…
358.        ΜΟΝΑΚΟ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ
Αναπτερώθηκε το ηθικό της Μονακό μετά τη νίκη επί της Λεβερκούζεν στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Γκινγκάμπ σιγά-σιγά περιμένουμε να βγάλει κούραση από τα δύο ματς την εβδομάδα. Άσο δεν παίζουμε, αλλά θα αποφύγουμε και την κόντρα.
359.        ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ
Υπάρχει μια διάθεση για κόντρα, την έχει και η αγορά που στηρίζει το +1 των φιλοξενούμενων, όμως η αμυντική συμπεριφορά που έδειξε η Ράγιο στην ήττα με 2-3 από την Έλτσε μας αποτρέπει. Γενικά το επιθετικό στυλ της ομάδας του Πάκο Χέμεθ κάνει πιο ελκυστικό το GG, δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν πίσω οι φιλοξενούμενοι.
360.        ΧΙΡΟΝΑ – ΜΠΕΤΙΣ
3-1-0 το ρεκόρ της Χιρόνα, σαν νίκη το πρόσφατο 1-1 στο Χιχόν, όπου ισοφάρισε στο τέλος, δείχνει μεγάλη όρεξη. Η Μπέτις από την άλλη ξεκίνησε με αέρα μεγάλης (2/2 νίκες) αλλά στη συνέχεια γνώρισε σκληρές ήττες (4-1 Πονφεραδίνα, 0-1 Αλμπαθέτε) που την προσγείωσαν ανώμαλα στην πραγματικότητα της Σεκούντα. Σωστά κομμένο στη μέση, μπορεί να πάει παντού, τα γκολ ίσως αποτελούν λύση.
361.        ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΜΑΡΙΤΙΜΟ
Πολύ θετικά έχουν ξεκινήσει αμφότερες, η Μπελενένσες έχει 2-1-1 με τελευταίο αποτέλεσμα την ισοπαλία στην έδρα της Σπόρτινγκ, 3-0-1 για τη Μαρίτιμο που έχασε μόνο από την Πόρτο. Προβάδισμα στην ισοπαλία, δύσκολα θα επιβληθεί κάποια ομάδα.
362.        ΡΙΟ ΑΒΕ – ΑΡΟΥΚΑ
3-1-0 ως τώρα για τη Ρίο Άβε που ικανοποιεί όμως έπαιξε και έχασε με 0-2 για το Γιουρόπα την Πέμπτη και αναμένεται να παρουσιαστεί επηρεασμένη από αυτό, πρώτη νίκη (1-1-2) για την Αρούκα που αμύνεται σωστά και είναι δυσκολοκατάβλητη. Ίσως γκελάρει η Ρίο Άβε, ψυλλιασμένες οι αποδόσεις.
363.        ΑΣΙΡΙΣΚΑ – ΧΟΥΣΚΒΑΡΝΑ
Εξάποντο παραμονής, σε καμία δεν κάνει ιδιαίτερα ο βαθμός, από την άλλη έχουν να κερδίσουν μήνες (0-3-6 η Ασιρίσκα, 6 σερί ήττες ξη Χουσκβάρνα). Ο άσος του 1,60 είναι το ανέκδοτο του διημέρου…
364.        ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ – ΒΑΡΝΑΜΟ
Σε φόρμα η Βάρναμο (3-0-1), εκτός όμως είναι μέτρια (2-5-4), η Σούντσβαλ του 9-1-1 εντός περιμένουμε να δώσει απαντήσεις για τη βαριά ήττα (4-1) στη Ντέγκερφορς την προηγούμενη αγωνιστική.
365.        Α.Ο.Κ. ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
2/3 και 3/3 GG μετράνε οι δύο ομάδες αντίστοιχα, δεν μας κάνει κάποιο σημείο οπότε θα κρατήσουμε αυτό.
366.        ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Με υπηρεσιακό η Νίκη Βόλου μετά τη φυγή του Φλουτ, υποδέχεται την έτερη ομάδα της Σουπερλίγκας που δεν έχει βαθμό μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Και στον Εργοτέλη ο Δερμιτζάκης το δεύτερο παιχνίδι του παίζει, οι κρητικοί δεν έχουν δείξει τίποτα τρομερό ως τώρα αλλά η Νίκη πραγματικά μοιάζει πολύ αδύναμη. Θα το αποφύγουμε.
367.        ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
3/3 GG και για τις δύο στο ξεκίνημα, παίζει πολύ επιθετικά ο Πανιώνιος και μπορεί να σκοράρει και στην Κομοτηνή, όπως έκανε και την προηγούμενη διετία (2/2 GG). To αμφίσκορο κρατάμε.

Πάμε Στοίχημα LIVE

368.        ΚΟΛΩΝΙΑ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
Αήττητες μετά από τρεις αγωνιστικές, Κολωνία (1-2-0 χωρίς ακόμα να έχει δεχθεί γκολ) και Γκλάντμπαχ (1-2-0) πηγαίνουν στο μεγάλο αυτό ντέρμπι του Ρήνου έχοντας εξαιρετική ψυχολογία. 0-2-3 δείχνει η πρόσφατη προϊστορία, είναι καλύτερη ομάδα σίγουρα οι φιλοξενούμενοι, ποντάρονται κιόλας, εμείς όμως θα προτιμήσουμε την αλληλεξουδετέρωση.
369.        ΜΑΛΜΕ – ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ
Το ντέρμπι μίσους του Σκόνε, η Χέλσινγκμποργκ (2-3-6 εκτός) έρχεται φουριόζα από το 3-1 επί της ΑΪΚ, η Μάλμε (7-3-1 εντός) έχει μπλέξει στη δίνη του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά οι ομάδες που την κυνηγάνε δεν κερδίζουν. Χαμηλά ο άσος, πιο σώφρων επιλογή τα πολλά γκολ, οι φιλοξενούμενοι τελευταία έχουν βρει σταθερές στην επίθεση.
370.        ΕΛΣΙΝΚΙ – ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ
Δεν το χάνει το πρωτάθλημα η Ελσίνκι (9-3-1 εντός), τώρα που δεν έχει ευρωπαϊκό μεσοβδόμαδα όμως θα δώσει βάση. 6-2-0 τρέχει η φορμαρισμένη Μάριεχαμν (5-2-6 εκτός), 2-2 ήρθε μεσοβδόμαδα κόντρα στην 2 Σεϊναγιόεν, περισσότερο κοιτάμε προς τα γκολ στηριζόμενοι στο αλέγρο παιχνίδι των φιλοξενούμενων. Over.
371.        ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ – ΒΑΑΣΑ
Νο Bet.
372.        ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ
Ντερμπάκι της Φλάνδρας, πέντε ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε στο πρωτάθλημα η Κλαμπ Μπριζ (2-4-1 ρεκόρ), η Κόρτραϊκ φέτος σε αντίθεση με όσα μας είχε συνηθίσει χάνει εντός (0-1-3) και κερδίζει εκτός (2-0-1). Μυρίζει μπαρούτι, υπερβολικό το +1,25 αβάντζο που δίνεται στους φιλοξενούμενους.
373.        ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
Χωρίς γκολ ακόμα στο Καμπιονάτο η Φιορεντίνα, στο 0-0 κόντρα στη Τζένοα πάντως άξιζαν τη νίκη (έβγαζε και τα απέξω ο Περίν…), στο διπλό δεν πάμε γιατί σεβόμαστε τη δυναμική της Αταλάντα στο  Μπέργκαμο, αλλά καταλαβαίνουμε γιατί ποντάρεται.
374.        ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΝΑΠΟΛΙ
Ποντάρεται το διπλό, το 1Χ πλησιάζει το 1,80, δεν βρίσκουμε λόγο, η Νάπολι ξόδεψε ενέργεια την Πέμπτη (3-1 με ανατροπή τη Σπάρτα Πράγας στο Γιουρόπα), στο πρωτάθλημα δεν έχει δείξει κάτι τρομερό, υπάρχει γκρίνια για τον Μπενίτεθ, ενώ στο Φρίουλι τελευταία φορά κέρδισε το 2008. 1Χ.
375.        ΕΡΜΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ
 Πολύ over ομάδα η Ανόρθωση, θα βοηθήσει και ο Ερμής που θα παίξει για τη νίκη για να δούμε πολλά γκολ.
376.        ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
 Και εδώ ίσως το σκορ πάει ψηλά, αλλά η αξία είναι μικρότερη.
377.        ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ
Η Στάμπαεκ (4-1-6  εκτός) με το 3-2 στη Σταρτ ανέβηκε στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον στρέφει το βλέμμα της στο ματς κυπέλλου που ακολουθεί. 3/3 νίκες στα τελευταία εντός έδρας η Άαλεσουντ (4-4-4 εντός), κόντρα μάλιστα σε υπολογίσιμους αντιπάλους, έχει ανάγκη από βαθμούς για να ξεκολλήσει και αυτή από τη μάχη της ουράς. Υπάρχει πιθανότητα να κάνουν ροτέισον οι φιλοξενούμενοι, και αυτό να μην γίνει δεν περιμένουμε να είναι 100% το μυαλό τους σε αυτό το παιχνίδι. Άσος.
378.        ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ – ΟΝΤ
Το παλεύει γερά η Οντ (15 ματς αήττητη (11-4-0), 6-1-0 στα πιο πρόσφατα!) και της αξίζουν συγχαρητήρια, είναι η μόνη που προσπαθεί να δώσει ένα ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου. Η Λίλεστρομ (7-2-2 εντός) κυνηγάει την τριάδα και την Ευρώπη, θα γίνει σφαγή για τους πόντους, το Χ δεν κάνει ιδιαίτερα σε καμία από τις δύο.
379.        ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 08 – ΣΟΓΚΝΤΑΛ
Ίσως το μυαλό της Σάρπσμποργκ να είναι στο ημιτελικό κυπέλου (παίζει με την Οντ) που ακολουθεί, όμως τα ρεκόρ των ομάδων (5-4-2 εντός οι γηπεδούχοι, 1-3-7 εκτός η Σόγκνταλ) μιλάνε από μόνα τους…
380.        ΑΛΤΑ- ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ
Υπερβολικός ο φαβοριτισμός του διπλού.
381.        ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ – ΜΠΑΕΡΟΥΜ
Θα καρφώσει το τελευταίο καρφί στο κοφίνι της Ουλενσάκερ πιθανότατα η Μπάερουμ (5-1-6 εκτός). Οι γηπεδούχοι αν δεν κερδίσουν θα διατηρήσουν απλά μαθηματικές ελπίδες για τη σωτηρία, αλλά και σε περίπτωση νίκης αυτές ελάχιστες θα παραμείνουν… Το κρατάμε στα υπόψιν για late, αν στο τέλος είναι είναι ισόπαλο.
382.        ΡΑΝΧΑΪΜ – ΧΟΝΕΦΟΣ
Ο βαθμός δεν θα χαλάσει καμία.
---.          ΜΠΡΙΝΕ – ΧΑΜ ΚΑΜ
Εμφανές το προφανές.
383.        ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΜΟΡΕΪΡΕΝΣΕ
10 βαθμοί σε τέσσερα ματς για την Μπενφίκα (3-1-0) που έχασε για πρώτη φορά μετά από 52 αγώνες εντός από τη Ζενίτ για το Τσάμπιονς Λιγκ, πέντε πόντοι (1-2-1) για τη Μορεϊρένσε, θετικότατος ο απολογισμός της βάσει προγράμματος, ειδικά αμυντικά δείχνει ικανότατη. +1,75 για τους φιλοξενούμενους.
384.        ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ
Έχει ένα πόντο παραπάνω λόγο έδρας η Λεγκανιές, δεν τρελαινόμαστε όμως και για τον άσο, η Σανταντέρ το γκολάκι της το πετυχαίνει ως τώρα, 2/2 GG έχουν εντός και οι γηπεδούχοι.
385.        ΧΑΜΑΡΜΠΙ – ΣΥΡΙΑΝΣΚΑ
Αυτούς τους περίεργους θα τους κερδίσει η Χάμαρμπι.
386.        ΛΙΜΕΡΙΚ – ΚΟΡΚ
Ντέρμπι του Μάνστερ, η  Κορκ (8-2-3 εκτός) κυνηγάει τον τίτλο, η Λίμερικ (5-1-7 εντός) είναι βαθμολογικά άνετη στη μέση της βαθμολογίας, λογικός ο φαβοριτισμός του διπλού ελέω κινήτρου.
387.        ΝΟΡΝΤΖΕΛΑΝΤ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ
3/3 over 2,5 εντός μετράει η Νόρντζελαντ, 2/3 εκτός η πρωτοπόρος Μίντιλαντ που τελευταία σκοράρει κατά ριπάς. Πολύ πιθανό να δούμε το σκορ να πηγαίνει ψηλά.
388.        ΚΟΡΔΟΒΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ
Ανδαλουσιανό ντερμπάκι, δυνατή έδρα το “Αρκάνχελ”, πολύ στιβαρή ως τώρα η Κόρδοβα (0-2-1, η ήττα τιμητική με 2-0 στο Μπερναμπέου), η Σεβίλλη σίγουρα είναι ποιοτικότερη ομάδα αλλά τα διπλά του 1,90-2,00 δεν έχουν καμία αξία.
389.        ΤΟΛΟΥΚΑ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ
Μεγάλο διπλό για την Τολούκα που ανέβηκε πέμπτη (4-2-2), εντός παραδοσιακά είναι ισχυρή 3-1-0 και έχει να χάσει εντός πάνω από ένα χρόνο. Δεύτερη με ένα ματς λιγότερο η Μοντερέι, προέρχεται από τρεις σερί νίκες όμως στα δυο τελευταία ήταν μέτρια και μίλησε η ατομική ποιότητα των παικτών της. Τελευταίο σημείο το διπλό, πάσο όμως.
390.        ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.
Αδύναμη η Ζιλ Βιθέντε (0-1-3) που δεν έχει δείξει τίποτα απολύτως προς το παρόν, κολλημένη με τα 1-1 η Σπόρτινγκ (1-3-0) που δημιουργεί φάσεις αλλά σκοράρει πάντα ακριβώς ένα γκολ, την Τετάρτη έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Μάριμπορ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Λογικό το διπλό αλλά το 1,50 δεν λέει τίποτα, ίσως παρουσιαστεί και λίγο αποπροσανατολισμένη από την Ευρώπη η Σπόρτινγκ.
391.        ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ
Από δύο γκολ σκόραρε στα πρώτα παιχνίδια της η Γκαζιάντεπσπορ (1-1-0, 2/2 GG & over 2,5), η Φενέρ έφερε 3-2 στην πρεμιέρα με την Καραμπούκ και 0-0 την περασμένη Κυριακή στην Τραπεζούντα. 24-3-1 η προϊστορία, θα συνδυάσουμε άσο και over 2,5.
392.        ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Δεν είναι καλά ο Παναθηναϊκός, πονάει σε άμυνα και τέρμα, επιθετικά βγάζει και φέτος αρκετές φάσεις αλλά δεν μπορεί να τις τελειώσει. Ο Πλατανιάς έρχεται από εμφατικό διπλό στο Παγκρήτιο (0-3) και γι αυτόν τα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι τελικοί. Δεν κέρδισαν οι “πράσινοι” την τελευταία διετία στα Χανιά, πολύ πιθανό να μην το κάνουν και τώρα. 
393.        ΛΟΚΕΡΕΝ – ΜΑΛΙΝ
Δυνατή στη έδρα της η Λόκερεν (2-1-0) αλλά έρχεται από ευρωπαϊκό (ήττα 1-0 στη Λέγκια), η Μαλίν παίζει ανοιχτά αλλά ό,τι καταφέρνει εντός (3-0-1) το χαλάει εκτός (3/3 ήττες με 1-7 γκολ). 6-1-0 η πρόσφατη προϊστορία, στο 1,85+ ο άσος μοιάζει καλή επιλογή, ενστάσεις το μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό των γηπεδούχων (1-0 ήττα στη Λέγκια) καθώς και το εντυπωσιακό 5-2 της Μαλίν επί της Βέστερλο την προηγούμενη αγωνιστική.
394.        ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ
2/2 νίκες εντός η Βαγιαδολίδ (3-0-1 ρεκόρ), 2/2 ήττες εκτός η Τενερίφη (1-1-2). Άσος με πιθανότερα σκορ τα 1-0/2-0/2-1.
395.        ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ
Ντεφορμέ εντελώς η Χάουγκεσουντ (3-4-4 εντός, έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες), η Ρόζενμποργκ (4-5-3 εκτός) θα έχει κάποιες απουσίες αλλά στα τελευταία παιχνίδια της (3 σερί νίκες) ήταν πολύ καλή.
396.        ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ – ΤΙΓΚΡΕ
Η Γοδόι έχασε για τρίτη φορά φέτος από τη Ρίβερ για τον επαναληπτικό του Σουνταμερικάνα αυτή τη φορά ενώ με 1-1-3 στα τελευταία πέντε πρωταθλήματος έχει πέσει αρκετά διορθώνοντας τη θέση της καθώς δεν έχει να παρουσιάσει κάτι σαν σύνολο. Μεγάλη νίκη για την Τίγκρε στο ντεμπούτο του Άλφαρο στον πάγκο της, με αυτόν δεν θα πέσει αμαχητί. Ίσως είναι νωρίς για την Τίγκρε να πάρει αποτέλεσμα εκτός όμως θα πάμε μαζί της, +0,25 με τους μπουκ πάντως να είναι διαβασμένοι στις αποδόσεις.
397.        ΠΑΛΕΡΜΟ – ΙΝΤΕΡ
Δυσκολεύεται στη Σικελία παραδοσιακά η Ίντερ, τόσο όμως το 7-0 επί της Σασουόλο όσο και το διπλό στη Ντνιέπρ (0-1, έπαιξε με αρκετές αλλαγές) την Πέμπτη της έχουν δώσει μομέντουμ. 2/2 GG η Παλέρμο, τίποτα άλλο αξιοσημείωτο από την ως τώρα παρουσία της, το διπλό κρατάμε.
398.        ΤΟΡΙΝΟ – ΒΕΡΟΝΑ
Χωρίς γκολ στη Σέριε Α ακόμα η Τορίνο, είχε και ευρωπαϊκό μεσοβδόμαδα…Under 2,5 στο 1,75.
399.        ΤΟΡΟΝΤΟ - ΣΙΒΑΣ ΗΠΑ
Πολύ ντεφορμέ το Τορόντο (5-2-6 εντός) που είναι έξι χωρίς νίκη και υπολείπεται τριών βαθμών από τα πλέι-οφ, 0-1-9 η φόρμα της Σίβας που τα έχει παρατήσει και χάνει με διαφορές. -1,25 για το Τορόντο που οφείλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.
400.        ΡΟΖΑΡΙΟ ΣΕΝΤΡΑΛ - ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ
Πληρώνει τις αδυναμίες στην άμυνα η Ροζάριο (3-1-3) καθώς δεν έχει κρατήσει ακόμα το μηδέν στην άμυνα, μετά τη βαριά ήττα με 4-1 από την Τίγκρε αποκλείστηκε από το Σουνταμερικάνα χάνοντας 3-0 εκτός. Δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Άρσεναλ που έχει 3/3 νίκες εντός και ισάριθμες ήττες εκτός, μάλιστα το ρεκόρ της μακριά από την έδρα της είναι 0-2-9 τους τελευταίους μήνες. Θα θέλαμε να στηρίξουμε τη Ροζάριο όμως η Άρσεναλ είχε άπλετο χρόνο να προετοιμαστεί γι' αυτό το ματς ενώ οι γηπεδούχοι έφαγαν επτά γκολ σε δύο ματς.
401.        ΒΙΤΟΡΙΑ ΜΠΑΪΑ – ΜΠΑΪΑ
Kλάσικο μίσους του Σαλβαδόρ. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη επί μεγάλης αντιπάλου για τη Βιτόρια (3-3-5 εντός) που παραμένει τελευταία αλλά πήρε ψυχολογική ώθηση, δυο βαθμούς παραπάνω έχει Μπαΐα (2-5-4 εκτός) όμως είναι εκτός ζώνης καθώς προέρχεται από δύο σερί νίκες, τις πρώτες της μετά από καιρό. Αμφότερες μπαίνουν με καλή ψυχολογία σε αυτό το κρίσιμο ματς, πιθανή ισοπαλία.
402.        ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ - ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ
Κλάσιμο μίσους του Σάο Πάουλο. Μόνο μια νίκη στα τελευταία έξι για την Κορίνθιανς (1-3-2) που έχασε από τη Φλαμένγκο χωρίς να κάνει φάση και είδε την κορυφή να απομακρύνεται στο -12, κάκιστη η εμφάνιση της Σάο Πάολο εκτός με την Κοριτίμπα, σε οκτώ λεπτά δέχθηκε τρία γκολ πληρώνοντας αμυντικές απουσίες που συνεχίζονται και τώρα. Προβάδισμα στην έδρα, 1-0/2-0/2-1/(1-1).
403.        ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝΕΪΡΟ
Κλάσικο μίσους του Μπέλο Οριζόντε. Η Κρουζέιρο (10-1-0 εντός) άφησε γρήγορα πίσω της την ήττα από τη Σάο Πάουλο και πάτησε την Ατλέτικο Παραναένσε αυξάνοντας άμεσα τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση στο +7 και δείχνει ότι δεν γίνεται να χάσει το πρωτάθλημα. Μεγάλο διπλό για την Ατλέτικο στην έδρα της Γκοϊάς, μείωσε τη διαφορά από την τετράδα στο -3 όμως στο συγκεκριμένο γήπεδο δέχθηκε τουλάχιστον δύο γκολ (έως και έξι) τις τέσσερις τελευταίες φορές που το επισκέφθηκε για το πρωτάθλημα, σε χρονιές που είχε πολύ καλύτερη ομάδα απ' ότι φέτος μάλιστα. Είναι ντέρμπι όμως δεν γλιτώνει η Ατλέτικο, άσος στο 1,90.
404.        ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ – ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ
Σταθερότατη η Σπορτ, παίρνει του βαθμούς που πρέπει και διατηρείται στο πρώτο μισό μακριά από τον υποβιβασμό όμως ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος καθώς είχε συνηθίσει σε επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ εντός έχει ρεκόρ 7-3-1. Δυνατή εμφάνιση και νίκη επί της Σάο Πάουλο για την Κοριτίμπα που έστω και οριακά βρέθηκε εκτός επικίνδυνης ζώνης, έχει όμως δύο πολύ σημαντικές απουσίες στην επίθεση. Στο 1,725 ο DNB άσος.

Πάμε Στοίχημα LIVE

405.        ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ
Κλάσικο μίσους στο Ρίο, το γνωστό και ως "Φλα-Φλου" κλάσικο. Στη μέση της βαθμολογίας η Φλαμένγκο που πήρε τέσσερις βαθμούς στα δυο τελευταία σημαντικά ματς απέναντι σε Κορίνθιανς και Παλμέιρας ενώ κέρδισε 4/5 πιο πρόσφατα εντός, μόλις 2/9 νίκες εσχάτως η Φλουμινένσε που έπεσε έκτη όμως έχει παίκτες γεννημένους για μεγάλα ματς. Προβάδισμα στην ισοπαλία δεν θα μπλέξουμε όμως.
406.        ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΛΥΩΝ
Πελάτισσα στο “Παρκ ντε Πρενς” τα τελευταία χρόνια η Λυών (4-1-0, οι νίκες με μηδέν παθητικό), η Παρί έχει κάνει αρκετές γκέλες φέτος εκτός έδρας, θα το καθαρίσει αυτό.
407.        ΛΕΒΑΝΤΕ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Τραγική μέχρι στιγμής η Λεβάντε, επιθετικά ανύπαρκτη -0 γκολ- και στη Μάλαγα, από θαύμα έφυγε με το 0-0. Η Μπαρτσελόνα έχει κάνει γκέλες στη συγκεκριμένη έδρα τα τελευταία χρόνια αλλά δύσκολα θα δούμε να συμβαίνει κάτι τέτοιο φέτος, λογικά θα τη δούμε να κερδίζει με κάποιο από τα γνωστά ανόρεχτα 0-2 της.
408.        ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ
Πολύ καλύτερα σε σχέση με τη Νουμάνθια (1-0-3, έχοντας κερδίσει μόνο την αδύναμη Σαμπαντέλ) αποδίδει μέχρι στιγμής η Αλμπαθέτε, οι γηπεδούχοι έρχονται από διπλό στη Μπέτις (0-1) και έχουν δικαίως τον πρώτο λόγο για τη νίκη.
409.        ΠΟΡΤΟ – ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ
Ντέρμπι ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες ομάδες του Πόρτο. Πρώτη με 10 βαθμούς η Πόρτο (3-1-0) που μεσοβδόμαδα διέλυσε με 6-0 την ΜΠΑΤΕ, έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ και αυτό με πέναλτι. Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Μποαβίστα (1-0-3) που σημείωσε και το παρθενικό της τέρμα. Πολλά με λίγα, η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια και η διαφορά είναι στο χέρι της Πόρτο.
410.        ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ - ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ
Tρίτη σερί ήττα με 1-0 για την Μπάνφιλντ, αυτή τη φορά πόνεσε γιατί ήταν από τη μισητή Λανούς και με 2-0-5 είναι προτελευταία. Δύο σερί νίκες για το πρωτάθλημα και μια πρόκριση επί της Ροζάριο για το Σουνταμερικάνα για την Μπόκα επί Αρουαμπαρένα που έχει πάρει για τα καλά μπρος όμως ίσως προβεί σε περιορισμένο ροτέισον. DNB διπλό στο 1,875.
411.        ΓΚΟΪΑΣ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ
Μετά από δύο σερί ήττες η Γκοϊάς (5-3-2 εντός) έπεσε στο +5 από τη ζώνη, είχε μόλις δύο μέρες να ετοιμαστεί τουλάχιστον δεν χρειάστηκε να κάνει ταξίδι. Η Παλμέιρας έφτασε κοντά στο να χάσει και δεύτερο σερί ντέρμπι όμως έσωσε το βαθμό με τη Φλαμένγκο αν και έμεινε πίσω στο σκορ με 0-2. Oι εμφανίσεις της παραμένουν σταθερά άσχημες, παραμένει έστω και οριακά εντός ζώνης ενώ εκτός έχει 2-2-7 όντας στα περισσότερα ταξίδια της ακίνδυνη επιθετικά. Προβάδισμα στους γηπεδούχους για τη νίκη όμως επειδή έχει πολύ ισοπαλία μέσα και επειδή αρέσκονται στα χαμηλά σκορ θα πάμε με τα 1-0/2-0/2-1/(1-1).
412.        ΓΚΡΕΜΙΟ – ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ
Χωρίς να θέλγει με την απόδοση της αλλά παραμένοντας εδώ και καιρό αήττητη η Γκρέμιο ανεβαίνει σταδιακά στη βαθμολογία και είναι πλέον στο -1 από την τετράδα εκμεταλλευόμενη κυρίως την έδρα της (7-2-1). Άλλαξε προπονητή και πήρε δυο μεγάλα αποτελέσματα η Σαπεκοένσε που ξέφυγε με δύο πόντους από τη ζώνη, εκτός έδρας δυσκολεύεται πολύ (1-2-7) και σκοράρει σπάνια (5-17 γκολ). Η Γκρέμιο κερδίζει με το ζόρι και συνήθως οριακά ενώ η Σαπεκοένσε πήρε δυο μεγάλα αποτελέσματα και φαίνεται ικανή να το παλέψει, με ρίσκο θα πάμε στην επιλογή η "ιμορτάλ" να κερδίσει με ένα γκολ διαφορά στο 3,25.
413.        ΣΑΝΤΟΣ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ
Επτά βαθμοί στα τελευταία τέσσερα ματς για τη Σάντος (6-3-2 εντός), συγκομιδή ικανοποιητική για τη δυσκολία των αγώνων όμως αυτό δεν φτάνει για τον κόσμο της που ζητάει έξοδο στο Λιμπερταδόρες και τη βλέπει να βρίσκεται στο -7. Σκασμένη από κούραση και ψυχολογικά άδεια μετά το τρελό της σερί η Φιγκεϊρένσε, έχασε 0-3 από την Μπαΐα και έμεινε στο 1-1 με την Κρισιούμα διατηρώντας όμως την απόσταση της από τη ζώνη στο +4 ενώ εκτός τα πάει καλύτερα απ' ότι εντός (5-1-5). Μεγάλη η πίεση που ασκείται στη Σάντος, θα απέχουμε.
414.        ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΚΕΡΕΤΑΡΟ
2-3-2 η Γουαδαλαχάρα που πριν από το ματς που διακόπηκε στο 10' με τη Μοντερέι είχε κερδίσει τη Λεόνες Νέγκρος σπάζοντας ένα αρνητικό σερί χωρίς νίκη και γκολ για μερικούς αγώνες, σε παρόμοια βαθμολογική θέση η Κερέταρο (3-2-3) που εκτός τα πάει καλύτερα (2-0-1) και θα έχει στη διάθεση της το Ροναλντίνιο. Μπορεί να φύγει αήττητη η φιλοξενούμενη, στο 2,00 το +0,25.
415.        ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ
Από τα μεγάλα ντέρμπι της χώρας. Mόνη πρώτη και με ματς λιγότερο η Ρίβερ (5-1-0) που πέρασε τη Γοδόι με 2/2 νίκες για το Σουνταμερικάνα, τρομερές οι εμφανίσεις της. Τέταρτη σερί νίκη για την Ιντεπεντιέντε στο τρελό 5-3 με την Κίλμες, ανέβηκε τρίτη με 5-0-2. Απαράδεκτες οι αποδόσεις του άσου, θα πάμε με τη νίκη της Ρίβερ με 1 ή 2 γκολ διαφορά.

   Διθύραμβοι για Μανωλά από "Gazzetta dello Sport"

 Μέλι για τον Κώστα Μανωλά, τον οποίο χαρακτηρίζει παίκτη-ηγέτη, στάζει συντάκτης της "Gazzetta dello Sport". Διαβάστε τα άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για τον Έλληνα άσο της Ρόμα.

Ο Ρούντι Γκαρσία του έδωσε φανέλα βασικού λίγες μόλις ημέρες μετά την απόκτησή του από τη Ρόμα, στην πρεμιέρα της Serie A κόντρα στη Φιορεντίνα, και από τότε ο Κώστας Μανωλάς δεν το κουνάει... ρούπι από το κέντρο της άμυνας των Ρωμαίων.
Το περασμένο Σάββατο αγωνίστηκε και πάλι βασικός στο εκτός έδρας ματς με την Έμπολι, πριν λίγες ημέρες πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο Champions League με τους Ρωμαίους στο 5-1 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ θα παίξει από το 1ο λεπτό και στον κυριακάτικο αγώνα με την Κάλιαρι.
Δεν είναι όμως μόνο τα σωματικά του προσόντα που του έχουν επιτρέψει να κερδίσει φανέλα βασικού στη Ρόμα αλλά και το χάρισμα του ηγέτη που διαθέτει, όπως υπογραμμίζεται σε δημοσίευμα που φιλοξενεί η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport".






"Μέσα σε τρία παιχνίδια έχει κάνει τους πάντες να ξεχάσουν τον Μεχντί Μπενατιά. Όχι μόνο τους φιλάθλους -κάτι που ίσως να ήταν αρκετό και από μόνο του- αλλα κυρίως αυτούς που ζουν στην Τριγκόρια.
Ο Μανωλάς συμπεριφέρεται ως ηγέτης. Κινείται ως ηγέτης. Με την προσωπικότητα ενός ατόμου που δεν το σκέφτεται ούτε για μία στιγμή να πει μια κουβέντα με τον Γκαρσία, να ανοίξει διάλογο με τον Ντε Ντε Ρόσι, να ανταλλάξει απόψεις με τον Τότι.
Ιδού ο Μανωλάς, ο απαραίτητος. Κατ'επιλογή και όχι εξ'ανάγκης", αναφέρει χαρακτηριστικά για τον Έλληνα σέντερ μπακ ο συντάκτης της εφημερίδας, Ντανιέλε Στοπίνι, ο οποίος προσθέτει στο σχετικό του κείμενο για τον πρώην άσο των Ολυμπιακού και ΑΕΚ:


"Ο Μανωλάς ετοιμάζεται να παίξει την Κυριακή το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι του με τη Ρόμα, έχοντας αυτή τη φορά δίπλα του στο κέντρο της άμυνας τον Γιανγκά-Μπιγουά.



Δεν είναι σε καμία περίπτωση ο τύπος του παίκτη που αισθάνεται κούραση, ούτε καν πόνο. Κάποτε στην ΑΕΚ, σκόραρε κόντρα στον Ολυμπιακό με σπασμένο σαγόνι και μετά το τέλος του αγώνα αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Την επόμενη ημέρα τον πήγαν με το ζόρι και χρειάστηκε εγχείριση διάρκειας 3 ωρών για να του φτιάξουν το σαγόνι. Ένας τέτοιος τύπος παίκτης είναι προκαθορισμένη η πορεία του, τουλάχιστον για να μπει στην καρδιά των φιλάθλων.
Για να μπει πάντως στο προπονητικό κέντρο της Τριγκόρια με το δικό του αμάξι, θα χρειαστεί πάντως να περιμένει..."

Πηγη:Sport24

 

 

  Ακτινογραφία κουπονιού Σαββάτου.....

 Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου (20/9). Πηγή: Betblog.gr

 

Διαβάστε συνοπτικά στατιστικά, ειδήσεις και εκτιμήσεις για όλα τα παιχνίδια του κουπονιού του Σαββάτου.
143.        ΝΑΓΚΟΓΙΑ - ΒΕΝΤ. ΚΟΦΟΥ
Δείχνει να στρίβει στα τελευταία η Ναγκόγια (1-4-7 εντός), 3-3-0 ο απολογισμός της στα πιο πρόσφατα επίσημα ματς της, έρχεται από διπλό στην έδρα της Γιοκοχάμα. Ομάδα που παίζει για το μηδέν-μηδέν  Κόφου (1-4-6 εκτός), 0-5-3 μετράει από την τελευταία νίκη της, στο -0,25 ασιατικό στέκει ο άσος, πολύ δύσκολα θα δούμε διπλό.
144.        ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ - ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ
Το μεγάλο ντέρμπι της Οσάκα βρίσκει φέτος τη νεοφώτιστη Γκάμπα (6-1-4 εντός) να χτυπάει την πόρτα της τριάδας την ώρα που η πολυδιαφημισμένη Τσερέζο (3-3-5 εκτός) βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού! Τραίνο οι γηπεδούχοι, 11-2-1 απολογισμός τους μετά τη διακοπή, η Τσερέζο μετά την αλλαγή προπονητή πάντως δείχνει να ξυπνάει, κέρδισε 2-0 τη Γιούμπιλο στο κύπελλο και 2-0 την Κασίβα για το πρωτάθλημα. Στο 1,95+ ο άσος, δεν θα βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά.
145.        ΟΥΦΑ – ΟΥΡΑΛ
Μας κ-ούφα-νε η Ούφα (2-1-4, 2/2 ήττες εντός, κόντρα όμως σε Ντιναμό και Σπαρτάκ) τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, μετά το -τυχερό- 1-1 στο Καζάν κέρδισε την εξαιρετική φέτος Κράσνονταρ με 0-2! Η Ουράλ (0-1-6 ρεκόρ, 2/2 ήττες εκτός) έχασε και από την Άμκαρ τη Δευτέρα με 2-1, θέλοντας και μη κοιτάμε μόνο προς τα αριστερά, ο άσος όμως χρειάζεται σίγουρα κάλυψη στην ισοπαλία.
146.        ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ – ΣΙΜΙΖΟΥ
6-3-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Βίσσελ Κόμπε, 3-3-6 το εκτός της Σιμίζου, καμία νίκη κόντρα σε ομάδες του πρώτου μισού της βαθμολογίας, 0-2-5 στις πιο πρόσφατες εξόδους της, 0-1-3 στα τρία τελευταία. Σκοράρουν πάντως εκτός οι φιλοξενούμενοι (9/12 over 2,5, 8/12 GG), θα συνδυάσουμε τον άσο με το over.
147.        ΚΑΒΑΣΑΚΙ – ΤΟΚΥΟ
8-2-2 εντός η Καβασάκι, μόνο νίκη θέλει στην προσπάθεια της να πιάσει την Ουράβα στην κορυφή, το Τόκυο (4-4-3 εκτός) όμως δεν το κερδίζει εύκολα, 11 ματς είναι αήττητο (5-6-0). Χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους οι γηπεδούχοι, δεν θα έχουν εύκολο απόγευμα…
148.        ΚΑΣΙΜΑ - ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ
Σαφώς καλύτερα τα δείγματα της Κασίμα (5-2-4 εντός) τη φετινή σεζόν, η ομάδα όμως του Τονίνο Τσερέζο χάνει βαθμούς στις λεπτομέρειες, όπως στο πρόσφατο 2-1 από τη Ομίγια, ματς στο οποίο προηγήθηκε. Λίγη η Γιοκοχάμα φέτος αλλά με 5-4-3 ρεκόρ εκτός δεν τη λες και αμελητέα ποσότητα, το κίνητρο δείχνει άσο, με αυτό πάει η αγορά, κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις.
149.        ΟΥΡΑΒΑ – ΚΑΣΙΒΑ
Ομάδα έδρας η Κασίβα (7-4-1 εντός, 2-4-5 εκτός), η πρωτοπόρος Ουράβα μετράει 8-3-1 στην έδρα της τη φετινή σεζόν και έχει σαφέστατα μεγαλύτερο κίνητρο. Άσος.
150.        ΤΟΚΟΥΣΙΜΑ – ΟΜΙΓΙΑ
Μόνο η νίκη υπάρχει και για τις δύο, η Τοκουσίμα τις κηδείες τις κάνει φέτος εκτός (0-2-9 το ρεκόρ της εντός), η Ομίγια (2-2-5 εκτός) έρχεται από σημαντικό τρίποντο επί της Κασίμα, πρώτη νίκη της μετά τις 6 Μαΐου. Το διπλό στο 2,10 δεν μοιάζει κακό.
151.        ΤΟΣΟΥ – ΣΕΝΤΑΪ
Θα κοντράραμε την Τόσου (5-2-4 εντός) που στα πέντε τελευταία έχει μόλις μια νίκη (μετά από εκείνη την αλλόκοτη αλλαγή προπονητή), αν απέναντι της δεν έβρισκε την αδύναμη παραδοσιακά εκτός Σεντάι (3-2-7 ρεκόρ), που έρχεται από 1-4-4 και τρεις σερί ήττες. Καλή τύχη έχουν under και NG, το δεύτερο πληρώνει καλύτερα, 11/12 μετράνε εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι, 8/11 εντός οι γηπεδούχοι.
152.        ΧΙΡΟΣΙΜΑ – ΝΙΙΓΚΑΤΑ
Χάλια η πρωταθλήτρια (5-3-4 εντός), χάλια και η Νιιγκάτα (3-3-5 με 5 σερί ήττες εκτός), δεν θα μπλέξουμε.
153.        ΡΟΣΤΟΦ – ΖΕΝΙΤ
Με φτερά στα πόδια η Ζενίτ μετά το μεσοβδόμαδο διπλό στη Λισσαβόνα (0-2 τη Μπενφίκα για το Τσάμπιονς Λιγκ), στη Ρωσία στη μέρα της δεν έχει αντίπαλο (7/7 νίκες με 21-4 γκολ!), αν είναι σοβαρή θα καθαρίσει στεγνά και τη Ροστόφ (1-1-5 ρεκόρ).
154.        ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ – ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ
Μεγάλο ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που στοχεύουν στην άνοδο, 2-1-2 το ρεκόρ της Γκρόιτερ αλλά στην έδρα της καθάρισε άνετα Νυρεμβέργη (5-1) και Σαν Πάουλι (3-0), 3-2-0 εκείνο της Καϊζερσλάουτερν, με τις νίκες της όλες να έρχονται στο γκολ. Πολύ αμφίρροπο όπως δείχνει και το σετ των αποδόσεων, δεν βρίσκουμε κάπου αξία.
155.        ΜΟΝΑΧΟ 1860 – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ
Από το πουθενά η Μόναχο 1860 έφυγε νικήτρια από το Αμβούργο (1-2, πρώτη νίκη φέτος, 1-2-2 το ρεκόρ της) και έτσι ο Ρικάρντο Μονίς συνεχίζει στο τιμόνι της. Άστραψε και βρόντηξε η Ίνγκολσταντ τόσο στο 4-1 επί της Άαλεν όσο και στο 0-3 επί της Σαντχάουζεν που είχε προηγηθεί, τρεις σερί νίκες και 3-2-0 ρεκόρ μετράει η ομάδα του Χάζενχουτλ, δικαίως τη βρίσκουμε σε αποδόσεις έστω και οριακού φαβορί.
156.        ΦΣΒ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΜΠΟΧΟΥΜ
2/2 διπλά ως τώρα η Μπόχουμ και τρία 1-1 στην έδρα της, 1-1-3 το ρεκόρ της ΦΣΒ Φρανκφούρτης, δυσκολεύεται στο γκολ αισθητά, στα δύο πιο πρόσφατα δεν βρήκε δίχτυα. Και εδώ το διπλό κοιτάμε, καλύπτοντας και την περίπτωση της ισοπαλίας.
157.        ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ
Σκληρό μάθημα αποτελεσματικότητας  έδωσε στη Μπόρνμουθ η Λιντς (1-3 με ανατροπή και δύο γκολ στο τέλος), πέντε ματς χωρίς νίκη πλέον οι Cherries και πλέον καλούνται να δώσουν απαντήσεις. Η Γουότφορντ (5-0-2 ρεκόρ) κέρδισε με 0-1 τη Μπλάκπουλ αλλά δεν εντυπωσίασε, ο Γκαρσία είναι ακόμα φρέσκος στον πάγκο της. Έχουν ποιότητα επιθετικά οι γηπεδούχοι αλλά ο Ισπανός είχε δείξει αμυντική μενταλιτέ πέρσι με τη Μπράιτον, ούτε το over μας θέλγει.
158.        ΚΠΡ – ΣΤΟΟΥΚ
Ματς που πιθανότατα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Καμία από τις δύο δεν έχει ξεκινήσει καλά, η ΚΠΡ όλο κι όλο ένα γκολ έχει βάλει (1-0-3, γκολ 1-9, 4/4 no-goal), όχι πολύ καλύτερη η Στόουκ που αν εξαιρεθεί το διπλό με τη Σίτι δεν έχει να επιδείξει τίποτα άλλο (1-1-2, 3/4 no-goal, 4/4 under), αν και φέτος χάνει εντός αλλά παίρνει αποτελέσματα εκτός. Λογικότατο το NG στο 1,75 του Stoiximan, παίζεται και το under 2 (2,025/Bet365). Διαβάστε περισσότερα εδώ.
159.        ΧΑΒΡΗ – ΤΡΟΥΑ
Καθαρή τριπλή, όπως μαρτυρούν και οι αποδόσεις.
160.        ΞΑΝΘΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Ήγγικεν μάλλον η ώρα για την πρώτη νίκη του Πανόπουλου…
161.        ΒΙΡΤΟΥΣ ΛΑΝΤΣΙΑΝΟ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ
Πήρε τον πόντο στο Βαρέζε η Βίρτους Λαντσιάνο (1-1), συνεχίζει αήττητη μετρώντας 1-2-0, στο μοναδικό ματς στην έδρα της κέρδισε καθαρά τη Μόντενα με 2-0. 1-1-1 το ρεκόρ της νεοφώτιστης Φροζινόνε, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις ένα πολύ μικρό προβάδισμα έχει μόλις ο άσος.

Πάμε Στοίχημα LIVE

162.        ΚΑΤΑΝΙΑ – ΜΟΝΤΕΝΑ
Με νέο προπονητή η Κατάνια μετά το 0-1-2 στο ξεκίνημα, ο Πελεγκρίνο έδωσε τη θέση του στον μέχρι πρόσφατα τεχνικό της Γουότφορντ Μπέπε Σανίνο, από την οποία έφυγε μετά από πέντε ματς έχοντας τέσσερις νίκες σε αυτά! Οι Σικελοί ήταν άθλιοι αμυντικά (7 γκολ παθητικό), έχουν όμως τώρα ευκαιρία κόντρα στην παραδοσιακά αναιμική εκτός έδρας Μόντενα για την πρώτη νίκη τους στη φετινή σεζόν. Άσος.
163.        ΛΑΤΙΝΑ – ΑΒΕΛΙΝΟ
Ισορροπημένα τα ρεκόρ και των δύο (1-1-1), άσος στο 1,90-2,00 δεν παίζεται ποτέ.
164.        ΜΠΑΡΙ – ΛΙΒΟΡΝΟ
Και σε αυτό άκρη δεν βγαίνει, μπορεί να πάει παντού.
165.        ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΚΡΟΤΟΝΕ
Έχει προβάδισμα ο άσος, αλλά το 1,66 είναι κουτσουρεμένο. Ίσως κινηθούμε στο live, ενημερωτικά οι γηπεδούχοι έχουν ως τώρα 3/3 GG.
166.        ΜΠΡΕΣΙΑ – ΤΕΡΝΑΝΑ
Αήττητη συνεχίζει η Τερνάνα (2-1-0, 2/2 διπλά), στιβαρές οι εμφανίσεις της, δύσκολα δίνει δικαιώματα, η Μπρέσια με το διπλό στην Εντέλα αναθάρρησε αλλά όχι ότι αυτό σβήνει την πολύ μέτρια εικόνα της ως τώρα. Χ2.
167.        ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ
Φουριόζα η νεοφώτιστη Περούτζια, εξαιρετικές η εμφανίσεις της και το 3/3 ως τώρα λέει όλη την αλήθεια, ήρθε μάλιστα και κόντρα σε ομάδες που κοιτάνε ψηλά. Η Βιτσέντζα δεν είναι μια τέτοια, 0-1-2 το ρεκόρ της, λογικό και επόμενο ο άσος να πληρώνει μόλις, 1,60.
168.        ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ – ΒΑΡΕΖΕ
Τριπλή, ίσως βρούμε ευκαιρία για over/GG, 3/3 αμφίσκορα μετράνε οι φιλοξενούμενοι.
169.        ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ – ΠΕΣΚΑΡΑ
Νο Bet.
170.        ΚΟΥΜΠΑΝ - ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ
Πολύ κλειστό και αμφίρροπο, 4-3-0 το ρεκόρ της Κούμπαν (5/7 under 2,5 και NG), 2-4-1 εκείνο της Ρούμπιν (4/7 under 2,5), 0-0/1-0/1-1 τα πιθανότερα σκορ.
171.        ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΜΠΑΓΕΡΝ
Κάκιστη εικόνα το Αμβούργο, χωρίς να δημιουργεί φάσεις και με ιδιαίτερα ευάλωτη άμυνα. Παρελθόν ο Σλόμκα και φυσικά δεν περιμένουμε μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του να δούμε συγκλονιστικές αλλαγές από τον υπηρεσιακό Τσίνμπαουερ. Η Μπάγερν ενδεχομένως να μην σκοτωθεί κιόλας μετά το δύσκολο ματς της Τρίτης, αντί να μπλέξουμε με τα over θα πάμε με τη νίκη των Βαυαρών χωρίς να δεχτούν γκολ στο 2,20 της Βet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
172.        ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ
Από την κόλαση στον παράδεισο έχει επιστρέψει ούτε μία, ούτε δύο αλλά και τις τρεις φορές που αγωνίστηκε φέτος η Βέρντερ στη Γερμανία. Μάλιστα στο προηγούμενο παιχνίδι της υποχρέωσε την πανίσχυρη Λεβερκούζεν σε εντός έδρας ισοπαλία (3-3) ενώ με το ίδιο αποτέλεσμα έφυγε και από το Βερολίνο με τη Χέρτα στην πρεμιέρα. Δεν τρομάζει η Άουγκσμπουργκ που έρχεται από την πρώτη νίκη της φέτος, κάποια στιγμή θα σταματήσει να είναι τόσο τυχερή η Βέρντερ όμως οι προσφερόμενες αποδόσεις δεν μας αφήνουν άλλο περιθώριο από το να την στηρίξουμε με το ασιατικό διπλό +0,5 (Χ2) να δίνει 2,025 στην Bet365. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
173.        ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ
Αήττητες και οι δύο (1-2-0, 2-1-0) μετά από τρεις αγωνιστικές, αν το έλεγες ακόμα και στον πιο φανατικό οπαδό τους στην αρχή της σεζόν θα σε κοιτούσε περίεργα… Ισορροπημένες ομάδες, πολύ πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.
174.        ΣΑΛΚΕ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
Μετά από τρεις άσχημες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα η Σάλκε πήγε και πήρε στο Στάμφορντ Μπριτζ την Τετάρτη, ξεραίνοντας όλη τη ποδοσφαιρική υφήλιο. Λίγα πράγματα από την Άιντραχτ (1-1-1) μέχρι στιγμής, κακή γεύση άφησε η ήττα της από την Άουγκσμπουργκ (0-1) την περασμένη Κυριακή. Με τον άσο στο 1,70+ κοιτάμε αναγκαστικά προς τα εκεί.
175.        ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ
Σωστά μετρημένο, κάποια στιγμή περιμένουμε η Χόφενχαϊμ να κάνει το πρώτο over της τη φετινή σεζόν.
176.        ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΣΤΡΟΜΣΓΚΟΝΤΣΕΤ
Κλάταρε η Στρόμσγκοντσετ (4-2-5 εκτός), ντροπιαστική ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από τη Μπραν με 1-4, 1-1-4 μετράει στα έξι πιο πρόσφατα, απομακρύνεται ακόμα και η Ευρώπη (-5). Η Μπόντο Γκλιμτ  στην έδρα της τουλάχιστον βγάζει μια σταθερότητα (4-3-3 ρεκόρ), αλλά και φαβορί ο άσος; Ανάποδα θα βγάζαμε το σετ.
177.        ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΑΡΣΕΝΑΛ
Οι δύο από τις τρεις αήττητες ομάδες της Πρέμιερ, η Άστον Βίλα είναι εντυπωσιακή μέχρι τώρα (ελάχιστοι το περίμεναν, ενώ ο Λάμπερτ που ήταν από τα φαβορί για απόλυση ανανέωσε το συμβόλαιό του), μόνη στη 2η θέση με την καλύτερη άμυνα κι έρχεται από μεγάλο διπλό, 0-1 στο Άνφιλντ. Από την άλλη, η Άρσεναλ (που είχε και μεσοβδόμαδο ματς) ξεκίνησε με ρεκόρ 1-3-0 και 4/4 goal-goal, ενώ έχει να χάσει στο Βίλα Παρκ από το 1998 (8-7-0)! Πρώτη επιλογή το αμφίσκορο στο 1,83 του Stoiximan. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
178.        ΜΠΕΡΝΛΙ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ
Μαχητικές ομάδες, που ακόμα όμως ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-2 και 0-3-1 τα ρεκόρ τους αντίστοιχα), αρκετά πιθανό να συμβιβαστούν σε ακόμα μια ισοπαλία. Η αγορά πάντως πάει στον άσο.
179.        ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΧΑΛ
Λίγα τα ψωμιά του Πάρντιου στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, καλύτερα να φύγει ο άνθρωπος να ησυχάσει από το αιώνιο τρελοκομείο που λέγετε Νιούκαστλ, όπου όλοι τα έχουν με όλους… Το –πιο καθαρό δεν γίνεται- 4-0 στο Σαουθάμπτον έχει φέρει τον Άγγλο τελικό με την πλάτη στον τοίχο, αν και σε πέμπτο ματς (0-2-2) η Νιούκαστλ δεν κερδίσει δύσκολα θα παραμείνει. Μπάχαλο όπως πάντα οι γηπεδούχοι, 1-2-1 το ρεκόρ της δυσκολοκατάβλητης Χαλ, που και πέρυσι έκανε διπλό σε αυτό το γήπεδο, +0,25 ασιατικό διπλό.
180.        ΣΟΥΟΝΣΙ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ
Πολύ καλό ξεκίνημα και από τις δύο, με όμορφο ποδόσφαιρο και άνεση στο γκολ, πλουσιοπάροχο αν μη τι άλλο το over 2,5, 2,00+ πληρώνει, 3/4 μετράνε μέχρι στιγμής αμφότερες.  
181.        ΓΟΥΛΒΣ - ΜΠΟΛΤΟΝ
Δύο σερί ισοπαλίες για τη Γουλβς (4-2-1 ρεκόρ), 3-2-0 το αήττητο σερί της, πρώτη νίκη για τη Μπόλτον (1-2-4) το χιτσκοκικό 3-2 επί της Ρόδεραμ, για μια ομάδα που δεν σκοράρει και τόσο εύκολα όσο οι γηπεδούχοι το 1,70 του άσου δεν έχει καμία αξία.
182.        ΛΙΝΤΣ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ
Ντέρμπι του Γιόρκσαϊρ, περισσότερο σημαντικό για τους οπαδούς των “Terriers”, η Χάντερσφιλντ (1-2-4 ρεκόρ) με βελτιωμένο αμυντικό προφίλ στο δεύτερο ματς με τον Πάουελ στο τιμόνι κράτησε το μηδέν για πρώτη φορά φέτος κόντρα στη Γουίγκαν (0-0 εντός), η Λιντς πήρε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη με ανατροπή μάλιστα στο Μπόρνμουθ (1-3). Οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι οι νέοι παίχτες που προστέθηκαν τελευταία μπορούν να βοηθήσουν, το “Έλαντ Ρόουντ” τους δίνει δύναμη, ο άσος βρίσκεται αρκετά ψηλά, θα το πάρουμε μαζί με κάλυψη στην ισοπαλία.
183.        ΜΙΛΓΟΥΟΛ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ
Χαρακτήρα έδειξε η Φόρεστ (5-2-0 ρεκόρ) στο 5-3 επί της Φούλαμ, προηγήθηκε με 2-0 αλλά έφτασε να χάνει, τελικά με τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο και οδηγό ξανά τον Ασομπαλόνγκα (7 αγ./8 γκολ) πήρε ακόμα ένα τρίποντο παραμένοντας μονή πρώτη στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ. Μαχητική η Μίλγουολ, αλλά στα πέντε τελευταία κέρδισε μόνο την ουραγό Μπλάκπουλ, δεν μπορούμε παρά να κοιτάμε δεξιά.
184.        ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ
Χτίζει μομέντουμ η Μίντλεσμπρο του Καράνκα με τα δύο σημαντικά διπλό (σε Χάντερσφιλντ και Κάρντιφ) στα πιο πρόσφατα, ήρθε η ώρα να δείξει ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί και το “Ρίβερσαιντ” (1-0-2 μετράει μόλις εντός). Το σερί της Μπρέντφορντ σταμάτησε στο ματς με τη Νόριτς, το τελικό 0-3 ίσως πέσει κατάτι βαρύ στους φιλοξενούμενους, μας κάνει ο άσος στο 1,80+.
185.        ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ
Ακόμα μια ήττα για τη Μπράιτον (2-1-4, 1-1-1 εντός) κόντρα στην Ίπσουιτς (2-0), όλο και πιο μαχητική η Μπλάκπουλ παρά τη νέα ήττα κόντρα στη Γουότφορντ (0-1), 0-1-6 το ρεκόρ της αλλά 5/6 ματς τα έχασε στο γκολ. Δεν στέκει το line στο -1, περισσότερο προς την κόντρα κοιτάμε.
186.        ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ
Δεν περιμένουμε να έχει πρόβλημα η παραγωγική Νόριτς (5-1-1 ρεκόρ) κόντρα στην αναιμική και φέτος Μπέρμιγχαμ (0-1-2 με 1-7 γκολ εκτός). Άσος.
187.        ΝΤΕΡΜΠΙ – ΚΑΡΝΤΙΦ
Το 0-1 από τη Μίντλεσμπρο έφερε την απομάκρυνση του Σόλσκιερ από τον πάγκο της Κάρντιφ (2-2-3 ρεκόρ), με υπηρεσιακό δίδυμο θα κατέβει κόντρα στην Ντέρμπι (3-3-1), που δείχνει να έχει περισσότερο χαρακτήρα ως τώρα από τους Ουαλούς. Άσος ναι μεν αλλά, δεν είναι και κανένα τεφαρίκι το 1,80 που πληρώνει, όταν μάλιστα υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο του “ηλεκτροσόκ” στους παίχτες των φιλοξενούμενων μετά την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας.
188.        ΡΟΔΕΡΑΜ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ
Και συνεχίζουν να υποτιμούν οι μπουκ την αήττητη (3-4-0, 3/3 ισοπαλίες εκτός) Τσάρλτον, 1,80 το X2 της στο Ρόδεραμ (2-1-4 εντός), λες και οι νεοφώτιστοι γηπεδούχοι είναι κάποια υπερδύναμη, όχι η πρώτη ομάδα που κέρδισε η Μπόλτον για φέτος το περασμένο Σάββατο… Βαρύνουσα σημασία για το τι θα ποντάρουμε είναι η παρουσία ή όχι του φορ των φιλοξενούμενων Βετόκελε (7 αγ./ 5 γκολ), αν προλάβει το Χ2 στο 1,80 είναι must, διαφορετικά στρεφόμαστε προς το under, πριν το 3-2 στο Ρίμποκ οι γηπεδούχοι μετρούσαν 6/6, δεν ξεφεύγουν στο σκορ και τα ματς των Λονδρέζων.
189.        ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. – ΡΕΝΤΙΝΓΚ
Έχει πάρει μπρος η Ρέντινγκ (4-1-2) όπως μαρτυρούν και οι τρεις σερί νίκες της, από την άλλη η Σέφιλντ Γουένσντεϊ είναι καλή από την αρχή της σεζόν (3-3-1), το περασμένο Σάββατο μάλιστα κέρδισε με 0-2 τη Μπέρμιγχαμ. Κακό σταύρωμα, προχωράμε.
190.        ΦΟΥΛΑΜ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ
Επιτέλους Μάγκατ τέλος για τη Φούλαμ μετά το ιδιαίτερα επώδυνο 5-3 στο Νότιγχαμ (2-0-> 2-3-> 5-3), θα υποβιβαζόταν αν συνέχιζε έτσι. Με υπηρεσιακό κόντρα στη Μπλάκμπερν, 0-1-6 το ρεκόρ της, χειρότερα δεν μπορεί να πάει, τα “ρόδα” σκοράρουν με συνέπεια αλλά πίσω έχουν πολλά κενά (7/7 GG, 6/7 over 2,5), με τα γκολ θα πάμε, προσμένοντας και το ξεμπούκωμα των γηπεδούχων.
191.        ΓΕΟΒΙΛ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ
Ακόμα χωρίς εντός έδρας νίκη η Γέοβιλ (0-3-1), παραμένει πίστη όμως στα GG (3/4 εντός, 6 σερί στα πιο πρόσφατα), η Πιτέρμπορο γνώρισε την πρώτη εκτός έδρας ήττα της (3-0-1) στην Τζίλιγχαμ (2-1), απορρίπτουμε το διπλό – φαβορί (κοντράρεται άλλωστε), θα προτιμήσουμε το αμφίσκορο.
192.        ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ
1-2-5 το ρεκόρ της Κόλτσεστερ, η Μπράντφορντ μετράει 1-0-3 εντός και 3-1-0 εκτός, την Τρίτη πέρασε νικηφόρα από την έδρα της πολύ καλής μέχρι τώρα ΜΚ Ντονς. Διπλό Draw No Bet.
193.        ΜΙΛΤ. ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ – ΚΡΟΥ
Σοκ μετά το εμφατικό 3-5 στη Μπάρνσλεϊ για τη ΜΚ Ντονς (4-1-2) η ήττα με 1-2 από τη Μπράντφορντ, η ουραγός Κρου (1-1-5) μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την Πορτ Βέιλ πήρε 1-1 στην έδρα της Γέοβιλ, δείχνοντας σημάδια αντίδρασης. Τα γκολ πρώτη μας επιλογή, μπορούν να βοηθήσουν σε αυτό και οι φιλοξενούμενοι.
194.        ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΟΛΝΤΑΜ
Ποντάρεται το διπλό, πλέον πέρασε σε τιμές φαβορί, χάνοντας κάθε αξία. Σε άνοδο η Όλνταμ (2-4-2), η Νοτς Κάουντι (2-3-2) όμως παίζει καλύτερα όταν έχει την ταμπέλα του αουτσάιντερ.
195.        ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ
Στερείται έμπνευσης η Ντονκάστερ (2-2-3 ρεκόρ, 0-2-2 εντός, χωρίς γκολ στα τρία τελευταία), η νεοφώτιστη Τσέστερφιλντ ως τώρα δίνει εξαιρετικά δείγματα γραφής (4-2-1), εκτός έδρας παραμένει αήττητη (2-2-0) παίρνοντας μάλιστα αποτελέσματα από καλές ομάδες. Διπλό με κάλυψη στο Χ.
196.        ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ
Με υπηρεσιακό η Πορτ Βέιλ μετά την ήττα με 0-3 από τη Μπρίστολ Σίτι, που ήταν η πέμπτη σερί (1-2-5 ρεκόρ), η Μπάρνσλεϊ (2-3-2, 1-3-0 εκτός) πήρε το βαθμό (0-0) στη Φλίτγουντ, το μάτι δεν μας το γεμίζει πάντως φέτος. Η αγορά κοντράρει το διπλό.
197.        ΠΡΕΣΤΟΝ – ΚΡΟΟΥΛΙ
Δεν είναι αποτελεσματική ως τώρα η Πρέστον, 2-4-1 μετράει μετά από επτά αγώνες, κολλάει επιθετικά κόντρα σε κλειστές άμυνες και η Κρόουλι (3-1-4) είναι από τις ομάδες που μπορούν να τις βάλουν αναχώματα.
198.        ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ
3-1-4 το ρεκόρ της Ρότσντεϊλ, και οι τρεις νίκες της πάντως ήταν εμφατικές (2-5 Κρου, 0-4 Κρόουλι, 4-0 Γουόλσολ), γενικά παρότι νεοφώτιστη δεν βγάζει καθόλου κόμπλεξ και παίζει καλή μπάλα. 3-3-2 το ρεκόρ της Κόβεντρι, 0-2-2 μετράει όμως εκτός, στέκει ο -0,25 ασιατικός άσος στο 2,00.
199.        ΣΚΑΝΘΟΡΠ - ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ
Παρέμεινε ο Σλέιντ στο τιμόνι της Λέιτον Όριεντ (1-4-2 ρεκόρ) παρότι δεν κέρδισε ούτε στη Νοτς Κάουντι (1-1), δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστέψουμε ότι θα τα καταφέρει στη Σκάνθορπ (2-0-2 εντός) ώστε να δίνεται φαβορί.
200.        ΣΟΥΙΝΤΟΝ - ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.
Περισσότερο πείθει η Σουίντον (2-2-0 εντός), πιο ποιοτική είναι όμως η ομάδα του Κλαφ Τζούνιορ, έστω και με τα ψέματα η Γιουνάιτεντ τρέχει σερί 4-1-0, δεν κοντράρεται.
201.        ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ
Νο Bet.
202.        ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ
Υπερβολικά δυσκοίλια η Φλίτγουντ, 3-3-2, 1-3-0 εντός, 6-4 τα τέρματα της, έρχεται από 7 σερί under 2,5, 6/7 NG και 5/7 0-1 γκολ, δεν σκόραρε στα τρια πιο πρόσφατα. Από την άλλη η Μπρίστολ Σίτι δείχνει φέτος από την αρχή τις διαθέσεις της, μετρώντας 6-2-0 και οδηγώντας την κούρσα της Λιγκ 1. Διπλό με κάλυψη στο Χ. 
203.        ΓΙΟΡΚ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ
Ομάδες που δύσκολα χάνουν (1-6-1 η Γιορκ, 4-2-2 η Σάουθεντ), ιδιαίτερα σφιχτές, πολύ πιθανή η αλληλεξουδετέρωση.
204.        ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΜΟΡΚΑΜ
Σε φάση στριψίματος η Γουίμπλεντον (3-2-3), κέρδισε την Τρίτη 3-0 την πρωτοπόρο Μπέρτον, η Μόρκαμ όμως είναι καταφερτζού (5-1-2) και δύσκολα κοντράρεται, ειδικά από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τον πρώτο σκόρερ τους.
205.        ΚΕΜΠΡΙΤΖ – ΛΟΥΤΟΝ
Απογοητευτική η Κέμπριτζ (3-2-3) στην ήττα με 1-2 από την Έξετερ, πισωγύρισμα για την ομάδα του Μάνι, από την άλλη και η Λούτον (2-3-3) δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.
206.        ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ – ΚΑΡΛΑΪΛ
3-0-1 εντός η γηπεδούχος Μάνσφιλντ, 0-1-3 εκτός η ουραγός Καρλάιλ, συνεχίζει με υπηρεσιακό στο τιμόνι. Μόνο ο άσος υπάρχει εδώ σαν επιλογή.
207.        ΜΠΕΡΙ – ΜΠΕΡΤΟΝ
Δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο φιλόδοξες ομάδες, η ήττα της πρωτοπόρου Μπέρτον (6-1-1) με 3-0 από τη Γουίμπλετον την Τρίτη σίγουρα της έκοψε φόρα, η 2 Μπέρι (5-2-1) όλο και ανεβάζει στροφές. Τριπλή βασικά, αλλά δεν κοντράρεται ο  άσος.
208.        ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ - ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ
Εποχή Τζον Κόλεμαν (για 13 χρόνια προπονητής της στο παρελθόν) ξανά στην Άκρινγκτον, εκτός έδρας μετράει 4/4 ήττες και φιλοξενείται από τη Νορθάμπτον (3-1-0) που την Τρίτη φιλοδώρησε με πέντε γκολ τη Χάρτλπουλ. Δύσκολο το βλέπουμε ο Κόλεμαν να κάνει ποδαρικό με το δεξί…
209.        ΟΞΦΟΡΝΤ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ
Πρώτη νίκη για την Οξφόρδη (1-3-4 ρεκόρ) το 3-1 επί της Άκρινγκτον, πλέον ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, τελευταία οι εμφανίσεις της γίνονταν σταθερά όλο και καλύτερες. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος η Στίβενεϊτζ με το εύκολο γκολ της (σκόραρε σε 7/8 φέτος), έχει τύχη το αμφίσκορο.
210.        ΠΛΙΜΟΥΘ – ΧΑΡΤΛΠΟΥΛ
Λογικό φαβορί ο άσος, η Χάρτλπουλ έρχεται από σφαλιάρα στο Νορθάμπτον (5-1) και εκτός έδρας μετρά 1-0-3, όμως και η Πλίμουθ δεν β βρίσκεται σε καμιά τρομερή κατάσταση…
211.        ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΓΟΥΙΚΟΜ
Το “Φράτον Παρκ” δίνει δύναμη στην Πόρτσμουθ (3-0-1 εντός), κερδίζει ακόμα και όταν δεν παίζει τρομερά όμως στο μεσοβδόμαδο 3-0 επί της Ντάγκεναμ. Δυσκολοκατάβλητη βέβαια η Γουίκομ (5-2-1), θέλει ο άσος και κάλυψη στο Χ, η απόδοση του επίσης δεν λέει πολλά πράγματα.
212.        ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ - ΝΙΟΥΠΟΡΤ Κ.
4/4 νίκες με 9-1 γκολ εντός για τη Σριούσμπερι, η Νιούπορτ (2-3-3) όμως είναι σαφώς βελτιωμένη και αήττητη στα πέντε τελευταία. Το αφήνουμε για να δούμε διαθέσεις πρώτα στο live.
213.        ΤΡΑΝΜΙΡ – ΕΞΕΤΕΡ
Φαβορί του 2,00 άνοιξε η Τρανμίρ του 2-3-3 κόντρα στην Έξετερ (1-3-4) που έρχεται από την πρώτη νίκη της, και μάλιστα εκτός έδρας μεσοβδόμαδα στο Κέμπριτζ (1-2) έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση. Πλέον τα σετ έχει μαζευτεί, και πάλι όμως με το πιστόλι στον κρόταφο Χ2 θα διαλέγαμε.
217.        ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ - ΝΤΑΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ
Καμία δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ο άσος ποντάρεται αλλά ηξ Τσέλτεναμ (2-1-1 εντός) έχει να σκοράρει τρια ενενηντάλεπτα. Πάσο. 

Πάμε Στοίχημα LIVE

218.        ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ
Μόνη πρώτη η ΒΑΚ Πέλετς (7-0-1) μετά το 2-1 επί της Σάλτσμπουργκ και το όνειρο συνεχίζεται. H Ραπίντ μετά το 2-0 επί της Γκρόντινγκ κέρδισε με 1-5 τη Νέουσταντ δείχνοντας ότι μπορεί να επιστρέψει στ σωστό δρόμο, μέχρι όμως οι νίκες της να γίνουν περισσότερες από τα λοιπά αποτελέσματα (2-3-2 το ρεκόρ της τώρα) 2,00 για τον άσο δεν θα υπάρχει. Χ2.
219.        ΑΛΦΡΕΤΟΝ ΤΑΟΥΝ - ΝΟΝΙΤΟΝ ΤΑΟΥΝ
Δύο σερί νίκες, τρια μας χωρίς ήττα η Άλφρετον, έχει αφήσει πίσω το 0-0-7 της αρχής. Ακόμα μια ομάδα στα μέτρα της η Νόνιτον (0-1-4 εκτός), περιμένουμε οι γηπεδούχοι να κάνουν φτάσουν σε ακόμα μια επιτυχία.
220.        ΓΟΥΕΛΪΝΓΚ Γ. – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ
Ομάδα έδρας η Γουέλινγκ, αήττητη παραμένει εντός (2-3-0), ποιοτικότερη αλλά ακόμα όχι επιβλητική η Γκέιτσχεντ (2-2-1 εκτός). Πάσο.
221.        ΙΣΤΛΙ - ΜΠΡΕΪΝΤΡΙ ΤΑΟΥΝ
Φουλ του γκολ τα ματς της  Ίστλι (8/10 over 2,5 συνολικά), ειδικά τα τελευταία, η Μπρέιντρι (3/5 over 2,5 και GG εκτός) μπορεί με τη σειρά της να βοηθήσει για να βγει το over.
222.        ΚΙΝΤΕΡΜΙΝΣΤΕΡ – ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ
Δύσκολο ματς, μπορεί να πάει παντού, και από άποψη σημείου αλλά και εύρους γκολ.
223.        ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ
Συνεχίζει να αρνείται να χάσει η Μάκλσφιλντ (4-5-1 ρεκόρ), απέναντι όμως στην αναιμική εκτός έδρας Σάουθπορτ (0-2-3) καλείται να κερδίσει και το γκολ δεν είναι το δυνατό της σημείο. Στο 1,95 ο άσος, μικρή δεν την λες για απόδοση όταν φιλοξενούμενη είναι μια ομάδα χωρίς διπλό για πάνω από ένα χρόνο.
224.        ΜΠΑΡΝΕΤ – ΟΛΤΡΙΝΧΑΜ
Παρά την ήττα απ΄ τη Ρέξαμ (0-1, πρώτο ματς φέτος που έμεινε στο μηδέν) η Μπαρνέτ (7-1-2 ρεκόρ) για ακόμα ένα ματς έκανε καλό ματς δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Δύσκολα θα τη γλιτώσει η αδύναμη Όλτρινχαμ (0-1-4 εκτός).
225.        ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ
Δύσκολο σταύρωμα, η Γουόκινγκ έχασε για πρώτη φορά φέτος την Τρίτη (6-3-1 ρεκόρ) στο Τορκί, η Μπρίστολ Ρόβερς (5-2-3) παρά τις τρεις σερί νίκες έχει πράγματα ακόμα να αποδείξει στο γήπεδο πριν την θεωρήσουμε άξια διεκδικήτρια της ανόδου. Μακριά και αγαπημένοι.
226.        ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ - ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ
Πριμοδοτημένο διπλό λόγω… τσέπης, πλούσια ομάδα με καλό υλικό η Φόρεστ Γκριν αλλά εκτός έδρας μετράει ως τώρα 1-3-1. Δεν αποκλείεται η μαχητική και αποτελεσματική στην έδρα της Ντάρτφορντ (2-2-1 ρεκόρ εντός) να πάρει κάτι από το παιχνίδι, υπερβολικό το 1,95 του 1Χ.
227.        ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ – ΛΙΝΚΟΛΝ
Ομάδες που γυροφέρνουν το over, ειδικά οι φιλοξενούμενοι, 3/5 και 4/5 τα over 2,5 τους εκτός, 4/5 τα GG τους, περιμένουμε και οι δύο να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα.
228.        ΤΟΡΚΙ - ΝΤΟΒΕΡ ΑΘΛΕΤΙΚ
Πέντε σερί νίκες η Τορκί (3-2-0 εντός με 9-1 γκολ),  1-0-5 στα έξι τελευταία για τη Ντόβερ (1-2-7 ρεκόρ), έρχεται και από ήττα στο ντέρμπι κόντρα στη Ντάρτφορντ. Προφανώς περιμένουμε στο τέλος να δούμε τους γηπεδούχους νικητές.
229.        ΧΑΛΙΦΑΞ – ΤΕΛΦΟΡΝΤ
Ώρα να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρια ματς η Χάλιφαξ.
230.        ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Με τα ψέματα κέρδισε η Λα Κορούνια την Εϊμπάρ, μία πειστική νίκη που την χρειάζονταν όσο τίποτα άλλο πήρε η Ρεάλ την Τρίτη στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Βασιλεία (5-1). Κακά τα ψέματα άλλη γκέλα από τόσο νωρίς είναι απαγορευτική για την ομάδα του Αντσελότι, δύσκολα θα σταθεί ανταγωνιστική η Λα Κορούνια που θα έχει κυρίως παθητικό ρόλο στο ματς, η Ρεάλ μπορεί να καλύψει και το (-1,5) χάντικαπ με την Bet365 να προσφέρει αυτή την επιλογή στο 1,80. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
231.        ΟΥΕΛΒΑ – ΛΟΥΓΚΟ
Δύο σερί νίκες μετά τα δύο 0-0 στην αρχή για την Ουέλβα, 1-2-1 το ρεκόρ της Λούγκο, 3/4 under 2,5 μετράνε, 3/4 και 4/4 τα NG τους. Under σαφώς, δίνουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους οπότε επιλογή αποτελούν και τα σκορ 1-0/2-0/2-1/(0-0)/(1-1).
232.        ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ - ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ
6/6 ήττες για τη Ρος Κάουντι, περιμένουμε να γίνουν 7/7, το 2-0-3 της Αμπερντίν δεν μας λέει και πολλά, είναι ποιοτικά η δεύτερη μετά τη Σέλτικ καλύτερη ομάδα της Σκοτσέζικης Πρέμιερ. Άσος.
233.        ΙΝΒΕΡΝΕΣ - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ
Πρώτη ήττα για –και πρώτα γκολ κατά- για την Ινβερνές (4-1-1) το 3-1 στην Πάρτικ Θιστλ, 2-0-1 μετράει εκτός η Σεντ Τζόνστον, θα κατέβει πάντως με σημαντικότατες απουσίες. Ο άσος στο 2,10+ αποτελεί επιλογή.
234.        ΧΑΜΙΛΤΟΝ – ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ
Εξαιρετική η νεοφώτιστη Χάμιλτον (4-1-1), πλέον πρωτοπόρος μετά το εκτός έδρας 2-2 με τη Νταντί, αποδόσεις καθαρού φαβορί όμως κόντρα στην Κιλμάρνοκ (3-1-2) είναι κάπως δύσκολο να σηκώσει. Πάσο.
235.        ΑΛΟΑ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ
Εμφανές το προφανές.
236.        ΚΟΥΙΝ ΟΦ ΣΑΟΥΘ- ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ
Παρά την αποχώρηση ΜακΙντάιρ η Κουίν ο φ Σάουθ (2-2-1 ρεκόρ) παρουσιάστηκε αξιοπρεπέστατη στην έδρα της Φόλκερκ, φεύγοντας με το βαθμό (1-1). 2/2 ήττες μετράνε μέχρι στιγμής οι Χιμπς…
237.        ΛΙΒΙΝΓΚΣΤΟΝ - ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ
Μικρό προβάδισμα στον άσο.
238.        ΦΟΛΚΕΡΚ – ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ
Σκυλομαχία στην ουρά, θα μείνουμε μακριά.
239.        ΧΑΡΤΣ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ
Εμφανές το προφανές Vol 2, εδώ με συνοδεία και over αναγκαστικά, 4/5 οι γηπεδούχοι, 5/5 οι φιλοξενούμενοι.
240.        ΕΡΝΤΡΙΟΝΙΑΝΣ – ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ
Σημάδια στριψίματος στο τελευταίο (0-2 την Έιρ) η Στανράερ (1-2-2), ουραγός με 0-1-4 και 1-8 γκολ η Έρντρι, διπλό με κάλυψη στο Χ. 
241.        ΜΟΡΤΟΝ – ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ
Ένα κλικ παραπάνω στο διπλό, με την απαραίτητα κάλυψη στο Χ, μπορεί να έχει και γκολ αρκετά.
242.        ΜΠΡΕΧΙΝ – ΕΪΡ
Μετά το 0-5 επί της Στέρλινγκ Άλμπιον η Μπρέχιν παίρνει το χρίσμα.
243.        ΠΙΤΕΡΧΕΝΤ – ΣΤΕΝΧΑΟΥΣΜΙΟΥΡ
Νο Bet.
244.        ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ ΑΛΜΠΙΟΝ – ΦΟΡΦΑΡ
Ήρθε η ώρα για το πρώτο διπλό της Φόρφαρ.
245.        ΕΛΓΚΙΝ – ΜΟΝΤΡΟΟΥΖ
No Bet.
246.        ΙΣΤ ΣΤΕΡΛΙΝΓΚ - ΑΝΝΑΝ ΑΘΛΕΤΙΚ
Ένα κλικ παραπάνω στο διπλό.
247.        ΙΣΤ ΦΑΪΦ - ΚΟΥΙΝΣ ΠΑΡΚ
Νο Bet.
248.        ΚΛΑΪΝΤ – ΑΡΜΠΡΟΟΥΘ
Αδίκως αουτσάιντερ η Κλάιντ, θα πάμε με το +0,25 ασιατικό της.
249.        ΜΠΕΡΓΟΥΙΚ - ΑΛΜΠΙΟΝ ΡΟΒΕΡΣ
Τριπλή είναι ,θα μείνουμε μακριά.
250.        ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ – ΧΑΚΕΝ
Πεσμένη η Μπρομαποϊκάρνα (1-4-6 εντός), κυνηγάει την τριάδα η Χάκεν (4-2-5 εκτός), υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και πολύ over στο ματς.
251.        ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ – ΕΡΕΜΠΡΟ
Τέσσερις σερί νίκες η Έρεμπρο (3-3-5 εκτός, έχει χάσει μόνο από τις ομάδες της πρώτης 5άδας), τρεις σερί ήττες η Φάλκενμπεργκ (4-3-4 εντός), με το διπλό σε αποδόσεις αουτσάιντερ δεν μπορούμε να μην πάρουμε λίγο Draw No Bet, πολύ δυνατά και τα GG/over, 6/11 over 2,5, 8/11 GG εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα οι δύο ομάδες.
252.        ΓΚΑΪΣ – ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ
Έβγαλε αντίδραση φανέλας στα τελευταία παιχνίδια της η ΓΚΑΪΣ (5-3-3 εντός), 3-2-0 το αήττητο της περνώντας από δύσκολες έδρες όπως της Λιουνγκσκίλε και της Σίριους.  Κόντρα στη Λαντσκρόνα (3-2-6 εκτός) όμως σε ένα εξάποντο παραμονής δεν μπορούμε να πούμε ότι ο άσος του 1,60-1,70 έχει κάποια ιδιαίτερη αξία, άλλωστε οι νίκες της φέτος είναι πάντα οριακές (πέντε στο γκολ, δύο με 2 γκολ διαφορά). Συμπαθητική η Λαντσκρόνα στα τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, μπορεί να προβληματίσει τους γηπεδούχους.
253.        ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ
Χωλαίνει εκτός η Ντέγκερφορς (2-4-5), έρχεται όμως από δύο πειστικότατες νίκες στις οποίες σκόραρε από τέσσερα γκολ, η τελευταία απέναντι στην ισχυρή Σούντσβαλ με 4-1. 5-4-2 το εντός έδρας ρεκόρ της Έστερσουντ, δεν είναι κανένα κελεπούρι ο άσος.
254.        ΚΑΪΣΕΡΙ ΕΡΣΙΓΕΣΠΟΡ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ
2/2 ισοπαλίες η Ερσίγεσπορ, μια νίκη - μια ισοπαλία ως τώρα για την Ακισάρ, δεν βγαίνει κάτι.
255.        ΡΟΝΤΑ - ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ
Καθαρό διπλό (0-2) στο ντέρμπι με τη Φορτούνα Σιτάρντ για τη Ρόντα, 3/3 νίκες μετράει στο σπίτι της, περιμένουμε να κάνει το 4 στα 4 απέναντι στους μικρούς του Άγιαξ.
256.        ΜΑΡΣΕΪΓ – ΡΕΝ
Κάποτε 1,80 ο άσος, πλέον κοντά στο 1,55, η Μαρσέιγ ήταν εξαιρετική και στις τρεις κολλητές νίκες της, η Ρεν και φέτος δείχνει ότι να κινηθεί στη μετριότητα. Συντασσόμαστε με την αρμάδα του Μπιέλσα.  
257.        ΧΟΜΠΡΟ – ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ
4-2-1 το ρεκόρ της νεοφώτιστης Χόμπρο, δεν έχασε ούτε στη Σοντερίσκε (1-1), 2-1-0 μετράει στην έδρα της. Χαμόγελα στο Έσμπιεργκ μετά την πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα (3-0 τη Βεστσάελαντ), στο 2,00 το διπλό, δεν θα λέγαμε ότι είναι και καμιά τρομερή ευκαιρία…
258.        ΠΕΝΑΦΙΕΛ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ
Τελευταία η Πεναφιέλ που έχει 4/4 ήττες με γκολ 1-9, κάπως καλύτερα τα πράγματα για τη Σετούμπαλ (1-1-2) που προέρχεται από πεντάρα από την Μπενφίκα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν καλύτερη ομάδα όμως οι γηπεδούχοι άλλαξαν προπονητή, πάσο.
259.        ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Ούτε με αίτηση δεν σκοράρει ο ΟΦΗ, ομάδα του μισό-μηδέν ωε τώρα ο Ατρόμητος (2-1-0 με 2-0 γκολ). 0-1/0-2/1-2/(0-0)/(1-1).
260.        ΜΟΥΣΚΡΟΝ ΠΕΡΟΥΒΕΛΤΖ – ΓΚΕΝΚ
Παθητική στο 1-0 από τη Γάνδη η Μουσκρόν, ερχόταν από 3-2-0, είχε σκοράρει σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της, 3/3 νίκες μετράει στο σπίτι της. Η Γκενκ άλλαξε προπονητή (ΜακΛις) αλλά συνέχισε τις ισοπαλίες, 1-5-1 το ρεκόρ της με 6/7 GG. Οι γηπεδούχοι παρασυρόμενοι από τη έδρα τους δεν θα παίξουν ξανά τόσο συντηρητικά, πάμε με το αμφίσκορο.
261.        ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΓΡΑΝΑΔΑ
Κοντράρεται ο μικρός άσος, τόσο λόγω της μέτριας εικόνας της Αθλέτικ στο 0-0 με τη Σαχτάρ όσο και λόγω του αήττητου της Γρανάδας (2-1-0). Πάντως το “Σαν Μαμές” δεν είναι έδρα για να κοντράρεις…
262.        ΜΙΡΑΝΤΕΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ
Δύο σερί ήττες για τη Μιραντές, 2-2-0 το ρεκόρ της Σπόρτινγκ Χιχόν, δύο 2-1 και άλλα δύο 1-1 τα αποτελέσματα της ως τώρα. Όμορφα, πάμε στο επόμενο τώρα…
263.        ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β – ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ
Εντυπωσιακή και στις τρεις σερί νίκες της η Μπαρτσελόνα Β, 3-1 Σαμπαντέλ, 4-1 Σαραγόσα, 2-3 Αλαβές τα πρόσφατα αποτελέσματα της. Η Γιαγκοστέρα προσπαθεί ακόμα να προσαρμοστεί στην κατηγορία, 2-0 έχασε και τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια της, κόντρα σε ομάδες με σαφώς φτωχότερες επιθετικές αρετές από τους καταλανούς. Άσος.
264.        ΤΣΕΖΕΝΑ – ΕΜΠΟΛΙ
Νο Bet.
265.        ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΜΟΛΝΤΕ
Δύσκολη έξοδος για την πρωτοπόρο Μόλντε (7-3-1 εκτός, 15-6-0 το αήττητο σερί της), 6-5-0 το εντός έδρας ρεκόρ της Βαλερένγκα, έχει την καλύτερη εντός έδρας επίθεση της κατηγορίας μετά από την επικείμενη αντίπαλο της. Πολύ μεγάλο over, μόνο τα γκολ θα κρατήσουμε, η Μόλντε είναι καλύτερη ομάδα αλλά το +8 από τη δεύτερη θέση της δίνει μαξιλάρακι για 1-2 γκέλες.
266.        ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ - ΤΕΡΕΚ ΓΚΡΟΖΝΥ
Ομάδα έδρας παραδοσιακά η Τέρεκ, 3-2-0 εντός, 1-0-1 εκτός μετράει φέτος, η Σπαρτάκ μέτρησε 4-0-2 στα έξι κολλητά εκτός έδρας παιχνίδια της στην αρχή, στο νέο της γήπεδο την περασμένη Κυριακή έκανε ποδαρικό με το δεξί κερδίζοντας 4-1 την Τορπέντο Μόσχας, περιμένουμε νέο άσο της.
267.        ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΑΛΑΒΕΣ
Με 0-3-1 έχει ξεκινήσει η Σαραγόσα και ήδη η καρέκλα του Βίκτορ Μουνιόθ τρίζει. Αν μη τι άλλο η Αλαβές (1-2-1) παίζει καλό ποδόσφαιρο και βγάζει φάσεις για γκολ, σε περίπτωση που σκοράρει πρώτη πολύ δύσκολα οι Αραγώνες θα ανατρέψουν την κατάσταση. Χ2.
268.        ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Βγάζει άνεση στο γκολ φέτος η Γουέστ Χαμ (1-2-2 με 6-7 τέρματα), η Λίβερπουλ ακόμα δεν δείχνει να έχει προσαρμοστεί στη ζωή χωρίς τον Σουάρεζ. Κάπου το διπλό στο 1,80 δεν μοιάζει κακό, άλλωστε είναι πρόσφατο και το 0-3  των “κόκκινων” πάλι στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ, το over όμως μοιάζει προτιμότερο, σημείο που ποντάρεται κατά κόρον.
269.        ΑΛΤΑΧ – ΝΕΟΥΣΤΑΝΤ
Σκυλομαχία, δεν θα μπλεχτούμε, η αγορά πάει στον άσο μετά το 3-3 της Άλταχ (1-1-2 εντός) στην Γκρόντινγκ αλλά και την 5άρα που μάζεψε η Νέουσταντ (1-0-3 εκτός) στην έδρα της από τη Ραπίντ.
270.        ΡΙΝΤ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ
Και αυτό μπερδεμένο, δεν μπορεί με τίποτα καμία από τις δύο να βρει ρυθμό. Goal/Goal έχει πολύ, πέραν τούτου ουδέν.

Πάμε Στοίχημα LIVE

271.        ΤΡΕΝΚΒ. ΑΝΤΜΙΡΑ – ΓΚΡΟΝΤΙΓΚ
Πάντα επικίνδυνη η Γκρόντινγκ, έχει το εύκολο γκολ, προτιμότερη επιλογή το over.
272.        ΜΑΪΝΤΖ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
Κόντρα στην παλιά ομάδα του ο Κλοπ (σημαία της Μάιντζ και σαν ποδοσφαιριστής), πέντε σερί διπλά δείχνει η προϊστορία αλλά δεν λέει όλη την αλήθεια, τα περισσότερα ήρθαν με αίμα. Βέβαια αν η φετινή Μπορούσια είναι αρκούντως σοβαρή το ματς θα το πάρει, η Μάιντζ έχει κοντύνει σε σχέση με άλλα χρόνια, κρατάμε το διπλό για το live.
273.        ΕΞΕΛΣΙΟΡ – ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ
2/2 νίκες εντός η Εξέλσιορ, 0-1-2 εκτός, 1-1-0 εκτός η Ντόρντρεχτ, 3/3 ήττες εντός. Πιο πολύ γεμίζουν το μάτι οι γηπεδούχοι, η αγορά πάει με τον άσο και μας βρίσκει σύμφωνους.
274.        ΝΤΑΝΤΑΛΚ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ
Τελικός Λιγκ Καπ Ιρλανδίας, στο γήπεδο της Ντάνταλκ το ματς, εκεί που η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος μετράει 11-3-0, βεβαία αυτό το ματς είναι διαφορετική υπόθεση, τα φετινά της ματς με τους Σάμροκ Ρόβερς άλλωστε κρίθηκαν όλα στο όριο. Αντιστοιχηματικό, όπως οι περισσότεροι τελικοί άλλωστε.
275.        ΜΕΡΣΙΝ ΙΝΤΜΑΝ ΓΙΟΥΡΝΤΟΥ – ΡΙΖΕΣΠΟΡ
Μια ήττα – μια νίκη μέχρι στιγμής η Μερσίν, δύο ισοπαλίες με σκορ 1-1 έχει φέρει η Ριζεσπόρ, σωστά μοιρασμένο στη μέση το σετ. 
276.        ΜΠΑΛΙΚΕΣΙΡΣΠΟΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ
2/2 ήττες για τη νεοφώτιστη Μπαλικεσίρσπορ, η Γαλατά όμως από νωρίς παρουσιάζει πολλά προβλήματα και στις δύο πλευρές του γηπέδου, στο 91’ ισοφάρισε την Τρίτη την Άντερλεχτ γλιτώνοντας από εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Διπλό 1,40 παίζουν μόνο στο σωφρονιστικό θέρετρο του Μαλανδρίνου…
277.        ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ
Δεν υπάρχει Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα, άσος και over 3,5, πιθανό και το GG από την αλάνθαστη (3/3 νίκες με 6-3 γκολ) ως τώρα Βέροια.
278.        ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ - ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ
Έχει δείξει καλύτερα στοιχεία ως τώρα η  Ντεν Χάαγκ, με πιο δύσκολο πρόγραμμα έχει μαζέψει ένα πόντο παραπάνω από τη Γκόου Αχέντ Ιγκλς (1-2-2, 1-1-3 τα ρεκόρ τους). Ο άσος είναι κουτσουρεμένος αλλά αποτελεί την μόνη λογική επιλογή.
279.        ΒΑΛΒΑΪΚ – ΦΟΛΕΝΤΑΜ
Τρία ματς χωρίς νίκη και δύο σερί ήττες για τη Βααλβάικ (1-1-4 ρεκόρ), 4-1-1 το ρεκόρ της Φόλενταμ με 19-4 γκολ και 3/3 διπλά (14-0 γκολ!). 0:0 ασιατικό διπλό.
280.        ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΕΜΕΝ
Άσος με πολύ από over, 3/3 νίκες εντός μετράει η πρωτοπόρος Ναϊμέγκεν, από πέντε σερί over έρχονται οι φιλοξενούμενοι, που σκοράρουν με συνέπεια.
281.        ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ
Πρωτοπόρος με 4-3-0 ρεκόρ η Άντερλεχτ, εξαιρετική στην Πόλη όπου άξιζε τη νίκη, ισοφαριζόμενη στο 91’ από τη Γαλατά σε 1-1, εκτός έδρας η Σερκλ Μπριζ παίζει για το βαθμό (0-2-1), αυτό θα κάνει και στο “Κόνσταντ Βάντεν Στοκ”, δεν θα τα καταφέρει όμως. Πέντε σερί άσους δείχνει η πρόσφατη προϊστορία.
282.        ΒΕΣΤΕΡΛΟ- ΛΙΡΣ
Πρώτη ήττα για τη Βέστερλο (2-4-1) το καθαρό 5-2 από τη Μαλίν, για τέταρτο σερί παιχνίδι πάντως σκόραρε δύο φορές. Η Λιρς –με αρκετή δόση τύχης- πήρε εντός έδρας 2-2 από την πρωτοπόρο Άντερλεχτ στο ντεμπούτο του Στογιάνοβιτς στον πάγκο της, εκτός έδρας όμως έχει πολύ δρόμο να διανύσει πριν κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, παραδοσιακά χάνεται, φέτος μετράει 3/3 ήττες. Πάσο ή άσος.
283.        ΟΣΤΑΝΔΗ – ΓΑΝΔΗ
Εμφατικό 3-5 στη Λιέγη για την Οστάνδη, τρέχει 4-1-0 πραγματοποιώντας το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της. Σε αποδόσεις φαβορί η Γάνδη (4-1-2 ρεκόρ, 1-1-1 εκτός), δεν μας  λέει και πολλά το διπλό. 1Χ ή πάσο.
284.        ΛΟΡΙΑΝ – ΡΕΜΣ
Ομάδα έδρας η Λοριάν που προσπαθεί να βρει ισορροπία μετά τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου καθώς αποχαιρέτησε δύο από τους καλύτερους της παίκτες. Η Ρεμς ενισχύθηκε έστω και αργά και αναμένεται να παρουσιαστεί πιο σοβαρή ειδικά στα αμυντικά της καθήκοντα. Παρά την εκτός έδρας αδυναμία της (8 σερί ήττες) υποτιμάται από τις αποδόσεις, με το ασιατικό διπλό +0,75 στο 1,90 τηςBet365 πηγαίνουν οι Young Guns αφού μεγάλες διαφορές δεν υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες. Διαβάστε περισσότερα εδώ.
285.        ΜΕΤΣ – ΜΠΑΣΤΙΑ
Έχει σφίξει με τον Μακελελέ η Μπαστιά, σφιχτή από πάντα η Μετς, 4/5 under 2,5 μετράνε αμφότερες, περιμένουμε κλειστό ματς.
286.        ΝΑΝΤ – ΝΙΣ
Όπως από πάνω, περιμένουμε τις άμυνες να υπερισχύσουν.
287.        ΤΟΥΛΟΥΖ – ΚΑΕΝ
Ομάδα καθαρά έδρας μοιάζει φέτος η Τουλούζ, 2/2 νίκες μετρά εντός, 3/3 ήττες εκτός. Η Καέν μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι, με φονικές κόντρες κέρδισε σε Εβιάν (0-3) και Ρεμς (0-2), ενώ με αυτογκόλ στο 74’ λύγισε στο “Ζοφρουά Γκισάρ”. Θα αποφύγουμε τον άσο.
288.        ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΘΕΛΤΑ
Αήττητη η Θέλτα (1-2-0), 3/3  GG μετράει δείχνοντας φοβερά παραγωγική επί Μπερίσο, η Ατλέτικο θέλει να ξεπεράσει τη σφαλιάρα του “Καραϊσκάκης”. Κρύβει παγίδες, αν και η ομάδα του Σιμεόνε έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι ξέρει να αντιδρά γρήγορα στα χτυπήματα.
289.        ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΑΛΚΟΡΚΟΝ
3-1-0 το ρεκόρ της Λας Πάλμας, οδηγεί την κούρσα δείχνοντας σιγουριά στα πατήματα της, 2-0-2 μετράει η Αλκορκόν, 2/2 διπλά, 2/2 ήττες εντός. Έχει και GG (3/4 οι φιλοξενούμενοι) όσο έχει και άσο.
290.        ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ – ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ
Πρώτος βαθμός για τη Σαμπαντέλ το 1-1 στη Σαραγόσα, το μηδέν πίσω όμως δεν το κράτησε για ακόμα μια φορά. 3-0-1 με 3/4 GG ο απολογισμός της Πονφεραδίνα, μετά το εντυπωσιακό 4-1 επί της Μπέτις κέρδισε και μέσα στη Νουμάνθια. Μοιρασμένο το σετ, πιθανό να δούμε γκολ, και οι δύο ομάδες έχουν επιθετικές αρετές.
291.        ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ
Kλάσικο μίσους, οι δύο ομάδες έπαιξαν και μεσοβδόμαδα, κέρδισε η Εστουδιάντες με 1-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Σουνταμερικάνα. 3/3 νίκες εντός για τους γηπεδούχους που έχουν όμως και 4/4 ήττες εκτός, στα υπέρ ψυχολογία και παράδοση (7-2-0 εσχάτως), στα κατά οι απουσίες 3-4 βασικών. Μετριότατη η πορεία της Χιμνάσια (1-3-3), έδειξε λίγη στα δυο φετινά ντέρμπι με τους "φοιτητές" και το καλύτερο που μπορεί να πάρει είναι ο πόντος. Με τα σκοράκια θα πάμε όπως και μεσοβδόμαδα, 1-0/2-0/2-1/(1-1).
292.        ΣΛΙΓΚΟ ΡΟΒΕΡΣ – ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ
Ακέφαλη η Σλίγκο (6-5-2 εντός) μετά την αιφνίδια φυγή του Κόλεμαν, θα πάμε πάσο.
293.        ΜΙΛΑΝ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Ματς για μάτι και όχι για στοίχημα, άλλωστε από τη μία έχουμε την υπερ-over Μίλαν (αρκεί να δει κάποιος το 4-5 επί της Πάρμα την περασμένη Κυριακή και θα καταλάβει) και από την άλλη την θεόσφιχτη Γιουβέντους (3/3 νίκες ως τώρα με μηδέν παθητικό και σκορ 1-0/2-0).
294.        ΦΙΤΕΣΕ – ΧΕΡΕΝΦΕΝ
Ξύπνησε η Φίτεσε, άνετο 3-1 επί της Εξέλσιορ την προηγούμενη αγωνιστική, πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. Τρεις σερί για την Χέρενφεν, που παρά την αποψίλωση τα καλοκαίρι το παλεύει καλά, θα θέλαμε τον άσο ψηλότερα για να ασχοληθούμε σοβαρά. Αναμονή για το live.
295.        ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ – ΝΑΟΥΤΙΚΟ
Kολλημένη με τις ισοπαλίες εκτός η Βάσκο, πήρε άλλες δυο σερί όμως κρατήθηκε εντός τετράδας, εντός 6-4-1 έχοντας κερδίσει 3/4 τελευταία της στο Ρίο. Επιστροφή στις ήττες για τη Ναούτικο που έτρεχε καλό σερί πριν από αυτή (4-1-1), δεν κατάφερε έτσι να μειώσει την απόσταση των έξι βαθμών από την άνοδο ενώ εκτός έχει 3-3-5. Απαράδεκτο το 1,40, για καλύτερη απόδοση θα πάμε με το να κερδίσει η Βάσκο με 1 ή 2 γκολ διαφορά.
296.        ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΟΕΣΤΕ
Φουλ φορμαρισμένη η Πόντε Πρέτα (7-0-2) που μπήκε εντός τετράδας μετά από δύο σερί διπλά σε πολύ δύσκολες έδρες, τέσσερα συνεχόμενα ματς αήττητη η Οέστε (2-2-0) που ξέφυγε στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού όμως εκτός χωλαίνει (2-2-7). Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ταξίδι στον Αμαζόνιο και αυτό θα τους επηρεάσει, άσος για την Πόντε Πρέτα που πετάει.
297.        ΣΑΜΠΑΪΟ ΚΟΡΡΕΑ - Α ΜΠΕ ΣΕ ΝΑΤΑΛ
Πρώτη ήττα για τη Σαμπάιο (4-6-1 εντός) μετά από έξι ματς στην έδρα της πρωτοπόρου Αβαΐ, έπαιξε καλά και άξιζε τουλάχιστον ένα βαθμό, είναι στο -7 από την άνοδο. Μόνο 2/11 νίκες εσχάτως για την Α Μπε Σε που χάνει θέσεις συνεχώς έχοντας όμως διαφορά ασφαλείας απ τη ζώνη, εκτός έχει 3-2-6 και πάει με υπηρεσιακό προπονητή. Η Σαμπάιο είναι ανεβασμένη εσχάτως και μπορεί να πάρει ένα τρίποντο που οριακά της έχει ξεφύγει σε πολλά ματς τελευταία, άσος.
---.          BIΛΑ ΝΟΒΑ – ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ
Ντέρμπι ουραγών, στο -13 η Αμέρικα από τη σωτηρία, στο -7 η Βίλα Νόβα. Νίκη-ανάσα για τους γηπεδούχους στην έδρα της Ικάσα, πρώτη νίκη μετά από τέσσερις αγωνιστικές όμως εντός σπάνια κάνει κάτι καλό (1-2-7). Επηρεασμένη από την αφαίρεση 21 βαθμών η Αμέρικα έχασε εντός από την Μπραγκαντίνο, με νέο προπονητή θα ψάξει το θαύμα της παραμονής έχω κατά νου και μια πιθανή επιστροφή των βαθμών πάντως. Δεν χάνει η Αμέρικα που έφερε καλό προπονητή, DNB διπλό.
---.          ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ – ΙΚΑΣΑ
Δεύτερη σερί ήττα για τη Σάντα Κρουζ που κολλημένη στη μέση της κατάταξης δεν δείχνει ικανή  για κάτι καλύτερο ή χειρότερο και σύντομα θα συγκαταλέγεται στις αδιάφορες ομάδες, εντός έχει 5-4-1. Αυτοκτόνησε η Ικάσα χάνοντας εντός από τη Βίλα Νόβα, με ρεκόρ 0-2-6 εσχάτως είναι στο -5 από τη σωτηρία. Δεν σκοράρει εύκολα εντός η Σάντα Κρουζ που δέχεται δύσκολα γκολ παράλληλα, φουλ άμυνα η Ικάσα εκτός, μονόδρομος τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1/(1-1).
298.        ΟΛΙΜΠΟ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ
Τελευταία με 1-1-4 η Ολίμπο ως τώρα, πάλεψε τα περισσότερα ματς και έχασε στις λεπτομέρειες, καλύτερα τα πάει η Μπελγράνο (2-2-3) όμως εκτός είναι χωρίς διπλό εδώ και 10 αγώνες. Κάτι χρωστάει η τύχη στην Ολίμπο, τόσα χρόνια στηριζόταν στην έδρα της, το ίδιο πρέπει να κάνει και φέτος και αυτό το ματς είναι μια καλή αρχή, ασιατικός 0:0 άσος στο 1,80 (Bet365), σημείο που μπήκε στο παιχνίδι των Young Guns.
299.        ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ – ΜΠΡΑΓΚΑ
Η ευρωπαϊκή περιπέτεια της Νασιονάλ τον Αύγουστο φαίνεται να την έχει επηρεάσει στο ξεκίνημα της σεζόν (1-0-3), πρώτη άσχημη εμφάνιση και ήττα για την Μπράγκα (2-1-1) που είναι καλύτερη ομάδα όμως δεν θα περάσει εύκολο απόγευμα στη Μαδέιρα, πρώτο σημείο το Χ, ακολουθεί το διπλό.
300.        ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΜΑΛΑΓΑ
Για κανένα λόγο φαβορί η Εσπανιόλ (0-1-2, όλα GG). Η Μάλαγα ήταν εξαιρετική κόντρα στη Λεβάντε, μόνο το γκολ της έλειψε, έχασε αναρίθμητες ευκαιρίες. Την τελευταία τριετία οι φιλοξενούμενοι φεύγουν με αποτέλεσμα από τη συγκεκριμένη έδρα, το Χ2 υποχωρεί ραγδαία.
301.        ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΑΪΜΠΕΡΣ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ
Στο -1 από τα πλέι-οφ το Πόρτλαντ που προέρχεται από τέσσερα σερί over, σκοράρει και δέχεται γκολ για πλάκα ενώ εντός είναι κολλημένο με τις ισοπαλίες (3-8-3, 12/14 GG). Οριακά εντός πλέι-οφ το Βανκούβερ που έχει κερδίσει 2/12 τελευταία ενώ εκτός και αυτό αρέσκεται στις ισοπαλίες (2-8-4). Στο 2,10 το GG & over, φαίνεται να έχει πολύ Χ με γκολ.
302.        ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ
Mόλις μια νίκη στα τελευταία οκτώ για την Ατλέτικο (5-4-2 εντός) που δεν κινδυνεύει τη δεδομένη στιγμή (+6) αλλά πρέπει να προσέξει, σταθερά κακές οι εμφανίσεις της Ιντερνασιονάλ εδώ και ένα μήνα, οι εκτός έδρας επιδόσεις της (3-5-3) την έχουν αφήσει στο -11 από την κορυφή. Προβάδισμα στην ισοπαλία, η Ατλέτικο έχει τη δύναμη της έδρας αλλά δεν πατάει καλά, η Ίντερ εκτός στα περισσότερα ματς είναι ακίνδυνη.
303.        ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ
Τρίτο σερί ματς που δεν σκοράρει η Αμέρικα (5-2-1) μετά το ξέφρενο ξεκίνημα της, παραμένει πάντως πρώτη και μεσοβδόμαδα ξεμπούκωσε στο Πουέρτο Ρίκο επικρατώντας με 1-10. Μετά από ένα άσχημο ξεκίνημα η Πατσούκα (4-1-3) έχει ρολάρει και ανέβηκε βαθμολογικά, από ατυχία δεν κέρδισε στο προηγούμενο παίζοντας πολύ καλά. Άσχημο σταύρωμα, η Αμέρικα θα σκυλιάσει για να επιστρέψει στις νίκες όμως η Πατσούκα δεν είναι για κόντρα τη δεδομένη στιγμή.
304.        ΠΟΥΕΜΠΛΑ - ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣΙΑΠΑΣ
2-3-3 το ρεκόρ της Πουέμπλα ως τώρα, είναι από τις ομάδες που κινδυνεύουν άμεσα από υποβιβασμό και στα τελευταία δύο με νέο προπονητή μάζεψε τέσσερις βαθμούς. Καλό το ξεκίνημα της Τζαγκουάρες (3-3-2) που θα έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς, στο προηγούμενο ήταν καλύτερη αλλά έμεινε στο 1-1. Έχουν από ένα γκολ οι δύο ομάδες, GG.
305.        ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΓΙΟΥΝ. – ΧΙΟΥΣΤΟΝ
Οριακά εκτός πλέι-οφ η Φιλαδέλφεια που έχασε στην παράταση το κύπελλο την Τρίτη, τρέχει ρεκόρ 3-1-0 ενώ στα τελευταία 14 έχασε μόνο τα δύο. Πέντε βαθμούς πίσω το ανεβασμένο Χιούστον (3-1-1 εσχάτως) που έχει κρατήσει όμως μόνο σε 2/15 τελευταία το μηδέν στην άμυνα και θα έχει τρεις σημαντικές απουσίες. Άσος, θα ήμασταν πιο ζεστοί αν δεν ήταν η απώλεια του κυπέλλου πριν λίγες μέρες.
306.        ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ
Tρίτο σερί ματς χωρίς νίκη για τη Βελέζ (4-1-2) που είχε ξεκινήσει με 4/4 νίκες, εντός είναι ισχυρή (2-1-0) όμως και πάλι δεν θα έχει τον Πράτο μπροστά που κάνει τα πάντα γι' αυτήν. Τρίτη σερί νίκη μαζί με το κύπελλο για τη Ραφαέλα (4-0-3) που βρέθηκε στην πρώτη εξάδα και πάει με άγνοια κινδύνου στο Μπουένος Άιρες. Πάσο.
307.        ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ - ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ
Χάρη σε ισοβαθμία εντός πλέι-οφ το Κολόμπους (6-4-4 εντός) που μετράει τρεις σερί πειστικές νίκες στο γήπεδο του, από πέντε συνεχόμενες νίκες προέρχεται το Νιου Ίνγκλαντ που επιτέλους παίζει όπως μπορεί. Τριπλή είναι το ματς, στατιστικά προκύπτει το 2-3 γκολ καθώς η πρώτη έχει 10/14 εντός, η δεύτερη 9/13 εκτός.
308.        ΜΟΝΤΡΕΑΛ - ΣΑΝ ΧΟΣΕ
Τελευταίο και αδιάφορο το Μόντρεαλ (5-3-6 εντός), οκτώ χωρίς νίκη (0-5-3) το Σαν Χοσέ που διατηρείται στο -9 από τα πλέι-οφ και εκτός έχει 1-5-6. +0,25 για τους φιλοξενούμενους που έχουν το κίνητρο.
309.        ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΣΙΑΤΛ
Ανεβασμένη η Νέα Υόρκη (3-1-1) που παλεύει να κρατηθεί εντός πλέι-οφ, εντός έχει 7-4-2 με 9/13 over και 11/13 GG. Μετρώντας τέσσερις σερί νίκες (3/4 GG & over) το Σιάτλ παραμένει στην κορυφή της Δύσης έχοντας 7-2-4 εκτός και θέλει να κρατήσει τη συνολική πρωτιά. GG & over.
310.        ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ
Το αρνητικό σερί 10 αγώνων χωρίς νίκη και των επτά χωρίς να σκοράρει έχει περάσει στο παρελθόν για την Κρισιούμα (5-3-3 εντός) που έκτοτε κέρδισε εντός την Γκοϊάς και πήρε Χ στο κλάσικο εκτός με τη Φιγκεϊρένσε, με τη δουλειά του καλού νέου προπονητή της να πιάνει τόπο άμεσα. Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την Μποταφόγκο που έχει 4-5 βασικούς έξω και εκτός είναι απογοητευτική (1-1-10, 4-17 γκολ), άσος για τους γηπεδούχους, παίζονται και τα σκοράκια 1-0/2-0/2-1/(1-1).
311.        ΜΠΟΑ – ΠΑΡΑΝΑ
Στο -5 από την άνοδο η Μπόα που παίζοντας πολύ καλά κάνει πορεία πρωταθλητισμού μετά τη διακοπή του Μουντιάλ (8-3-2), εντός παίζει με πολύ αυτοπεποίθηση και έχει 4-1-0 στα τελευταία πέντε και 6-2-3 συνολικά. Ανεβασμένη και η Παρανά που έχει ξεφύγει για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη έχοντας 4-2-1 εσχάτως όμως στην έδρα της Μπόα θα λυγίσει, άσος.
312.        ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ – ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ
Ανεβασμένη εδώ και ένα μήνα η Μπραγκαντίνο, μετά την αλλαγή προπονητή έχει βρει τα πατήματα της και για πρώτη φορά μετά από καιρό βρέθηκε εκτός επικίνδυνης ζώνης χάρη και στην τιμωρία της Αμέρικα. Δεν πατάει καλά η Λουβερντένσε (2-1-5) που είναι στο -6 από την άνοδο αλλά δεν θα τα καταφέρει, αμφίβολος ο καλύτερος της παίκτης που όταν δεν παίζει αλλάζει η εικόνα της. -0,25 άσος για την Μπραγκαντίνο σε απόδοση 1,875 (Bet365) σημείο που επέλεξαν οι Young Guns.
313.        ΤΙΓΚΡΕΣ - ΛΕΟΝΕΣ ΝΕΓΚΡΟΣ
Tυχερή η Τίγκες (2-4-2) που γλίτωσε το βαθμό στην έδρα της Πούμας αν και έχανε 2-0 ως το 71', εντός δεν έχει εκμεταλλευτεί την έδρα της όσο άλλες χρονιές (1-0-2). Παλικαρίσια εμφάνιση για τη Λεόνες Νέγκρος στο 0-0 με την Αμέρικα, αν είχε το γκολ (3 σε 9 ματς) θα είχε και καλύτερη συγκομιδή (1-3-4). Οι φιλοξενούμενοι αμύνονται σχετικά αποτελεσματικά ενώ η Τίγκρες δεν έχει λύσεις απέναντι σε κλειστές άμυνες, +1 ασιατικό για τους φιλοξενούμενους.
314.        ΣΙΚΑΓΟ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
Άλλη μια ισοπαλία για το Σικάγο (5-15-7) που είναι στο -7 από τα πλέι-οφ, εντός έχει 3-9-2. Πρώτη στην Ανατολή η Ουάσινγκτον που κέρδισε μόνο 1/4 τελευταία, έχει εκτός μάχης δύο πολύ σημαντικούς επιθετικά παίκτες όμως ένα γκολ θα το βρει, 11/14 GG έχει το Σικάγο εντός και μάλλον θα τα κάνει 12.
315.        ΛΕΟΝ – ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ
Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Λεόν (2-0-6) που αποδυναμώθηκε, έχει τραυματίες και άσχημο ηθικό, κολλημένη με τις ισοπαλίες (1-5-2) η Βερακρούζ, δέχεται και σκοράρει με μεγάλη δυσκολία γκολ (4-5 τέρματα). Τραβηγμένες βάσει εικόνας οι αποδόσεις, η αξία είναι στο +0,75 των φιλοξενούμενων αν και ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να ξυπνήσει η Λεόν των προηγούμενων ετών.
316.        ΑΤΛΑΣ -ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ
Τρίτο σερί χωρίς νίκη για την Άτλας (4-3-1) που παραμένει εντός τετράδας και έχει ήδη μαζέψει πόντους που την κρατάνε μακριά από τον υποβιβασμό στην ειδική βαθμολογία, μετριότατο το ξεκίνημα της Κρουζ Αζούλ (2-3-3) που έχει ικανότητες σαν ομάδα όμως δεν αποδίδει. Δεν δείχνουν ικανοί για διπλό οι φιλοξενούμενοι όμως σεβόμαστε τη φανέλα τους, προβάδισμα στην ισοπαλία.
317         ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ - ΝΤΑΛΑΣ
Δύο σερί εκτός έδρας ισοπαλίες για το Λος Άντζελες που είναι αήττητο για επτά (5-2-0) και έχει χάσει μόνο 2/20 τελευταία, εντός έχει 9-3-1 ενώ επιστρέφει ο Ντόνοβαν η απουσία του οποίου φάνηκε. Εκμεταλλευόμενο την ισχυρή του έδρα το Ντάλας έφτασε στο +8 από τις εκτός πλέι-οφ ομάδες και δύσκολα θα βρεθεί εκτός πεντάδας, εκτός έχει 3-5-6 με 9/14 GG & over και μπορεί να προσθέσει ένα ακόμα στο ενεργητικό του.


  Έβρεξε γκολ το βράδυ στο EUROPA LEAGUE !!!

Έβρεξε γκολ το βράδυ (video) 

Συνολικά 43 γκολ σημειώθηκαν στο «δεύτερο πιάτο» της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League. «Χρυσός» σκόρερ για την Τράμπζονσπορ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στον... νεκρό χρόνο της αναμέτρησης με τη Μέταλιστ στο Λβιβ, με το δεξί η κάτοχος του τροπαίου Σεβίλη, 2-0 τη Φέγενορντ στο «Πιθχουάν».

Οι Ισπανοί δε χρειάστηκαν παρά ένα ημίχρονο, το πρώτο, για να «καθαρίσουν» την υπόθεση-«τρίποντο» απέναντι στη νεανική ομάδα του Ρότερνταμ. Ο Κριτσόβιακ άνοιξε το σκορ στο 8', ο Μπία με κεφαλιά το έκλεισε στο 31'.

Η Σεβίλη «συγκατοικεί» στην πρώτη θέση με τη Σταντάρ, η οποία νίκησε με το ίδιο σκορ τη Ριέκα επίσης εντός έδρας. Πιο δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα της Λιέγης, που χρειάστηκε τα γκολ των Τσίμαν και Αραούχο στο 74' και το 87' αντίστοιχα.

Την εξαιρετική της κατάστασης επιβεβαίωσε και στην Ευρώπη η Έβερτον με το άνετο 4-1 επί της Βόλφσμπουργκ. Ο Ροντρίγκες που άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ για την Έβερτον στο 15', πέτυχε και το τελευταίο γκολ του αγώνα στις καθυστερήσεις με απευθείας εκτέλεση φάουλ, μειώνοντας για τους Γερμανούς, οι οποίοι αδικούνται απ' το τελικό σκορ.

Νωρίτερα, είχαν χριστεί σκόρερ για τα «ζαχαρωτά» οι Κόλεμαν (45'), Μπέινς (47') και Μιραλάς (89'). Στο άλλο ματς του 8ου ομίλου, Λιλ και Κράσνονταρ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στη Γαλλία.

Η Σπάρτα Πράγας προηγήθηκε με τον Χούσμπαουερ από το 14' της αναμέτρησης στο «Σαν Πάολο», αλλά δεν μπόρεσε να υποχρεώσει τη Νάπολι σε ήττα-σοκ. Οι «παρτενοπέι» ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πάνελτι του Ιγουαΐν στο 23' και ολοκλήρωσαν την ανατροπή με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τον Μέρτενς, ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο γκρουπ η Γιουνγκ Μπόις, συντρίβοντας με 5-0 τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στη Βέρνη.

Χάρη σε ένα -και ούτε- ημίχρονο φωτιά η Στεάουα διέλυσε με 6-0 την Άαλμποργκ στο Βουκουρέστι. Μετά το 0-0 του πρώτου μέρους, ο Σανμαρτεάν άνοιξε το σκορ στο 51' και ο Λάρσεν αποβλήθηκε στο 57' για τους Δανούς, οι οποίοι κατέρρευσαν στη συνέχεια και είδαν μεταξύ άλλων τον Κέσερου να σημειώνει ένα από τα πιο γρήγορα χατ τρικ στην ιστορία.

Στον όμιλο του ΠΑΟΚ, ο οποίος έκανε... ό,τι ήθελε την Ντιναμό Μινσκ όπως δείχνει και το τελικό 6-1, στους τρεις βαθμούς πήγε και η Φιορεντίνα. Ο Βάργκας στο 34' έβαλε τους «βιόλα» στη θέση του οδηγού στο «Αρτέμιο Φράνκι» και το ματς με την Γκινγκάμπ, η οποία έμεινε με 10 στο 38' λόγω της αποβολής του Ντιαλό.

Κουαδράδο (67') και Μπερναρντέσκι (88') πρόσθεσαν τα ονόματά τους στον πίνακα των σκόρερ για τους Ιταλούς.


Άνετη νίκη και για την Ντιναμό Κιέβου, η οποία επικράτησε 3-0 της Ρίο Άβε στην Πορτογαλία.

Με προβολή στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ ο 4ος διαιτητής είχε δείξει 3', ο Αβραάμ Παπαδόπουλος χάρισε στην Τράμπζονσπορ τη νίκη με 2-1 επί της Μέταλιστ στο Λβιβ. Οι Τούρκοι είχαν προηγηθεί με τον Κονστάντ στο 25', ο Χομένιουκ ισοφάρισε για τους Ουκρανούς στο 61'.

Στην Πολωνία, η Λέγκια νίκησε 1-0 τη Λόκερεν με γκολ του Ράντοβιτς στο 58' και μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση. Βασικός για τους Βέλγους ο Γκαλίτσιος, ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο.






 

'Ενας Ολυμπιακός πέρα της λογικής και των στατιστικών ...


Όλοι οι οιωνοί το βράδυ της Τρίτης ένα πράγμα φώναζαν: πως η Ατλέτικο θα περάσει νικηφόρα από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Εύκολα ή δύσκολα αλλά νικηφόρα.

Οι "ροχιμπλάνκος" προέρχονταν από μια ονειρική σεζόν. Κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ισπανίας την περσινή σεζόν αφήνοντας πίσω τους τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Και μάλιστα παίρνοντας αποτέλεσμα στο "Καμπ Νου" την τελευταία αγωνιστική.

Στον τελικό του Champions League κρατούσαν στα χέρια τους την κούπα για 93 λεπτά, μέχρι δηλαδή την στιγμή που ο Ράμος σκόραρε στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση, όπου η Ρεάλ εντέλει επικράτησε. Ενδεχομένως αν η Ατλέτικο δεν είχε αντιμετωπίσει τόσα αγωνιστικά προβλήματα πριν και κατά την διάρκεια του τελικού, να είχε πάρει και αυτό τον τίτλο.

Η ομάδα του Σιμεόνε σε όλη την περσινή διοργάνωση έμεινε αήττητη σε 12 παιχνίδια (με 9 νίκες και 3 ισοπαλίες...), που γίνονται 13 αν προσθέσουμε το 90λεπτο του τελικού. Κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της σε 6 παιχνίδια και όποτε δέχθηκε γκολ, δεν ήταν ποτέ πάνω από ένα.
Εκτός έδρας πέτυχε 11 γκολ και δέχθηκε μόλις 4, έχοντας 4 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στην φάση των ομίλων είχε φάει συνολικά μόλις 3 γκολ, όσα δέχθηκε στο Φάληρο...

Το περασμένο Σάββατο έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, περνώντας με "διπλό" από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης (1-2). Τελευταία φορά που δέχθηκε 3 γκολ για οποιαδήποτε διοργάνωση, ήταν στις 23 Φεβρουαρίου 2014, όταν ηττήθηκε στην Παμπλόνα με 3-0 από την Οσασούνα.

Οι σημαντικές απώλειες της Ατλέτικο το καλοκαίρι ήταν οι Ντιέγκο Κόστα (Τσέλσι), Φιλίπε Λουίς (Τσέλσι), Αντριάν (Πόρτο), Ντιέγκο (Φενέρμπαχτσε), Κουρτουά (Τσέλσι), άντε και ο Αλντερβάιρελντ (δανεικός στην Σαουθάμπτον).

Πάμε να δούμε ποιοι τους αναπλήρωσαν; Αντί για Ντιέγκο Κόστα, Μάντζουκιτς ΚΑΙ Χιμένες. Στην θέση του Φιλίπε Λουίς οι Σικέιρα ΚΑΙ Ανσάλντι. Γκριεζμάν και Τσέρτσι στην θέση των Αντριάν και Ντιέγκο. Μογιά ΚΑΙ Όμπλακ αντί Κουρτουά. Γκάμεθ στην θέση του Αλντερβάιρελντ. Σχεδόν για κάθε παίκτη που αποχώρησε, πήρε δύο αντικαταστάτες... Συνολικά οι Μαδριλένοι διέθεσαν περισσότερα από 100 εκ. ευρώ για αποκτήσεις ποδοσφαιριστών.

Και το σημαντικότερο; Ο Σιμεόνε ευτύχησε να έχει το μεγαλύτερο μέρους του κορμού της ομάδας ξανά στην διάθεση του. Γκοντίν, Μιράντα, Χουανφράν, Ραούλ Γκαρθία, Γκάμπι, Τουράν, Κόκε, Μάριο Σουάρεθ, Τιάγκο, Ροντρίγκες είναι οι παίκτες που είχε και πέρσι υπό τις οδηγίες του ο Αργεντίνος τεχνικός και αποτελούσαν την εγγύηση για τον εγκλιματισμό των νεοαποκτηθέντων στην φιλοσοφία της ομάδας του.

Αντίθετα θυμάμαι να μετράω γύρω στα τέλη του Αυγούστου πόσοι παίκτες από αυτούς που είδα στην προετοιμασία του Ζέεφελντ έχουν μείνει στον Ολυμπιακό... Λιγότεροι από τους μισούς. Από τους παίκτες που βρέθηκαν στο πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των Πειραιωτών, με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου είχαν μείνει λιγότερο από τους μισούς!

Με τα 2/3 του ρόστερ να έχει αλλάξει σε σχέση με πέρσι και τα πήγαινε - έλα να γίνονται μέχρι και το... παραπέντε της μεταγραφικής περιόδου, ουσιαστικά ο Μίτσελ ήξερε μόλις 15 ημέρες πριν το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης ποιους παίκτες θα έχει στην διάθεση του. Το αντιλαμβάνεστε;
Ορισμένοι από αυτούς μάλιστα, δίχως να έχουν προηγουμένως ΚΑΜΙΑ εμπειρία από παιχνίδια Champions League. Και το πρώτο ματς μάλιστα να είναι απέναντι στην περσινή φιναλίστ. Για παράδειγμα ο Μποτία, η μόνη... μυρωδιά που έχει από την διοργάνωση είναι το 2009, όταν κάθισε στον πάγκο των αναπληρωματικών της Μπαρτσελόνα σε ένα ματς με την Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Ο Ελαμπντελαουί το 2012-13 ήταν στον πάγκο της Φέγενορντ στις δύο αναμετρήσεις με την Ντίναμο Κιέβου. Ο Μαζουακού, ούτε για αστείο! Η πρώτη επαφή του 21χρονου Γάλλου με το τόπι σε σοβαρό επίπεδο ήταν η περσινή σεζόν με την Βαλανσιέν...

Ο Γιαννούλης που μπήκε για ένα σκάρτο δεκάλεπτο στο τέλος δεν είχε ιδέα από Champions League. Ο Κασάμι με την σειρά του είχε κάποιες παραστάσεις από το Europa League. Αν πάμε και στις επί μέρους λεπτομέρειες, εκεί δένει το γλυκό.

Ο Μανιάτης έκανε ατομικό πρόγραμμα εδώ και 10 μέρες, πήρε φανέλα βασικού και έτρεχε σαν παρλιακό από το 1' μέχρι το 93'. Ο Μιλιβόγεβιτς έχει 15 μέρες στον Ολυμπιακό και έμοιαζε σαν να παίζει χρόνια, έδειξε απίστευτη προσαρμοστικότητα και κατέγραψε το εξωπραγματικό νούμερο των 17 χιλιομέτρων! Φήμες που τον θέλουν να πήγε για... προπόνηση στου Ρέντη μετά το παιχνίδι ελέγχονται ως ανακριβείς.

Ο Αφελάι τους τελευταίους 8 μήνες πριν έρθει στον Ολυμπιακό έκανε μόνο προπονήσεις και προετοιμασία με την Μπαρτσελόνα. Ο Μήτρογλου ουσιαστικά ήταν ανενεργός από τον περασμένο Νοέμβρη, έχοντας ξεχάσει πότε σκόραρε την τελευταία φορά.
"Γιώργο πως το βλέπεις με την Ατλέτικο; Τι θα κάνουμε;", ήταν οι ερωτήσεις από γνωστούς και φίλους τις μέρες πριν τον αγώνα στο Φάληρο.

"Όλα καλά, εσύ; Μας έχει πεθάνει ο Σεπτέμβρης, βροχή με κουφόβραση, τίγκα στην υγρασία, με έχει πεθάνει η μέση μου. Να κανονίσουμε να πάμε στον Κώστα για μάσα ρε συ, καιρό έχουμε να τον επισκεφθούμε", ήταν οι περί ανέμων και υδάτων απαντήσεις μου. Δηλαδή να λέγαμε τι;
Αν έβαζες σε έναν εξομοιωτή όλα τα παραπάνω δεδομένα, όσες φορές και να το δοκίμαζες δεν υπήρχε περίπτωση να σου βγάλει κάτι άλλο εκτός... Ατλέτικο από την Μαδρίτη μέχρι τον Πειραιά. Κι όμως ο Ολυμπιακός αψήφισε πανηγυρικά την λογική. Πολλά διπλώματα πρέπει να σκίστηκαν μετά την λήξη του 90λεπτου το βράδυ της Τρίτης στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Μην ψάχνετε για μυστικά, δεν υπάρχουν. Ούτε μαγικά ραβδάκια, ούτε τίποτα.
"Η Ατλέτικο συνηθίζει να παίζει με το μυαλό των αντιπάλων της, οπότε αν θες να την κερδίσεις, πρέπει να παίξεις με το δικό της", ήταν η πρόταση με την οποία έκλεισα το κείμενο. Και αυτό ακριβώς έκαναν οι "ερυθρόλευκοι". Όλη η μαγκιά του Μίτσελ είναι στο πως προετοιμάζει ψυχολογικά τους παίκτες πριν το παιχνίδι. Δεν ξέρω πως το κάνει, αλλά μπράβο του.
Είναι εντυπωσιακό ότι στις δηλώσεις τους οι "ερυθρόλευκοι" εγκωμίαζαν στον τρόπο που τους "έφτιαξε" ο Μίτσελ. Εκεί στάθηκαν οι περισσότεροι.

"Δεν μου αρέσει να μιλάω για εμένα. Για όλους τους παίκτες θα μιλήσει ο προπονητής μας. Εκείνος ξέρει τα πάντα. Εγώ απλά ακούω προσεκτικά αυτά που μου λέει ο κ. Μίτσελ και προσπαθώ να τα εφαρμόσω στο έπακρο", ήταν μια χαρακτηριστική ατάκα του Λούκα Μιλιβόγεβιτς.
Το καλοκαίρι που πέρασε οι αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού ήταν πολλές και "σκληρές". Η αμφισβήτηση έως και οργή των οπαδών του πολλές φορές μεγάλη. Βλέπετε στην Ελλάδα δεν υπάρχει υπομονή να δεις και μετά να κρίνεις. Στην Ελλάδα του... παντογνώστη, όλοι ξέρουν τα πάντα.

Όχι, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί από το ματς κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όσο και αν πέτυχε έναν θρίαμβο εκτός ποδοσφαιρικής λογικής - αν υπάρχει τέτοια. Η σεζόν είναι μεγάλη και θα έρθουν και οι στραβές. Όμως σε κανέναν δεν άξιζε η ισοπεδωτική κριτική του καλοκαιριού, που είχε ήρεμες φωνές αλλά και αυτές που άγγιζαν τα όρια της γελοιότητας. Ευτυχώς κανείς -και πολύ περισσότερο ο Μίτσελ- δεν έδειξε να επηρεάζεται.

Και για να μην κουράζω άλλο, κάτι τελευταίο. Η σκληρή πραγματικότητα του ομίλου "λέει" το εξής: ότι ο Ολυμπιακός αν θέλει να περάσει στον επόμενο γύρο οφείλει να εξαργυρώσει αυτό το τρίποντο με ένα ακόμη στην Σουηδία κόντρα στην πονηρή Μάλμε. Μετά θα μπορεί να πανηγυρίσει έξαλλα την νίκη του κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πηγή : Sport24

Ο αθλητικογράφος : Αλέξης Ρέγκλης

0 σχόλια to “ΑΘΛΗΤΙΚΑ”

Δημοσίευση σχολίου

 

Komitis News Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger Templates